etinyyliestradioli ja noretisteroni (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Jotta käyttäen ehkäisypillerit yhtä turvallista ja luotettavaa kuin mahdollista, sinun pitäisi ymmärtää, miten ja milloin ottaa ja mitä vaikutuksia voidaan odottaa.

Tämä lääke tulee potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Tämä lääke on saatavana läpipainopakkauksissa, joissa on Dialpak® tabletti annostelija. Jokainen läpipainopakkaus sisältää 28 tablettia eri värejä, jotka on otettava samassa järjestyksessä kuin suunnattu läpipainopakkaukseen.

Kun aloitat lääkkeen käyttämisen, elimistö tarvitsee vähintään 7 päivää sopeutua ennen raskauden estetään. Käytä toista ehkäisymenetelmää, kuten kondomia, spermisidi tai kalvo, 7 ensimmäisen päivän sisällä ensimmäisen jakson pillereitä.

Ota lääke samaan aikaan joka päivä. Ehkäisypillereitä toimivat parhaiten, kun enintään 24 tuntia kulkea annosten välillä.

varastointi

Älä ohita tai viivästymisestä ottamalla pilleri yli 24 tuntia. Jos et menetä annos, voit tulla raskaaksi. Kysy lääkäriltä tapoja auttaa muista ottaa pillerit tai noin käyttämällä toista ehkäisymenetelmää.

Voit pahoinvointia tai pahoinvointia, erityisesti ensimmäisten kuukausien aikana, että otat tätä lääkettä. Jos pahoinvointi on jatkuva ja ei mene pois, ota yhteyttä lääkäriin.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Lääkäri voi pyytää teitä aloittaa annoksen ensimmäisenä päivänä kuukautiskierron aikana (kutsutaan päivä 1 käynnistys) tai ensimmäisenä sunnuntaina sen jälkeen, kun kuukautiset alkaa (kutsutaan sunnuntai alku). Kun alkaa tiettynä päivänä on tärkeää noudattaa että aikataulua, vaikka unohdat annoksen. Älä muuta aikataulua itse. Jos aikataulu, jota käytät ei ole kätevää, tarkistaa lääkäriltä noin muuttaa sitä. Saat sunnuntaina alku, sinun täytyy käyttää toista ehkäisymenetelmää (esim kondomi, kalvo, spermisidi) ensimmäistä 7 päivää.

Kannattaa aloittaa seuraava ja kaikki myöhemmät 28 päivän hoito hoidon samana viikonpäivänä kuin ensimmäinen hoito alkoi ja noudattaa samaa aikataulua.

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Tämä lääke on erityinen potilaalle ohjeet siitä, mitä tehdä, jos unohdat annoksen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti ja soittaa lääkärille, jos sinulla on kysymyksiä.

Käytä toista ehkäisymenetelmää 7 päivää sen jälkeen, et menetä annos, raskauden ehkäisemiseksi.

Varmista, että lääkäri tietää, jos kuukautiset jäävät tulematta kaksi kuukautta peräkkäin, koska tämä voi tarkoittaa, että olet raskaana.

Et voi olla aika, joka kuukausi, jos unohdat useamman kuin yhden annoksen tai muuttaa aikataulua.

Voisit olla kevyt tai tiputteluvuotoa jos et ota pilleri ajallaan. Mitä enemmän pillereitä et, sitä todennäköisemmin olet saada verenvuotoa.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.