Flextra plus

Mikä on Flextra Plus?

Flextra Plus hoidetaan lievää kipua ja epämukavuutta aiheuttamaa päänsärkyä, lihassärky, selkäkipu, hammas kipu, kuukautiskipuja, niveltulehdus, tai flunssan tai flunssa.

Flextra Plus voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Älä ota enempää Flextra Plus kuin suositellaan. Yliannostus parasetamolia voi vahingoittaa maksaa tai aiheuttaa kuoleman. Soita lääkäriltä kerralla, jos on pahoinvointia, kipua ylempi vatsaan, kutina, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, tai keltaisuutta (ihon tai silmien).

Tärkeää tietoa

Harvoissa tapauksissa parasetamoli voi aiheuttaa vakavan ihoreaktion. Lopeta Flextra Plus ja soittaa lääkärille heti, jos olet ihon punoitusta tai ihottumaa, joka leviää ja aiheuttaa rakkuloita ja kuorinta.

Parasetamoli sisältyy monia yhdistelmä lääkkeitä. Ottaen tiettyjä tuotteita yhdessä voi aiheuttaa voit saada liian paljon parasetamoli, joka voi johtaa kuolemaan yliannostukseen. Tarkista etiketti nähdä, jos lääke sisältää parasetamolia tai APAP.

Et saa käyttää Flextra Plus jos olet allerginen parasetamoli tai fenyylitoloksamiinisitraatti.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut alkoholin aiheuttama maksasairaus (maksakirroosi) tai jos juot enemmän kuin 3 alkoholijuomien päivässä. Et välttämättä pysty ottamaan lääke, joka sisältää parasetamolia.

Ennen lääkkeen

Varmistaaksesi Flextra Plus on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

astma tai COPD, yskä ja limaa, tai yskä johtuu tupakoinnista, keuhkolaajentuma tai krooninen keuhkoputkitulehdus

tukos vatsassa tai suolistossa

maksasairaus tai aiemmin alkoholismi

munuaissairaus

sydänsairaus, korkea verenpaine tai äskettäinen sydänkohtaus

laajentuneen eturauhasen tai virtsaaminen ongelmia

glaukooma; tai

kilpirauhasen liikatoimintaa.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Flextra Plus vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Parasetamoli, kofeiini, ja fenyylitoloksamiinisitraatti voivat kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei tule imettää käyttäessäsi Flextra Plus.

Älä anna Flextra Plus lapsen ilman lääkärin.

Toteutettava Flextra Plus täsmälleen prdirected mukaan hoitohenkilökuntaan. Seuraa kaikkiin suuntiin etiketissä. Älä ota Flextra Plus suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Älä ota enempää Flextra Plus kuin suositellaan. Yliannostus parasetamolia voi vahingoittaa maksaa tai aiheuttaa kuoleman.

Lopeta lääkkeen ja soittaa lääkärille, jos sinulla on vielä kuumetta 3 päivän kuluttua käytön, jos oireet pahenevat, tai jos sinulla on punoitusta tai turvotusta.

Säilytä Flextra Plus huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta.

Koska Flextra Plus käytetään tarvittaessa, et voi olla annostukseen. Jos aikataulun, käytä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Miten minun pitäisi ottaa Flextra Plus

 Yliannostus parasetamolia voi vahingoittaa maksaa.

Ensimmäiset merkkejä parasetamolia yliannostuksen ovat ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, hikoilu, ja sekavuus tai heikkous. Myöhemmin oireita voivat olla kipu ylä vatsassa, tumma virtsa, ja keltaisuus ihon tai silmien valkuaisten.

Älä juo alkoholia. Se voi lisätä riskiä maksavaurio ottaen parasetamolia.

Kysy lääkäriltä tai apteekista ennen muuta kipua, kylmä, allergia tai unilääkkeiden. Parasetamoli (joskus lyhennettä APAP) sisältyy monia yhdistelmä lääkkeitä. Ottaen tiettyjä tuotteita yhdessä voi aiheuttaa voit saada liian paljon parasetamoli, joka voi johtaa kuolemaan yliannostukseen. Tarkista etiketti nähdä, jos lääke sisältää parasetamolia tai APAP.

Vältä muita lähteitä kofeiinia, kuten kahvia, teetä tai kofeiinia virvoitusjuomia.

Flextra Plus saattaa aiheuttaa näön hämärtyminen tai heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan valppaana ja nähdä selvästi.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Flextra Plus: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Harvoissa tapauksissa parasetamoli voi aiheuttaa vakavan ihoreaktion, joka voi johtaa kuolemaan. Tämä voi tapahtua, vaikka olet ottanut parasetamolia aikaisemmin ja ei ollut reaktio. Lopeta Flextra Plus ja soittaa lääkärille heti, jos olet ihon punoitusta tai ihottumaa, joka leviää ja aiheuttaa rakkuloita ja kuorinta. Jos sinulla on tällainen reaktio, sinun pitäisi koskaan ottaa mitään lääkettä, joka sisältää parasetamolia.

Lopeta Flextra Plus ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos olet

nopea tai sydämentykytys

helposti pintavikoja tai verenlaskun, epätavallinen heikkous

veriset tai tervainen ulosteet, veren yskimistä tai oksennusta joka näyttää kahvinporot

vaikeuksia niellä, lisääntynyt jano ja virtsaaminen

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

vaikea ripuli tai mahakipu

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

sekavuus, korvien soiminen, kuulo-ongelmia

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä häipyä

Mitä pitäisi välttää?

vähän tai ei lainkaan virtsaamista

lihasheikkous, koordinaatiokyvyn menetys; tai

pahoinvointi, kipu ylä vatsassa, kutina, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien).

Flextra Plus sivuvaikutuksia

Yhteinen Flextra Plus haittavaikutuksia ovat

huimaus, uneliaisuus, muistihäiriöt

hermostunut tunne, unihäiriöt (unettomuus)

näön hämärtyminen, suun kuivuminen, nenän tai kurkun

vatsavaivat, ummetus; tai

lievä kutinaa tai ihottumaa.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Flextra Plus, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat.

4.01.2013-08-12, 10:05:56.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo

Päänsärky naprokseeni, ibuprofeeni, Aleve, Fioricet, advil, Motrin

Kylmä Oireet Benadryl, difenhydramiini, kloorifeniramiini, Promethazine DM, Tussionex Pennkinetic, auringonhattu

Sinuiitti prednisoni, siprofloksasiini, amoksisilliini, atsitromysiini, Augmentin, klindamysiini

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Flextra Plus?

Flextra (parasetamoli / kofeiini / fenyylitoloksamiinisitraatti)