Extavia (interferonibeeta-1b) käyttää, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Extavia?

Extaviaa hoidetaan relapsoivan multippeliskleroosin (MS). Tämä lääke ei paranna MS, se vain vähentää taajuus uusiutumisen oireita.

Extaviaa voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Extavia voi olla haitallista sikiölle, tai se voi aiheuttaa keskenmenon. Älä käytä Extavia jos olet raskaana. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana.

Tärkeää tietoa

Ennen Extavian kerro lääkärille, jos olet allerginen jollekin lääkkeitä, tai jos sinulla on maksasairaus, kilpirauhasen, epilepsia tai muu kouristuskohtauksia, verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö, anemia (alhainen punasolujen), tai historia masennus tai itsemurha käyttäytyminen.

Voit olla varma Extaviaa ei aiheuta haitallisia vaikutuksia, veren ja maksan toimintaa täytyy testata säännöllisesti. Kilpirauhasen toiminta voi myös tarvitse testata. Älä jää tapaamisia.

Sinun ei tule käyttää Extavia jos olet allerginen interferonibeetalle, albumiini, tai mannitoli.

Varmistaaksesi Extavia on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

Ennen lääkkeen

maksasairaus

sydämen vajaatoiminta

epilepsia tai muu kouristuskohtauksia

verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö, kuten hemofilia

olleet alhaiset valkosolujen (WBC) laskee

anemia (puute punasoluja); tai

aiemmin esiintynyt masennusta tai itsemurha käyttäytyminen.

Pieni joukko raskaana olevien naisten on ollut keskenmenoja käyttäessäsi Extavia. Älä käytä Extavia jos olet raskaana. Kerro lääkärille, jos tulet raskaaksi hoidon aikana.

Ei tiedetä, onko beeta-1b joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Beeta-1b on valmistettu ihmisen plasmasta (veren nestemäinen osa), jotka voivat sisältää viruksia ja muita tarttuvia aineita. Lahjoitti plasma on testattu ja käsitelty vähentää sitä sisältävien tartunnanaiheuttajien, mutta on vielä pieni mahdollisuus se voi levittää tauteja. Keskustele lääkärisi kanssa riskeistä ja hyödyistä Extavia-hoito.

Extavia ruiskutetaan ihon alle kerran 48 tuntia (2 päivää). Saatat näytetään, kuinka käyttää injektioita kotona. Älä itse pistää lääkkeen, jos et ymmärrä miten antaa injektio ja hävitä käytetyt neulat ja ruiskut.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Lääkäri voi toisinaan muuttaa annoksen varmista, että saat parhaat tulokset. Älä käytä Extavia suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Lue kaikki potilastiedot, lääkitys oppaita, ja ohjekorttien annetaan sinulle. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Extavia on kuiva-aine lääke, joka on sekoitettava nesteeseen (liuotin) ennen sen käyttämistä. Jos käytät injektioita kotona, varmista, että ymmärrät, miten oikein sekoittaa lääke.

Säilytä unmixed lääketieteen huoneenlämmössä päässä lämmön ja kosteuden.

Sekoituksen jälkeen Extavian, säilytä jääkaapissa ja käyttää 3 tunnin kuluessa. Ei saa jäätyä.

Jokainen kertakäyttöinen injektiopullo (pullo) tämän lääkkeen on yksi käyttöön. Heittää pois yhden käyttökerran jälkeen, vaikka on vielä jonkin verran lääkettä jäljellä sen jälkeen pistosta.

Your hoidon tarjoaja näyttää parhaat paikat kehon pistää pistosta. Käytä eri paikassa joka kerta annat pistoksen. Älä pistä samassa paikassa kaksi kertaa peräkkäin.

Tarvitset säännöllisesti verikokeita maksan toiminnan.

Miten käytän Extavia?

