ezogabine

Verkkokalvon poikkeavuuksia, jotka voivat edetä näönmenetys havaittiin noin kolmasosa potilaista jälkeen noin 4 vuotta ezogabine hoidon. Näiden verkkokalvon poikkeavuuksia esillä silmänpohjamuutosten kaltaisia ​​piirteitä verkkokalvon pigmentin rappeumat. Palautuvuus ja pahenemisnopeuden Näiden verkkokalvon poikkeavuuksia ei tunneta. Niinpä ezogabine on vain tarkoitettu potilaille, jotka ovat kokeneet tulenkestävä tuloksia muiden hoitojen ja joilla edut ezogabine suurempi riski näön menetys. Visuaalinen seuranta (mukaan lukien näöntarkkuuden, laajentuneet silmänpohjan valokuvaus, ja mahdollisesti fluoreseiiniangiogrammeilla, silmän johdonmukaisuutta tomografia, perimetria, ja electroretinograms) on tarkoitettu lähtötilanteessa ja 6 kuukauden välein sen jälkeen kanssa ezogabine hoitoa. Lopeta käyttö jos verkkokalvon pigmentaarisen poikkeavuuksia tai näön muutoksia havaitaan eikä muita hoitovaihtoehtoja ovat käytettävissä ja potilailla, jotka eivät saisi merkittävästi kliinistä hyötyä jälkeen riittävän ezogabine titrauksella.

Käyttää ezogabine

Terapeuttinen luokka: Antikonvulsanttisen

Ezogabine kuuluu luokkaan lääkkeitä kutsutaan antikonvulsantit. Se toimii aivoissa estää kohtauksia. Kuitenkin, ezogabine ei paranna epilepsia ja toimii vain hoitovastetta kunhan sitä käytetään jatkuvasti.

ezogabine on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä ezogabine seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio ezogabine tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille ezogabine lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille ezogabine ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä eturauhasen ja munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla ezogabine.

Ennen ezogabine

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät ezogabine, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä ezogabine tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä ezogabine tahansa seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät ezogabine, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön ezogabine. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota ezogabine vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

ezogabine mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Voit ottaa ezogabine kanssa tai ilman ruokaa.

Tabletti niellään kokonaisena. Älä murskaa, tauko, liukenevat tai pureskella.

Älä juo alkoholia kanssa ezogabine. Alkoholi voi aiheuttaa suurempia pitoisuuksia veressä ja lisää ei-toivottuja vaikutuksia.

Annoksen ezogabine on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta ezogabine. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää ezogabine, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oikea käyttö ezogabine

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos näön hämärtyminen tai näköhäiriöt esiintyy ezogabine. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

ezogabine saattaa aiheuttaa ongelmia virtsaaminen. Soita lääkärille heti, jos sinulla on vaikeuksia tyhjentää rakon tai kipua ja virtsaamista.

Käyttämällä ezogabine pitkään voi aiheuttaa ihon, kynnet, huulet, suun tai silmien olla sininen tai ruskea väri. Kerro lääkärille heti, jos havaitset värimuutoksia ezogabine.

Ezogabine voi aiheuttaa joillekin ihmisille olla levoton, ärtynyt, tai näyttää muita epänormaaleja käyttäytymismalleja, kuten surullinen tai toivoton, saa häiritä helposti, tai tunne hermostunut, levoton, tai vihamielinen. Se voi myös aiheuttaa joillekin ihmisille itsetuhoajatuksia ja taipumuksia tai tulla enemmän masentunut. Jos huomaat jonkun näistä haittavaikutuksista, kerro heti lääkärille.

Ezogabine voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, uneliaisuutta tai olla näön hämärtyminen tai kahtena näkeminen. Varmista, että tiedät miten reagoit ezogabine ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana tai ei pysty näkemään hyvin. Jos nämä reaktiot ovat erityisen kiusallinen, tarkista lääkäriltäsi.

Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos sinulla on oireita sydämen rytmihäiriöitä kuten huimausta, heikotusta tai joilla on nopea, jytinä, tai epätasainen syke. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinä tai joku perheessäsi on joskus ollut sydämen rytmin ongelmia, kuten QT-ajan pidentymistä.

Älä yhtäkkiä lopeta ezogabine tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Jos on ohjeistettu lopeta ezogabine, kysy lääkäriltäsi, miten hitaasti pienentää annosta. Näin vähennät mahdollisuus ottaa enemmän kohtauksia.

Varotoimet Vaikka käyttäminen ezogabine

ezogabine voi olla tottumusta. Jos tuntuu, että lääke ei toimi yhtä hyvin, älä käytä enemmän kuin on määrätty. Soita lääkäriltä ohjeita.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

ezogabine Side Effects

ezogabine

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 5 Jotkut väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Epilepsia gabapentiini, Lyrica, Neurontin, Lamictal, depakote, Keppra, lamotrigiini, levetirasetaami, Dilantin, karbamatsepiini, tegretol, divalproexnatriumia

Takavarikot diatsepaami, Valium, Topamax, Keppra, topiramaatti, levetirasetaami, Dilantin, fenytoiini, fenobarbitaali, Trileptal, primidoni, okskarbatsepiini

 tai mennä liittyä ezogabine tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.