asiantuntemusta ja ranking – mitraaliläpän pulauttelu

Joukkue kardiologeja ja sydämen kirurgit työskentelevät yhdessä.

News, yhteydet ja keskustelut terveydelle

Kokea. Lääkärit koulutettu sydämen ja verisuonten olosuhteet (sydäntautilääkärit) ja sydämen ja verisuonten leikkaus (sydän- kirurgit) on kokemusta arvioida ja kohdella ihmisiä, joilla on mitraaliläpän pulauttelu ja muita sydämen läppien tauti.

Lääkärit sydänläppäsairaus Clinic on laaja kokemus kohdella ihmisiä mitraaliläpän pulauttelu ja muut sydämen venttiili sairauksia.

Hoito expertiseand lääkärit ja lääkäreillä on asiantuntemusta hoitoon mitraaliläpän pulauttelu menettelyjä kuten mitraaliläpän korjaus, mitraaliläpän vaihto ja muita sydämen läppäleikkaus. Lääkärit ja kirurgit n kampuksen Rochester, Minnesota, on kokemusta lasten hoidosta on mitraaliläpän pulauttelu ja muut sydänsairauksista.

Kirurgit myös kokemusta suorittaa invasiivisia sydänkirurgia hoitoon mitraaliläpän pulauttelu ja muita sydänsairauksia. Vähän invasiivisia sydänleikkauksen liittyy pienempi viillot, jotka usein johtavat vähemmän kipua ja nopeampaan palautumiseen.

Rochester, Minnesota, on rankattu paras Hospitalsille sydän ja sydänkirurgia U.S. News & World Report. Lisäksi joukkoon Best Lasten Hospitalsille sydän ja sydänkirurgia.

Plaid (& undefinedundefinedcommat; bob270) lähetetty Heart & Blood Health ti, 21 kesäkuu 10:24 View

JudyHooper (& undefinedundefinedcommat; judyhooper) lähetetty Heart & Blood Health ke, 22 kesäkuu 17:15 View

bibi12 (& undefinedundefinedcommat; bibi12) lähetetty Heart & Blood Health Fri, 17 kesäkuu 16:00 View