fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia paikallisesti, reitti ei sovelleta

Käyttää fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia

Artiss ™ ja Tisseel ™ sisältää ihmisen aiheuttamien proteiineja (aprotiniinin, fibrinogeeni ja trombiini), joita käytetään pysäyttää verenvuoto auttamalla veren hyytymistä.

fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia on annettava ainoastaan ​​tai valvonnassa lääkärille.

Ennen fibrinogeenin / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Fibrinogeenin / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio fibrinogeenin / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä Artiss ™ ja Tisseel ™ lapsilla.

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille Artiss ™ ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä. Ei kuitenkaan geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä Tisseel ™ vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Oikea käyttö fibrinogeeniä / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Lääkäri tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia. fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia käytetään vain iholle tai viilto leikkauksen aikana. Sitä voidaan käyttää spray asetin.

fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia ei tule antaa injektiona.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa sinun tai lapsesi huolellisesti niin kauan kuin saat fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia varmista, että se toimii oikein.

fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio, kuten anafylaksia, joka voi olla hengenvaarallinen ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, nokkosihottumaa, rintakipua, huimausta tai, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun saatuaan fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia.

fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia on valmistettu lahjoitti ihmisen verestä. Jotkut ihmisen verivalmisteet ovat toimittaneet tiettyjä viruksia ihmisille, jotka ovat saaneet heidät, vaikka riski on pieni. Ihmisen luovuttajien ja luovutetun veren testataan molemmat virukset pitämään leviämisriski alhainen. Keskustele lääkärisi kanssa tästä riski, jos olet huolestunut.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Sulkeminen avanne Artiss, Tisseel

Hemostasis trombiinin ajankohtainen, trombiini-JMI, Artiss, Tisseel, Raplixa, Evithrom, Recothrom

Varotoimet Vaikka käyttäminen fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia

 tai mennä liittyä fibriinitiivistysaineen tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

fibrinogeeni / aprotiniini ja trombiini / kalsiumkloridia Side Effects

fibriinikudosliimavalmisteella ajankohtainen