Finacea käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Finacea?

Finacea hoidetaan lieviä tai kohtalaisia ​​ruusufinni (ihosairaus merkitty punaisella purkaukset, yleensä poskissa ja nenä.)

Finacea voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Sinun ei tule käyttää Finacea jos olet allerginen atselaiinihappoa tai propyleeniglykolia. Vältä Finacea silmiin, nenään, suuhun, peräsuoleen tai emättimeen. Älä käytä palanut, windburned, kuiva, halkeilevat, ärtynyt tai rikki iho. Odota, kunnes nämä ehdot ovat parantuneet ennen tätä lääkitystä. Älä peitä alue levittämisen jälkeen Finacea. Se voi aiheuttaa liian paljon lääkettä imeytyä elimistöön ja voi olla haitallista.

Tärkeää tietoa

Se voi kestää jopa 4 viikkoa tai pidempään ennen oireesi parantaa. Käytä edelleen Finacea ohjeiden ja kerro lääkärille, jos oireet eivät lievene 12 viikon hoidon.

Jos sinulla on liikaa polttava, kuivumista tai ärsytystä, kysy lääkäriltäsi käyttäen Finacea kerran päivässä.

Et saa käyttää Finacea geeliä, jos olet allerginen atselaiinihappoa tai propyleeniglykolia.

Finacea ei odoteta voivan vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Ei tiedetä, onko atselaiinihappo joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä Finacea geeliä ilman kertoo lääkäriltä ovat rintaruokinnan vauva.

Ennen Finacea

Käytä Finacea geeli täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti etiketissä.

Pese kädet ennen ja jälkeen soveltamisen Finacea geeliä.

Puhdista ihoalue miedolla saippualla tai saippuaton puhdistusemulsio ja kuivaa pehmeällä pyyhkeellä. Levitä lääkitystä ohjeiden mukaan.

Finacea geeliä käytetään yleensä kahdesti päivässä, aamulla ja nukkumaan mennessä. Noudata lääkärin ohjeita.

Älä peitä ihoalue levityksen jälkeen Finacea geeliä. Se voi aiheuttaa liian paljon lääkettä imeytyä elimistöön ja voi olla haitallista.

Se voi kestää jopa 4 viikkoa tai pidempään ennen oireesi parantaa. Käytä edelleen Finacea geeliä ohjeiden ja kerro lääkärille, jos oireet eivät lievene 12 viikon hoidon.

Jos sinulla on liikaa polttava, kuivumista tai ärsytystä, kysy lääkäriltäsi käyttäen Finacea kerran päivässä.

Säilytä Finacea geeli huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta.

Levitä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Yliannostus oireet saattavat sisältää joitakin vakavia sivuvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

Vältä Finacea geeliä silmiin, nenään, suuhun, peräsuoleen tai emättimeen. Jos näin ei tapahdu, huuhtele vedellä. Älä käytä palanut, windburned, kuiva, halkeilevat, ärtynyt tai rikki iho. Odota, kunnes nämä ehdot ovat parantuneet ennen tätä lääkitystä.

Vältä muita lääkkeitä alueille kohtelet kanssa Finacea ellei lääkäri määrää.

Vältä ihon tuotteita, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä, kuten ankara saippuat tai ihon puhdistus, tai ihon tuotteita alkoholilla, mausteita, supistavat aineet, tai kalkkia.

Lääkäri voi suositella välttämään mausteinen elintarvikkeet, kuumia ruokia tai juomia, alkoholijuomia ja muita elintarvikkeita tai juomia, jotka saattavat aiheuttaa punoitusta tai ihon punoitusta hoidon aikana Finacea.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allergisen reaktion Finacea geeli: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta lääkitys ja soita lääkärillesi heti, jos olet

vaikea polttaa, pistely, tai lämpöä

kova kutina tai pistely

Miten käytän Finacea Gel?

vakava punoitus, kuivuus, hilseily, tai muu ärsytys; tai

ihon värimuutokset.

Vähemmän vakavia Finacea sivuvaikutukset ovat todennäköisempiä, ja ehkä ei ollenkaan.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Ei ole todennäköistä, että muut lääkkeet otat suun kautta tai injektoida on vaikutusta topikaalisesti Finacea. Mutta monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

4.05.2015-09-11, 08:44:41.

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Ruusufinni doksisykliini, metronidatsoli ajankohtainen, brimonidiini ajankohtainen, Lotemax, ivermektiiniä paikallisesti, Metrogel, Vibramycin, Oracea, ALREX, Doryx, Soolantra, Mirvaso, Monodox, Plexion, Azelex, MetroCream, Noritate, Vibra-Tabs, Sumadan, Avar, atselaiinihappo ajankohtainen, MetroLotion

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Mitä pitäisi välttää?

Finacea sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Finacea?

Finacea (atselaiinihappo ajankohtainen)