fibromyalgia kipu: luoda suunnitelma selviytyä

Jos sinulla on fibromyalgia, vaikeita päiviä ovat väistämättömiä. Selviytymiskeinot vaihtelevat meditaatio katsomassa hauska elokuva.

Fibromyalgia kipu on taipumus vaihdella. On päiviä, jolloin oman fibromyalgia kipu soihdut, kaikki yritetään tehdä voi tuntua vaikeampaa. On helppo masentuvat.

Yksi vaikeimmista asioista hyväksymään voi olla, että ei ole olemassa parannuskeinoa fibromyalgia. Vaikka elintapojen muutokset ja lääkkeet voivat vähentää vakavuudesta fibromyalgian kipua tai väsymystä, sinun on edelleen hyviä päiviä ja huonoja päiviä.

Miksi laatia luettelo etukäteen?

Kun fibromyalgia kipu tai väsymystä on vakava, et ehkä ajatella selkeästi. Soihtupoltinta fibromyalgia oireet voivat lähettää sinulle kierteeseen stressin ja epätoivon jos et ole valmis. Mutta kun suunnitelma seurata antaa tunteen hallita oireita.

Vältä negatiivinen itse-talk

Kirjoita vaihtoehtoja selviytyä ja pitää luetteloa, josta löydät sen kun tuntuu huono päivä tulossa. Erilaisia ​​strategioita toimivat paremmin joillekin ihmisille kuin toisille. Jotkut voivat toimia hyvin sinulle yhden päivän, mutta ei toista. Siksi on hyvä olla erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista valita.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että mitä sanomme itsellemme sisällä päämme voivat vaikuttaa kivun kokemiseen. Turning negatiiviset ajatukset positiivisia vaatii harjoittelua, mutta on vaivan arvoista.