flamazine ajankohtainen

Käyttää Flamazine

Terapeuttinen luokka: antibakteerinen

Kemiallinen luokka: Sulfonamidia

Hopeasulfadiatsiini on antibiootti. Se toimii tappamalla bakteereita tai estää sen kasvua.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille hopeasulfadiatsidi ajankohtainen lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Flamazine

Käyttö hopeasulfadiatsidi ajankohtainen ei suositella ennenaikaisesti tai vastasyntyneille 2 kuukauden iässä ja nuorempia.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta hopeasulfadiatsidi ajankohtainen vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät hopeasulfadiatsiinia. Se ei voi olla nimenomaan Flamazine. Lue huolellisesti.

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi iholla vain. Älä päästä sitä silmiin, nenään, suun tai emättimen.

Käyttää

Voit auttaa selvittämään ihoa tai polttaa infektio kokonaan, pitää käyttää tätä lääkettä koko ajan hoidon. Sinun pitäisi pitää lääkkeen käyttämisen, kunnes palanut alue on parantunut tai on valmis ihonsiirtoa. Älä unohda yhtään annosta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö hopeasulfadiatsiini

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja tarkistaa mahdolliset ongelmat tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Jos iho infektio tai palovamman ei parane muutamassa päivässä tai viikossa (enemmän vakavia palovammoja tai palovammoja laajemmalla alueella), tai jos se on huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Älä käytä tätä lääkettä ihon ongelma, joka ei ole tarkistettu lääkäri.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on seuraavia oireita, kun lääkkeen käyttämisen: vuotavat ikenet, yskä tai käheys, kuumetta tai ilman vilunväristykset, tai vaikea virtsaaminen, haavaumat, haavat tai valkoiset läiskät huulilla tai suussa, epätavallinen verenvuoto, mustelmat tai heikkous tai ihon tai silmien keltaisuus. Nämä voivat olla oireita verisairaus.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rakkuloita, kuorinta, tai löysä nahka, punainen ihovaurioita, vaikea akne tai ihottuma, haavaumat tai haavaumia iholla, tai kuume tai vilunväreet, kun käytät tätä lääkettä.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Tämä lääke saattaa harvoin värjätä ihoa ruskehtavan harmaa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Flamazine

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Flamazine Side Effects

hopeasulfadiatsiini ajankohtainen

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Burns, ulkoinen lidokaiini ajankohtainen, vankomysiini, gentamysiini, tobramysiini, Silvadene, albumiini ihmisen, Garamycin, bentsokaiini ajankohtainen, Vancocin, Xylocaine Jelly, aloe vera ajankohtainen, natriumhyaluronaattia ajankohtainen, hopeasulfadiatsidi ajankohtainen, Dermoplast, Xylocaine ajankohtaisista, Tobi, SSD, Lidocream, dibukaiini ajankohtainen, Orabase, LMX 4, Bactine, Accuzyme, mafenidi ajankohtainen