Flonase

Terapeuttinen luokka: Kortikosteroidiannoksen, Intermediate

Käyttää Flonase

Farmakologiset Class: Flutikasoni

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ei ole mitään erityistä tietoa verrataan käyttöä nenän flutikasonin lapsille jopa 4-vuotiaille käytettäväksi muissa ikäryhmissä. Kortikosteroidit otetaan suun kautta tai injektiona on osoitettu hidastavan kasvua lapsilla ja aiheuttaa heikentynyt lisämunuaisen toiminto. Ennen nenän flutikasoni annetaan lapselle, sinun ja lapsen lääkärin pitäisi puhua hyvä tämä lääke tekee sekä riskit käyttää sitä.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä nenäkortikosteroideja vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, nämä lääkkeet ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin he nuoremmilla aikuisilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Flonase

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät flutikasoni. Se ei voi olla nimenomaan Flonase. Lue huolellisesti.

Tämä lääke yleensä tulee potilaan suuntiin. Lue ne huolellisesti ennen lääkkeen käyttöä.

Ennen tätä lääkettä, prime pumppu lääkepullo ja tyhjentää nenäkäytävien puhaltamalla nenän. Työnnä sen jälkeen nenäkappale sieraimeen, ja jossa pää kallellaan hieman eteenpäin, spray kun hengitys kevyesti kautta sieraimeen.

Vältä silmissä.

Jotta tämä lääke auttaa, sitä on käytettävä säännöllisesti määrännyt lääkäri. Tämä lääke yleensä alkaa toimia noin 12 tuntia, mutta useita päiviä voi kulkea ennen kuin tunnet sen täydet vaikutukset.

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus imeytymistä limakalvon nenän ja mahdollisuus ei-toivottuja vaikutuksia.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Älä säilytä kylmässä. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos käytät tätä lääkettä enemmän kuin muutaman viikon, lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä.

Tarkista lääkäriltä

Oikea käyttö flutikasoni

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

Varotoimet Vaikka käyttäminen Flonase

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Allerginen nuha prednisoni, prometatsiinia, Zyrtec, flutikasoni nenän, loratadiini, Benadryl, montelukasti, setiritsiini, Singulair, triamcinolone, Claritin

Nuha flutikasoni nenän, Veramyst, Bromfed, Dimetapp Lasten Cold & Allergy, Nacon, VazoBid

Flonase Side Effects

Flonase (flutikasoni nenän)