fibromyalgian oireita vai ei? ymmärtää diagnoosi prosessi

Fibromyalgia oireet usein matkivat muiden olosuhteissa. Määritetään todellinen syy oireesi on avain saavat asianmukaista hoitoa.

Fibromyalgia oireita ovat laajalle levinnyt kehon kipu, väsymys, huono unen ja mielialan ongelmia. Mutta kaikki nämä oireet ovat yhteisiä monille muita ehtoja. Ja koska fibromyalgia oireita voi esiintyä yksin tai yhdessä muiden olosuhteissa se voi viedä aikaa harjata pois joka oire johtuu mitä ongelma. Jotta asiat entistä monimutkaisemman, fibromyalgian oireita voi tulla ja mennä yli ajan.

Siksi se voi kestää kauan siirtyä fibromyalgia oireita on fibromyalgia diagnoosin.

Ei erityisiä testi fibromyalgia

Fibromyalgia ei voi helposti varmistaa tai sulkea pois yksinkertaisen laboratoriotestejä. Lääkäri ei tunnista sitä veressä tai nähdä sen X-ray. Sen sijaan, fibromyalgia näyttää liittyvän muutoksiin aivojen ja selkäytimen prosessi kipua signaaleja.

Vanhat ohjeet tarvitaan tarjouksen pistettä

Koska ei ole testi fibromyalgia lääkäri on luottaa pelkästään oman ryhmän oireiden tehdä diagnoosi.

Vuonna American College of Rheumatology ohjeet diagnosoinnissa fibromyalgia, yksi kriteereistä on laaja kipua koko kehon vähintään kolme kuukautta. “Laaja” määritellään kipu molemmin puolin kehon, sekä ylä- ja alapuolella vyötärön.

Fibromyalgia on myös usein ominaista lisäkipua kun yritys painetta kohdistetaan tiettyihin kehon osiin, nimeltään tarjous pistettä. Aiemmin ainakin 11 näistä 18 paikkoja oli positiivisen hellyyttä diagnosoida fibromyalgia.

Mutta fibromyalgian oireita voi tulla ja mennä, niin henkilö saattaa olla 11 tarjouksen huomasi yksi päivä, mutta vain kahdeksan tarjous läiskät toinen päivä. Ja monet perhe lääkärit olivat epävarmoja siitä, kuinka paljon painetta soveltaa tarjouskilpailussa pisteen tentti. Vaikka asiantuntijat tai tutkijat saattavat edelleen käyttää tarjouksen pistettä, vaihtoehtoinen suuntaviivat on kehitetty lääkäreille käyttää yleistä käytäntöä.

Ilman muita mahdollisia syitä

Näitä uudempia diagnostiset kriteerit sisältävät

On tärkeää selvittää, onko oireet johtuvat muulla perimmäinen ongelma. Yhteinen syyllisiä sisältävät