exelderm ajankohtainen

Käyttää Exelderm

Terapeuttinen luokka: Antifungaaliset

Kemiallinen luokka: imidatsolia

Sulkonatsoli levitetään iholle hoitoon seuraavia

Sulkonatsoli voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Ajankohtainen sulkonatsoli on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, sulkonatsoli käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen Exelderm

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset tätä lääkettä on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan käytöstä sulkonatsoli lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttö ajankohtaisista sulkonatsoli vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät sulkonatsoli. Se ei voi olla nimenomaan Exelderm. Lue huolellisesti.

Käytä tarpeeksi sulkonatsoli kattamaan vaikuttaa ja ympäröivä iho alueille, ja hiero kevyesti.

Pidä tämä lääke poissa silmistä.

Kun sulkonatsoli hoidetaan tietyntyyppisten sieni-infektioiden iho, Okkluusiosidosta (ilmatiivis peite, kuten keittiö muovikelmu) ei pitäisi levittää lääkkeen. Muuten voi ärsyttää ihoa. Älä laita ilmatiiviiseen kattaa yli lääkkeen ellet ole suunnattu niin lääkäri.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, on erittäin tärkeää, että pitää käyttää sulkonatsoli koko ajan hoidon, vaikka oireet alkavat selvittää muutaman päivän kuluttua. Koska sieni-infektiot voivat olla hyvin hidasta selvittää, ehkä jatkaa tätä lääkettä joka päivä useita viikkoja tai enemmän. Jos lopetat hoidon liian aikaisin, oireet saattavat palata.

Älä unohda yhtään annosta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö sulkonatsoli

Jos iho ongelma ei parane sisällä 4-6 viikkoa tai jos se on huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Auttaa selvittää infektio kokonaan ja auttaa varmista, että se ei palaa, hyvä terveys tottumukset tarvitaan myös. Seuraavat toimenpiteet auttavat vähentämään chaffing ja ärsytystä ja auttaa myös pitämään alueen viileä ja kuiva

Jos sinulla on kysyttävää näistä toimenpiteistä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Exelderm

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Vartalosilsa rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, Lotrisone, Lamisil

Tinea cruris rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, Lotrisone, Lamisil

Jalkasilsan rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, Lotrisone, Lamisil

Exelderm Side Effects

Exelderm (sulkonatsoli ajankohtainen)

Tinea versicolor rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, mikonatsoli ajankohtainen, itrakonatsoli, ciclopirox ajankohtainen

 tai mennä liittyä Exelderm tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.