Käytä kertakäyttöistä neulaa ja ruiskua vain kerran. Noudata tahansa valtion tai paikallisten lakien noin heittää pois käytetyt neulat ja ruiskut. Käytä pistonkestävän “terävien” keräysastiaan (kysy apteekista mistä saa yhden ja miten heittää sen pois). Pidä tämä säiliö poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Tavanomainen aikuisen annos Extavia varten Multippeliskleroosi

Aloitusannos: 0,0625 mg ihon alle joka toinen päivä, ja lisääntynyt (25%: n välein) 2 viikon välein, yli 6 viikon ajan, jotta ylläpitoannos; Ylläpitoannos: 0,25 mg ihon alle joka toinen päivä; Aikataulu annostitraus; Viikkoa 1 ja 2: 0,0625 mg ihon alle joka toinen päivä (25% suositeltu annos); Viikot 3 ja 4: 0,125 mg ihon alle joka toinen päivä (50% suositeltu annos); Viikkoa 5 ja 6: 0,1875 mg ihon alle joka toinen päivä (75% suositeltu annos); Viikko 7 ja sen jälkeen: 0,25 mg ihon alle joka toinen päivä (100% of suositeltu annos)

Käytä unohtunut annos heti kun muistat. Odota vähintään 48 tuntia ennen käyttöä toista injektiota, ja käynnistä annosteluaikataulusi tuolloin. Älä käytä useampaa kuin yhtä injektiota 48 tunnin välein (2 päivää).

Vältä pistämistä Extavia ihoon, joka on kipeä, punainen tai tartunnan.

Alkoholin juominen tällä lääkkeellä voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia.

Vältä on lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita. Kerro lääkärille heti, jos ilmenee merkkejä infektiosta.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Extaviaa: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Jotkut potilaat interferoni lääkkeet ovat hyvin masentunut tai ollut itsemurha-ajatuksia. Lopeta Extavia jos olet masennusoireita (surua, itkua, kiinnostuksen menetys asioita kerran halunnut) tai jos sinulla on ajatuksia vahingoittaa itseäsi.

Extavia-valmisteen ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

takavarikkoa (vapinaan)

Extavia annosteluohjeitten

kipu, turvotus, punoitus tai iho muuttuu jos injektio annettiin

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

kalpea iho, helposti mustelmia, epätavallinen verenvuoto (nenä, suu, vagina, tai peräsuolen), violetti tai punainen nuppineulanpiston läikät ihon

munuaissairaus – verta virtsassa, turvotusta tai nopea painonnousu, vain vähän tai ei virtsaaminen

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

merkkejä vakavasta verisolujen häiriö – sekavuus, väsymys tai ärtyisä, vatsakipu, verinen ripuli, oksentelu

sydänvaivoja – nopea sydämenlyöntejä, hengenahdistus (erityisesti makuuasennossa), ahdistava tunne rinnassa, turvotus nilkkojen, nopea painonnousu

maksasairaus – pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, väsymys, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien); tai

Mitä minun pitäisi välttää kun käytät Extavia?

alhainen valkosolujen – kuume, vilunväristykset, ikenien turvotusta, kivulias suun haavaumat, kipua nielemisen, iho haavaumat, kylmä tai flunssan oireet, yskä.

Yhteinen Extavia haittavaikutuksia ovat

päänsärky, heikkous

unihäiriöt (unettomuus)

vatsakipu

lihaskipua tai jäykkyys

epänormaalit maksa-arvot

ihottuma

flunssan oireet; tai

ihoreaktio, jossa lääke annetaan.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa beeta-1b, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat hoidon aikana Extavia.

4.02.2016-01-14, 04:05:10

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria 06 vuotta hallitus hyväksyi 2009

MS-tauti Copaxone, Tecfidera, Avonex, Aubagio, Gilenya, Ampyra, Tysabrin Betaseron, Rebif beetainterferoni-1a, dimetyylifumaraatti, mitoksantroni, Glatopa, glatirameeriä Natalitsumabin fingolimodin, teriflunomide, dalfampridine, Novantrone, Rebif Rebidose, Avonex Pen, prednisoni, deksametasoni

Extavia sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Extavia?

Extavia (beeta-1b)