fluosinoloni- silmänsisäisen

Terapeuttinen luokka: Kortikosteroidiannoksen, Intermediate

Käyttää fluosinoloni-

Farmakologiset Class: fluokinoloni

fluosinoloni- on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä fluosinoloni, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio fluokinoloni tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille fluokinoloniasetonidia implantin lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta fluokinoloniasetonidia implantin vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen fluosinoloni-

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat fluosinoloni, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä fluosinoloni- tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön fluokinoloni. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Silmälääkäri antaa sinulle fluokinoloni sairaalassa tai klinikalla. fluosinoloni- on implantti, joka on sijoitettu silmään. Se pysyy silmään eikä tarvitse poistaa jopa 3 vuotta.

Silmälääkäri haluaa tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, erityisesti ensimmäisten muutaman viikon kuluttua saat fluokinoloni.

Silmä saattaa ilmetä saatuaan fluokinoloni. Tarkista silmälääkäri heti, jos olet näkökyky muuttuu tai silmän muuttuu punaiseksi, herkkä valolle, tai kivulias.

Harmaakaihia voi esiintyä saatuaan fluokinoloni. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet näön hämärtyminen, näön heikkeneminen, tai näön menetyksen.

fluosinoloni- voi aiheuttaa tilapäistä näön hämärtymistä. Vältä ajamista, koneiden, tai tehdä jotain muuta, joka voi olla vaarallista, jos et pysty näkemään hyvin.

Tämä implantti voi siirtyä eri osa silmään jos takaosaan linssi puuttuu tai repeytynyt. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolissasi.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

Oikea käyttö fluokinoloni

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Makulaödeema deksametasoni oftalmiseen, Lucentis, Eylea, fluokinoloni oftalmiset, Maxidex ranibitsumabia oftalmiset, aflibersepti oftalmiseen, OZURDEX

Uveiitti triamcinolone, deksametasoni oftalmiset, atsatiopriini, atropiini oftalmiset, Tobradex, Imuran, kortisoni

Diabeettinen makulaödeema deksametasoni oftalmiseen, Lucentis, Eylea, fluokinoloni oftalmiset ranibitsumabia oftalmiset, aflibersepti oftalmiset, OZURDEX, Iluvien

Varotoimet Vaikka käyttäminen fluokinoloni

fluosinoloni- Side Effects

fluosinoloni- oftalmiset