Floxin: käyttötarkoituksiin, annostus, sivuvaikutuksia & varoitukset

Mikä on Floxin?

Floxin hoidetaan bakteeri-infektioiden iho, keuhkot, eturauhanen, tai virtsateiden (virtsarakon ja munuaisissa). Floxin käytetään myös hoitoon sisäsynnytintulehdus ja Chlamydia ja / tai tippuri.

Floxin voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Et välttämättä pysty käyttämään Floxin jos sinulla on lihassairaus. Kerro lääkärille, jos olet ollut myasthenia gravis.

Tärkeää tietoa

Floxin saattaa aiheuttaa turvotusta tai repiminen jänteen (kuitu, joka yhdistää luut lihaksia kehossa), varsinkin Akilleen jänne on kantapää. Tämä vaikutus voi olla todennäköisempää, jos olet yli 60, jos otat steroidi lääkitystä, tai jos sinulla on ollut munuais-, sydän- tai keuhkosiirrännäisen.

Lopeta Floxin ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos on äkillinen kipu, turvotus, mustelmat, arkuutta, jäykkyyttä, tai liike-ongelmia missään oman nivelet. Rest yhteinen kunnes saat sairaanhoidon tai ohjeita.

Sinun ei tule käyttää Floxin jos olet allerginen ofloksasiinille tai muiden fluorokinolonien (siprofloksasiini, gemifloksasiini, levofloksasiini, moksifloksasiini, norfloksasiini, ja muut).

Et välttämättä pysty käyttämään Floxin jos sinulla on lihassairaus. Kerro lääkärille, jos olet ollut myasthenia gravis.

Ennen lääkkeen

Varmistaaksesi Floxin on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

sydämen rytmihäiriöistä, varsinkin jos otat aineita sen hoitamiseksi

hidas sydämenlyöntejä, tai henkilökohtainen tai suvussa pitkä QT-oireyhtymä

jänne ongelmia, niveltulehdus tai muita yhteisiä ongelmia

lihas- tai hermo häiriö

kirroosi tai muu maksasairaus

munuaissairaus

kohtauksia tai epilepsiaa

historia pään vamma tai aivokasvain

historia allerginen reaktio antibioottia

diabetes (varsinkin jos käytät insuliinia tai suun kautta otettavia diabetes lääkitys)

alhainen veren kaliumpitoisuutta (hypokalemia); tai

Jos käytät verenohennuslääkettä (varfariinia, Coumadin) ja ovat “INR” tai protrombiiniajan testejä.

Floxin saattaa aiheuttaa turvotusta tai repiminen jänteen (kuitu, joka yhdistää luut lihaksia kehossa), varsinkin Akilleen jänne on kantapää. Tämä voi tapahtua hoidon aikana tai jopa useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat Floxin. Jänne ongelmat saattavat olla todennäköisempää, jos olet yli 60, jos otat steroidi lääkitystä, tai jos sinulla on ollut munuais-, sydän- tai keuhkosiirrännäisen.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Floxin vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Ofloxacin voivat kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Floxin otetaan yleensä 12 tunnin välein. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Ota lääke täysi lasillinen vettä (8 unssia). Juo useita ylimääräisiä lasillista nestettä päivässä, kun käytät Floxin.

Miten minun pitäisi ottaa Floxin?

Voit ottaa Floxin kanssa tai ilman ruokaa. Ota lääke samaan aikaan joka päivä.

Käytä tätä lääkitystä koko määrätyn ajan. Oireet saattavat parantaa ennen infektio on tyhjennettävä. Ohittaminen annostusta lisätä riskiä edelleen infektio, joka on resistentti antibiooteille. Floxin ei kohdella virusinfektio kuten flunssan tai flunssa.

Jos hoidetaan tippuri, lääkäri voi myös olet testattu syfilis, toinen sukupuolitauti.

Älä anna tätä lääkettä toiselle henkilölle (erityisesti lapsen), vaikka niillä on samat oireet teillä.

