fiorinal: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Fiorinal?

Fiorinal hoidetaan jännitteitä päänsärkyä. Tämä lääke ei hoitoon päänsärkyä, jotka tulevat ja menevät.

Fiorinal voidaan käyttää myös tarkoituksiin, jotka eivät niitä lääkitystä oppaan.

Sinun ei tule käyttää Fiorinal jos sinulla on mahahaava, vaikea maksasairaus, porfyria, verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö, tai jos olet allerginen jollekin NSAID.

Tärkeää tietoa

Aspiriini voi aiheuttaa vatsan tai suoliston verenvuoto, joka voi johtaa kuolemaan.

Lopeta Fiorinal ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos on: musta, verinen, tai tervainen ulosteet, ja yskiminen veren tai oksentaa, joka näyttää kahvinporot.

Aspiriini ei saa antaa lapselle tai teini, joka on kuumetta.

Butalbital voi olla tottumusta. Väärinkäyttö tottumusta lääke voi aiheuttaa riippuvuutta, yliannostuksen, tai kuolema.

Ennen lääkkeen

Aspiriini voi aiheuttaa vatsan tai suoliston verenvuoto, joka voi johtaa kuolemaan. Tämä voi tapahtua ilman varoitusta, kun käytät tätä lääkettä.

Sinun ei tule käyttää Fiorinal jos olet allerginen aspiriinia, butalbitaali, tai kofeiinia, tai jos

mahahaava

vaikea maksasairaus

porfyria (geneettinen entsyymi sairaus, joka aiheuttaa oireita, jotka vaikuttavat ihon tai hermoston)

verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö (kuten hemofilia); tai

astma, tai joilla on esiintynyt vakavia allergisia reaktioita (aivastelu, nenän vuotaminen tai tukkoisuus, hengityksen vinkuminen, hengenahdistus) jälkeen aspiriinia tai muuta NSAID (tulehduskipulääkkeet), kuten advil, Motrin, Aleve, Celebrex, Orudis, Indocin, Lodine, Voltaren, Toradol, Mobic, Relafen, Feldene, ja toiset.

Varmistaaksesi Fiorinal on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

maksa- tai munuaissairaus

astma tai muu hengityselinten sairaus

nesteretentiota

sydänsairaus, sydämen vajaatoiminta, korkea verenpaine

historia pään vamma tai aivokasvain

vatsaan tai suoliston häiriö

kilpirauhasen

laajentuneen eturauhasen tai virtsaaminen ongelmia; tai

Addisonin tauti (Lisämunuainen häiriö).

Ei tiedetä, onko Fiorinal vahingoittaa sikiötä. Jos käytät butalbitaali kun olet raskaana, vauva voi tulla riippuvaiseksi lääkkeen. Tämä voi aiheuttaa hengenvaarallisia vieroitusoireita vauvan syntymänsä jälkeen. Syntyneiden riippuvainen tottumusta lääke saattaa tarvita lääkärin hoitoa useita viikkoja. Aspiriinia raskauden loppuvaiheessa voi aiheuttaa verenvuotoa äidin tai vauvan synnytyksen aikana. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Aspiriini, butalbitaali, ja kofeiini voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Aspiriini käyttää imetyksen voi aiheuttaa verenvuotoja lapsessa. Sinun ei pitäisi imettää käyttäen Fiorinal.

Miten minun pitäisi ottaa Fiorinal?

Älä anna tätä lääkettä lapselle tai teini kuume, flunssa oireita, tai vesirokko. Aspiriini voi aiheuttaa Reyen oireyhtymän, vakava ja joskus hengenvaarallinen tila lapsilla.

Toteutettava Fiorinal ohjeiden mukaan. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä Fiorinal suurempia määriä tai pidempään kuin määrätty. Kerro lääkärille, jos lääke näyttää lakata toimimasta samoin lievittää päänsärky.

Butalbital voi olla tottumusta. Koskaan jakaa Fiorinal toisen henkilön kanssa, varsinkin joku aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta. Pidä Fiorinal paikkaan, missä muut eivät pääse sitä.

Väärinkäyttö tottumusta lääke voi aiheuttaa riippuvuutta, yliannostuksen, tai kuolema. Myynnin tai lahjoittaa tätä lääkettä on vastoin lakia.

Jos tarvitset leikkausta, kerro kirurgi etukäteen, että käytät Fiorinal. Saatat joutua lopettamaan lääkkeen lyhyen aikaa.

