famsikloviiri

Terapeuttinen luokka: Antiviraalinen

Käyttää famsikloviiri

Kemiallinen luokka: guanosiini nukleosidianalogin

famsikloviiri on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä famsikloviiri, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio famsikloviirille tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille famsikloviiria alle 18-vuotiaille lapsille. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta famsikloviirin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien munuaissairaus, joka voi vaatia oikaisua potilaille, jotka saavat famsikloviiri.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen famsikloviiri

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön famsikloviirin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Famciclovir on paras käyttää 48 tunnin kuluessa oireiden vyöruusu (esimerkiksi kipu, polttava, rakkuloita) alkaa näkyä, tai 6 tunnin kuluessa oireiden uusiutuvan genitaaliherpeksen (esimerkiksi kipu, rakkuloita) alkaa näkyä.

Famciclovir voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

Voit auttaa selvittämään oman herpesinfektio, pitää ottaa famsikloviirin koko ajan hoidon, vaikka oireet alkavat selvittää muutaman päivän kuluttua. Älä jää annosta äläkä käytä famsikloviiri useammin tai pidempään kuin lääkäri määräsi.

Annos famsikloviirin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta famsikloviirin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää famsikloviirin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Kärsivillä alueilla herpes olisi pidettävä mahdollisimman puhtaana ja mahdollisimman kuivana. Myös kuluminen väljiä vaatteita välttää ärsyttäviä haavaumat (rakkuloita).

famsikloviiri voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, uneliaisuutta, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Jos jokin näistä haittavaikutuksista esiintyy, älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai ei hälytys kun otat famsikloviiri.

famsikloviiri ei estä seksuaalista lähetyksen sukuelinten herpes. Sinun tulisi välttää seksiä kun vauriot ovat läsnä välttää saastuttamasta kumppani.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Oikea käyttö famsikloviirin

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Varotoimet Vaikka käyttäminen famsikloviiri

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Herpes zoster prednisoni, asikloviiri, Valtrex, valacyclovir, Deltasone, Famviria

Yskänrokko asikloviiri, Valtrex, valacyclovir, Famvirin, tetrakaiini ajankohtainen

Herpes simplex, Mukokutaaninen / Immuunivasteeltaan Host asikloviiri, Valtrex, valacyclovir, Famviria

Herpes simplex, Suppression asikloviiri, Valtrex, valacyclovir, lysiiniä, Famviria

famsikloviiri Side Effects

famsikloviiri