Tämä lääkitystä voi aiheuttaa voit olla vääriä positiivisia huumeiden seulonta testi. Jos annat virtsanäytettä lääkkeiden seulomiseksi, kerro laboratorion henkilökunta että käytät Floxin.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta. Pidä pullo tiiviisti suljettuna, kun se ei ole käytössä.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Saatat olla eräitä muita lääkkeitä, joita ei saa ottaa samaan aikaan kuin Floxin. Vältä seuraavia lääkkeitä kuluessa 2 tuntia ennen tai jälkeen ottaa Floxin. Nämä muut lääkkeet voivat ofloxacin paljon vähemmän tehokkaita, kun otetaan samanaikaisesti

antasidit, jotka sisältävät kalsiumia, magnesiumia tai alumiinia (kuten Amphojel, Di-Gel Maalox, maitoa Magnesia, Mylanta, pepcid Complete, Rolaids, Rulox, Tums, ja muut), tai haava lääke sukralfaatti (Carafate)

didanosiini (Videx) jauhe tai pureskeltavassa tablettien

vitamiinin tai kivennäisaineita, jotka sisältävät alumiinia, kalsiumia, rautaa, magnesiumia, sinkkiä.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Vältä auringonvaloa tai solariumia. Floxin voi tehdä sinulle auringonpolttama helpommin. Suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta (SPF 30 tai korkeampi), kun olet ulkona. Soita lääkärillesi, jos sinulla on vaikea polttava, punoitus, kutina, ihottuma tai turvotus oltuaan auringossa.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Antibiootti lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, joka voi olla merkki uusi tartunnan. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai verinen, lopeta Floxin ja ota yhteyttä lääkäriin. Älä käytä anti-ripuli lääkettä, ellei lääkäri määrää.

Floxin voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana.

Mitä pitäisi välttää?

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Floxin: nokkosihottuma, tai ensimmäinen merkki ihottumaa; nopea sydämenlyönnit, hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Floxin saattaa aiheuttaa turvotusta tai repimällä (repeämä) jänne. Floxin voi myös olla vakavia vaikutuksia hermoja, ja saattaa aiheuttaa pysyviä hermovaurioita. Lopeta lääkkeen ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos olet

merkkejä jänteen repeämä – äkillinen kipu, turvotus, mustelmat, arkuus, jäykkyys, liike ongelmia tai katkaiseva tai poksahtelua missään oman nivelet (loppu yhteinen kunnes saat sairaanhoidon tai ohjeita); tai

Floxin sivuvaikutuksia

hermo oireet – puutuminen, pistely, polttava kipu, tai ovat herkempiä lämpötilan, kevyt, tai tunne kehon asento.

Lopeta Floxin ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

päänsärky ja rintakipu ja vaikea huimaus, pyörtyminen, nopea tai iskevät Sykkeiden

tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien)

lihasheikkoutta tai hengitysvaikeuksia

ripuli, joka on Hailakka tai bloody

äkillistä heikkoutta tai sairauden tunne, kuume, vilunväristykset, kurkkukipu, suun haavaumat, helposti mustelmia tai verenvuotoa

masennus, sekavuus, aistiharhat, vainoharhaisuus, vapina, levottomuus tai ahdistuneisuus, epätavallinen ajatuksia tai käyttäytyminen, unettomuutta, painajaisia

takavarikkoa (vapinaan); tai

lisääntynyt paine skull– kova päänsärky, korvien soiminen, huimaus, pahoinvointi, näköhäiriöitä, kipua takana silmäsi.

Yhteinen Floxin haittavaikutuksia ovat

mahavaivat, oksentelu, lievä ripuli

emätin kutinaa tai vastuuvapauden

lievä huimaus; tai

lievä päänsärky.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana Floxin, erityisesti

teofylliini

diureetti tai “veden pilleri”

sydämen rytmin lääkitystä – amiodaroni, disopyramidi, dofetilidi, dronedaroni, prokainamidi, kinidiini, sotaloli, ja toiset

masennuksen hoitoon käytettävä lääke tai psyykkinen sairaus – amitriptylline, klomipramiini, klotsapiini, desipramiini, duloksetiini, iloperidoni, imipramiini, nortriptyliini, tsiprasidoni, ja muut; tai

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Floxin?

NSAID (steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden) – aspiriini, ibuprofeeni (Advil, Motrin), naprokseeni (Aleve), selekoksibi, diklofenaakki, indometasiini, meloksikaami, ja toiset.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Ofloksasiinista, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

Floxin (ofloksasiini)

9.02.2014-04-13, 08:23:32

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Virtsatieinfektio siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, Augmentin, Levaquin

Virtsarakon tulehdus siprofloksasiini, amoksisilliini, kefaleksiini, Levaquin, levofloksasiini

Eturauhastulehdus siprofloksasiini, doksisykliini, kefaleksiini, Levaquin, levofloksasiini

Keuhkoputkentulehdus siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, Augmentin