Finacea plus ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: aknen hoitoon käytettävät Antibakteerinen

Käyttää Finacea Plus

Sitä voidaan käyttää myös kohdella muita ehtoja kuin lääkärisi määrää.

Atselaiinihappo on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, atselaiinihappo käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset tätä lääkettä on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan käytöstä Atselaiinihappo lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön Atselaiinihappo vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ennen Finacea Plus

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät atselaiinihappoa. Se ei voi olla ominaisia ​​Finacea Plus. Lue huolellisesti.

Sovellettaessa kerma, käytä vain pieni määrä lääkettä ja levitä ohut kalvo puhdistaa, kuiva iho, joka vaikuttaa akne. On tärkeää varovasti hieroen mutta hyvin.

Levittämisen jälkeen atselaiinihappo kerma, pese kädet hyvin poistaa mitään lääkettä, joka voi jäädä niille.

Pidä tämä lääke poissa silmistä, muut limakalvojen, kuten suun, huulten ja nenän sisäpuolen, ja herkillä alueilla kaulan. Jos lääke vahingossa joutuu näille alueille, pestään vedellä kerralla.

Voit auttaa selvittämään akne kokonaan, se on erittäin tärkeää pitää lääkkeen käyttämisen koko ajan hoidon, vaikka oireet alkavat selvittää hetken kuluttua. Jos lopetat hoidon liian aikaisin, akne voi palata tai pahentua.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos akne ei parane 4 viikon kuluessa, tai jos se on huonompi, kysy terveydenhuollon ammattilainen. Se voi kuitenkin kestää kauemmin kuin 4 viikon kuluttua täysin parannusta akne vaikka lääkkeen joka päivä.

Jos tämä lääke aiheuttaa liikaa punoitusta, kuorinta, tai kuivuus ihoa, tarkistaa lääkäriltä. Se voi olla tarpeen voit vähentää kertaa päivässä, että käytät lääkettä tai lopettaa lääkkeen jonkin aikaa, kunnes iho on vähemmän ärtynyt.

Jos lääkäri on määrännyt muuta lääkettä voidaan levitetään iholle yhdessä tätä lääkettä, se on parasta soveltaa niitä eri aikoina. Tämä voi auttaa pitämään ihon tulemasta liian ärtynyt. Lisäksi, jos lääkkeitä käytetään tai lähellä Samalla ne eivät toimi kunnolla.

Voit edelleen käyttää kosmetiikkaa (make-up), kun käytät tätä lääkettä akne. On kuitenkin parasta käyttää vain vettä-base kosmetiikkaa. Lisäksi se ei kannata käyttää kosmetiikkaa liikaa tai liian usein. Ne voivat tehdä akne pahempi. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Oikea käyttö atselaiinihappoa

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

Varotoimet Vaikka käyttäminen Finacea Plus

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ruusufinni doksisykliini, metronidatsoli ajankohtainen, brimonidiini ajankohtainen, Lotemax, ivermektiiniä paikallisesti, Metrogel, Vibramycin, Oracea, ALREX, Doryx, Soolantra, Mirvaso, Monodox, Plexion, Azelex, MetroCream, Noritate, Sumadan, Vibra-Tabs, Avar, atselaiinihappo ajankohtainen, MetroLotion

Finacea Plus Side Effects

Finacea (atselaiinihappo ajankohtainen)