fluosinoloni, hydrokinoni, ja tretinoiinia (ulkoisesti reitti) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä juuri siten kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia, kuten ihon ärsytystä. Tämä lääke ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Tämä lääke tulee potilaan tiedot insertti. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi vain iholla. Älä päästä sitä silmiin, nenään tai suuhun. Älä käytä sitä iholle alueille, joilla naarmut tai palovammoja. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois heti vedellä.

Tätä lääkettä käytetään vain ihon kuntoa, että lääkäri kohtelee.

Käyttää

varastointi

Käytä aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on SPF 30 tai korkeampi päivällä. Käytä suojavaatetusta, kuten hattu, kun olet ulkona.

Kosteusvoiteita ja kosmetiikka voidaan käyttää päivällä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä jääkaapissa. Ei saa jäätyä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.