flucelvax rokote: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Hallitus hyväksyy Flucelvax

Generic Nimi: fluenssavirusrokotteen; Hyväksymispäivä: 20 marraskuu 2012; Yritys: Novartis Vaccines and Diagnostics, Inc.

Hoito: ehkäisy Influenssa

Flucelvax hyödyntää täyden mittakaavan soluviljelmämallissa valmistustekniikka, vaihtoehtoinen tuotantomenetelmä perinteisille munasta tuotantoon. Soluviljelmämallissa teknologia hyödyntää hyvin kuvattu nisäkässolulinjassa sijaan kananmunissa kasvaa viruskantoja.

Merkintä ja Tärkeitä tietoja turvallisuudesta

Tuotanto tapahtuu suljetussa, steriilissä, valvotussa ympäristössä, joka merkittävästi vähentää mahdollisten epäpuhtauksien poistamiseksi. Flucelvax ei sisällä säilöntäaineita, kuten timerosaali tai antibiootteja.

Soluviljelmämallissa teknologia mahdollistaa nopean reagoinnin kiireellisiin kansanterveyden tarpeiden kuten pandemian muutamassa viikossa. Perinteiset influenssarokote tuotanto riippuu suuri määrä hedelmöityneiden kananmunien kasvaa viruskantoja ja vaatii monta kuukautta järjestämistä muna tarvikkeita, virus inkubointi ja todellinen tuotanto ennen kuin rokotetta on toimitettu lääkäreiden tai apteekkien. Soluviljelmämallissa tekniikka on onnistuneesti valmistukseen käytetään muita rokotteita, myös alkaessa H1N1-pandemian, sekä rokotteita polion, vihurirokkoa ja hepatiitti A.

Flucelvax on inaktivoitu rokote tarkoitettu aktiiviseen immunisaatioon ehkäisyyn influenssan aiheuttaman taudin influenssaviruksen alatyyppejä A ja tyypin B sisältämän rokotteen. Flucelvax on hyväksytty käytettäväksi henkilöille 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Älä anna Flucelvax kaikille, joilla on ollut vakava allerginen reaktio (esim. Anafylaksia) jollekin rokotteen aineosalle.

Mikä on Flucelvax?

Jos GBS on tapahtunut 6 viikon kuluessa etukäteen influenssarokote päätös antaa Flucelvax tulee perustua huolelliseen harkintaan mahdollisia hyötyjä ja riskejä.

Kärki korkit esitäytetyt ruiskut voivat sisältää luonnonkumilateksia, joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita lateksia-herkkiä yksilöitä.

Asianmukainen hoito ja valvonta tulee olla käytettävissä hallita mahdollisia jälkeen anafylaktinen reaktio rokotteen antamista.

Rokotuksen jälkeen Flucelvax, immuunipuutteisilla yksilöitä, mukaan lukien jotka saavat immunosuppressiivista hoitoa, saattaa olla heikentynyt immuunivaste.

Rokottaminen Flucelvax ei välttämättä suojaa kaikkia rokotettuja influenssaa vastaan ​​tautia.

Flucelvax on rokote, joka auttaa suojaamaan influenssaa vastaan. Flucelvax on vuotiaille 18 ja vanhemmat. Rokottaminen Flucelvax ei välttämättä suojaa kaikkia ihmisiä, jotka saavat rokotteen.

Flucelvax sisältää viruksia, jotka ovat inaktiivisia ( “kuollut”). Se ei aiheuta influenssaa. Kuitenkin Flucelvax, kuten muutkin influenssarokotteet, voi auttaa kehoa puolustautua vasta-aineilla samanlaisia ​​viruksia. Jos joutua kosketuksiin näiden influenssavirusten, nämä vasta-aineet voivat auttaa puolustamaan influenssaa vastaan. Koska virukset muuttuvat jatkuvasti, Food and Drug Administration (hallitus) määrittää kolme viruksia todennäköisimmin aiheuttaa sairauden tulevan kauden. Flucelvax sisältää nämä kolme viruksia. Flucelvax on vuotiaille 18 ja vanhemmat.

Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos

Kerro terveydenhuollon tarjoaja, jos sinulla on ongelmia immuunijärjestelmän, kuten immuunivastetta rokotteelle voi olla vähemmän.

Yleisimmät haittavaikutukset Flucelvax ovat

Nämä eivät ole kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia Flucelvax. Voit kysyä terveydenhuollon tarjoaja täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja neuvoja haittavaikutuksia, jotka koskevat teitä. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia Vaccine haittavaikutusten Reporting System (VAERS) soittamalla 822-7967 tai menemällä http://vaers.hhs.gov.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Influenssan Tamiflu, amantadiini, Fluzone, Fluvirin, oseltamiviiri, Afluria, Fluzone suurina annoksina, Symmetrel, rimantadine, fluenssavirusrokotteen Inaktivoitu Fluarix, tsanamiviiriä, Flumadine, Fluzone 2015-2016, Fluzone High-Dose 2015-2016, Relenza, Fluzone nelivalenttista Nahansisäinen 2015-2016, Fluarix nelivalenttista 2015-2016, Fluzone Ihon, FluLaval, Agriflu, FluMist, Flublok

Miten Flucelvax toimii?

Kuka ei pitäisi saada Flucelvax?

Joka ei ehkä voi saada Flucelvax?

Mitä jos on heikentynyt immuunijärjestelmä?

Flucelvax sivuvaikutuksia

Flucelvax (fluenssavirusrokotteen, inaktivoitu)