Flexeril käyttötarkoituksiin, annostus, sivuvaikutuksia & varoitukset

Mikä on Flexeril?

Flexeril käytetään yhdessä levätä ja fysioterapia hoitoon luustolihasten olosuhteet kuten kipua tai vammoja.

Flexeril voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole lueteltu lääkitystä-oppaassa.

Älä ota Flexeril jos olet käyttänyt MAO-estäjän kuten isokarboksatsidi (Marplan), tranyylisypromiini (Parnate), feneltsiini (Nardil) tai selegiliini (Eldepryl, Emsam) viimeisen 14 päivän aikana. Vakavia, hengenvaarallisia sivuvaikutuksia voi ilmetä, jos ottaa Flexeril ennen MAO-estäjän on selvitetty kehosta.

Tärkeää tietoa

Sinun ei pitäisi ottaa Flexeril jos olet äskettäin ollut sydänkohtaus tai jos sinulla on sydämen rytmihäiriö, sydämen vajaatoiminta, sydämen estää tai kilpirauhasen liikatoimintaa.

Flexeril voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, joka voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan hereillä ja valpas. Älä juo alkoholia, joka voi lisätä joitakin sivuvaikutuksia Flexeril.

Älä ota Flexeril jos olet käyttänyt MAO-estäjän kuten isokarboksatsidi (Marplan), tranyylisypromiini (Parnate), feneltsiini (Nardil) tai selegiliini (Eldepryl, Emsam) viimeisen 14 päivän aikana. Vakavia, hengenvaarallisia sivuvaikutuksia voi ilmetä, jos ottaa Flexeril ennen MAO-estäjän on selvitetty kehosta. Älä käytä Flexeril jos olet äskettäin ollut sydänkohtaus, tai jos

sydämen rytmihäiriöistä

Ennen lääkkeen

sydämen vajaatoiminta

sydänkatkos; tai

kilpirauhasen liikatoimintaa.

Ennen Flexeril, kerro lääkärille, jos olet allerginen jollekin lääkkeitä, tai jos olet

virtsaamisvaikeudet

laajentuneen eturauhasen

glaukooma; tai

maksasairaus.

Jos jokin näistä ehdoista, sinun on ehkä annos oikaisu tai erityisiä testejä turvallisesti ottaa Flexeril.

Hallitus raskauden B-luokan Flexeril ei odoteta olevan haitallisia sikiölle. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Ei tiedetä, onko cyclobenzaprine joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkitystä ilman kertoo lääkäriltä ovat rintaruokinnan vauva.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä haittavaikutuksia Flexeril.

Ottamaan lääkkeensä juuri sellaisena kuin se oli määrätty sinulle. Älä ota Flexeril suurempia määriä, tai ottaa sen kauemmin kuin suositellut lääkäri. Noudata resepti etiketissä.

Ota lääke täysi lasillinen vettä.

Flexeril on vain osa koko ohjelman hoitoa, joka voi sisältää myös lepoa, fysioterapia, tai muut kivunlievitystä toimenpiteitä. Noudata lääkärin ohjeita.

Säilytä Flexeril huoneenlämmössä pois kosteutta, lämpöä, ja valo.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ottaa lääke seuraava ajoitettu kerran. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Pyrittävä hätätilanteissa sairaanhoidosta, jos uskot, että olet käyttänyt liikaa tätä lääkettä. Yliannostuksen Flexeril voi olla kohtalokas.

Miten minun pitäisi ottaa Flexeril?

Yliannostus oireita voivat olla uneliaisuus, nopea syke, vapina tai ravistamalla, epäselvä puhe, sekavuus, pahoinvointi, oksentelu, aistiharhat (näkeminen), rintakipu, tai takavarikkoa (vapinaan).

Flexeril voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, joka voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan hereillä ja valpas. Älä juo alkoholia, joka voi lisätä joitakin sivuvaikutuksia Flexeril. Kylmä tai allergialääkkeitä, huumausaineiden kipua lääketieteen, unilääkkeet, ja lääketieteen Takavarikot, masennus tai ahdistuneisuus voivat lisätä väsymys aiheuttamaa Flexeril. Kerro lääkärille, jos käytät säännöllisesti jotakin näistä lääkkeistä, tai muita lihas relaxer.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Flexeril: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta Flexeril ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia

nopea, iskevät tai epätasaista Sykkeiden

rintakipu tai raskas tunne, kipu leviää käsivarteen tai lapa, pahoinvointi, hikoilu, yleinen sairauden tunne

äkillinen tunnottomuus tai heikkous, erityisesti toisella puolella kehoa

äkillinen päänsärky, sekavuus, ongelmat visio, puheen, tai tasapaino

tunne pyörryttää, pyörtyminen

sekavuus, heikkous, koordinaation

pahoinvointi, vatsakipu, alhainen kuume, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien)

takavarikkoa (vapinaan)

epätavallinen ajatuksia tai käyttäytymistä, aistiharhoja (näkeminen); tai

helposti pintavikoja tai verenlaskun, epätavallinen heikkous.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Vähemmän vakavia Flexeril haittavaikutuksia voivat olla

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

suun tai kurkun

näön hämärtyminen

Mitä pitäisi välttää?

uneliaisuus, huimaus, väsymys

ruokahaluttomuus, vatsakipu, pahoinvointi

ripuli, ummetus, kaasu; tai

Flexeril sivuvaikutuksia

lihasheikkous.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Kerro lääkärille kaikista epätavallisista tai kiusallinen sivuvaikutus. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Monet lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Flexeril. Alla on vain osittainen luettelo. Kerro lääkärille, jos käytät

atropiini (Donnatal, ja muut), benztropine (Cogentin), dimenhydrinaatti (Dramamine), metskopolamiini (Pamine), tai skopolamiini (Transderm-Scop)

keuhkoputkia kuten ipratroprium (Atrovent) tai tiotropiumiin (Spiriva)

Glykopyrrolaatin (Robinul)

guanetidiini (Ismelin)

mepenzolate (Cantil)

tramadoli (Ultram)

virtsarakon tai virtsateiden lääkkeet kuten darifenasiinilla (Enablex), flavoksaatti (Urispas), oksibutyniini (Ditropan, Oxytrol), tolterodiini (Detrol), tai solifenasiinin (Vesicare); tai

ärtyvän suolen lääkkeet kuten disyklomiinin (Bentyl), Hyoskyamiini (Anaspaz, Cystospaz, Levsin, ja muut), tai propanteliinibromidi (Pro-Banthine).

Tämä lista ei ole täydellinen, ja voi olla muita huumeita, joka voi olla vuorovaikutuksessa Flexeril. Kerro lääkärin kaikki lääkemääräystä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, kivennäisaineita, kasviperäisten tuotteiden ja lääkkeiden määräämä muiden lääkäreiden. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

3.11.4 / 12/2009 4:38:46

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Lihasspasmit cyclobenzaprine, Soma, baklofeeni, diatsepaami, titsanidiinia, Valium, metokarbamoli, Robaxin, Zanaflex, karisoprodoli, metaxalone, Skelaxin

Iskias parasetamoli, Parasetamoli, cyclobenzaprine, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, diklofenaakki, Voltaren, Parasetamoli, Aleve, indometasiini, Advil

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Flexeril?

Flexeril (cyclobenzaprine)