flunssa naamio: minun pitäisi käyttää yhtä?

Se voi satuttaa ja se saattaa auttaa. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että käyttämällä kirurgiset naamio voi estää influenssaa. Ja käyttäen kirurgiset naamio ja alkoholi-pohjainen käsihuuhde osoitettiin vähentää influenssan kaltaisia ​​sairauksia ryhmässä asuvat opiskelijat college asuntolassa jopa enemmän kuin käyttämällä kirurgiset naamio yksin.

Ihmiset, jotka asuvat yhteisön asuntojen – kuten college asuntoloista, hoitokodeissa tai varuskuntaan – on suurempi riski influenssainfektion koska he ovat kosketuksissa enemmän mahdollisesti tartunnan saaneita ihmisiä.

Influenssaviruksia kulkea ilman pisaroita, kun joku infektio yskää, aivastaa tai puhuu. Voit hengittää pisarat suoraan, tai voit poimia bakteereita esine – kuten puhelin tai tietokoneen näppäimistö – ja sitten siirtää ne silmiä, nenää tai suuta.

Flu naamarit voi auttaa estämään ilmassa olevia mikrobeja, ja ne voivat myös estää siirto bakteereita kätenne suun tai nenän. Kuitenkin paras tapa ehkäistä influenssan on saada influenssarokotteen.

Kanssa

käydä lääkärin