Älä lopeta lääkkeen yhtäkkiä jälkeen pitkäaikaiseen käyttöön, tai voit olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Kysy lääkäriltä miten turvallisesti lopettaa Fiorinal.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Seuraa määrän lääkettä käytetään kustakin uusi pullo. Fiorinal on huumeiden väärinkäytön ja sinun on hyvä tietää, jos joku käyttää lääkkeen väärin tai ilman reseptiä.

Tavanomainen aikuisen annos Fiorinal varten Pain

1-2 tablettia tai kapselia suun kautta 4 tunnin välein tarpeen mukaan .; Enintään 6 tablettia tai kapselia päivässä.

Koska tätä lääkettä käytetään, kun tarvitaan, et voi olla annostukseen. Jos aikataulun, käytä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

 Yliannostuksen butalbitaali voi olla kohtalokas.

Fiorinal annosteluohjeitten

Yliannostus oireet voivat olla äärimmäiset uneliaisuus, sekavuus, levoton tunne, unettomuus, vapina, nopea syke, oksentelu, vatsakipu, nopea hengitys, kuumotus, korvien soiminen, heikko tai pinnallinen hengitys, takavarikkoa (vapinaan), tai pyörtyminen.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Tämä lääkitys voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Vältä ajamista ja koneiden käyttöä, kunnes tiedät, miten lääke vaikuttaa sinuun.

Kysy lääkäriltä tai apteekista ennen minkään yskä, kylmä, allergia tai kipua lääkitys. Aspiriini ja kofeiinia sisältyvät monissa yhdistelmä lääkkeitä. Ottaen tiettyjä tuotteita yhdessä voi aiheuttaa voit saada liikaa tietyn lääkkeen. Tarkista etiketti nähdä, jos lääke sisältää aspiriinia tai kofeiinia.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Älä juo alkoholia. Vaarallisia sivuvaikutuksia, yliannostus tai kuolema voi syntyä alkoholin yhdistetään butalbitaali. Alkoholi voi lisätä riskiä mahan verenvuoto kun otat aspiriinia.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Fiorinal: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

Mitä pitäisi välttää ottaen Fiorinal?

pinnallinen hengitys, hidas sydämen syke

nopea tai iskevät syke, lihasten nykiminen

sekavuus, epätavallinen ajatuksia tai käyttäytyminen

oireita vatsa verenvuotoa – bloody tai tervamaisten ulosteet, veren yskimistä tai oksennusta joka näyttää kahvinporot

virtsaamisvaikeudet; tai

helposti pintavikoja, epätavallinen verenvuoto (nenä, suu, vagina, tai peräsuolen), violetti tai punainen nuppineulanpiston läikät ihon.

Vakavat haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä iäkkäiden ja sairaiden tai huonokuntoisille.

Yhteinen Fiorinal haittavaikutuksia ovat

uneliaisuus, huimaus

pahoinvointi, kaasu, vatsavaivat, vatsakipu; tai

unihäiriöt (unettomuus).

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Tämän lääkkeen kanssa muiden lääkkeiden, jotka aiheuttaa väsymystä voi pahentaa tätä vaikutusta. Kysy lääkäriltä ennen Fiorinal kanssa unilääke, huumausaineiden kipua lääketieteen, lihas relaxer, tai lääkkeitä ahdistuksen, masennuksen, tai kouristuksia.

Sinun ei tule käyttää Fiorinal jos olet käyttänyt MAO-estäjän viimeisten 14 päivän aikana. Vaarallinen lääkeinteraktion voisi tapahtua. MAO-estäjät sisältävät isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen injektio, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini, ja toiset.

Kerro lääkärin kaikki nykyiset lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat, erityisesti

merkaptopuriini

metotreksaatti

probenesidi

insuliini tai suun diabeteslääke

verenohennuslääkettä – varfariinia, Coumadin, Jantoven; tai

steroidilääkettä – prednisoni, deksametasoni, ja muut.

Fiorinal sivuvaikutuksia

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa aspiriinia, butalbitaali, ja kofeiini, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

2.02.2015-04-23, 10:16:11

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Fiorinal?

Fiorinal (aspiriini / butalbitaali / kofeiini)

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 3 Kohtalainen väärinkäytön riski

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Migreeni diklofenaakki, metoklopramidi, sumatriptaani, Reglan, Imitrex, MAXALT, syproheptadiinin, RELERT

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrocodone

Päänsärky naprokseeni, ibuprofeeni, Aleve, Fioricet, Advil, Motrin, Naprosyn, parasetamoli / butalbitaali / kofeiini