fluratsepaami-

Terapeuttinen luokka: Hypnotic

Käyttää fluratsepaami-

Farmakologiset Class: Bentsodiatsepiini, Pitkävaikutteisten

Fluratsepaami- on bentsodiatsepiini. Bentsodiatsepiinit kuuluvat lääkeryhmään keskushermoston (CNS) depressants, jotka ovat lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon.

fluratsepaami- on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä fluratsepaami, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio fluratsepaami- tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille fluratsepaami- lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu käytettäväksi alle 15-vuotiaiden.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta fluratsepaami- vanhuksilla. Kuitenkin vakava uneliaisuus, huimaus, sekavuus, kömpelyys tai horjumista ovat todennäköisempiä vanhuksilla, jotka voivat edellyttää oikaisun annoksen saavilla fluratsepaami-.

Ennen fluratsepaami-

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät fluratsepaami-, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä fluratsepaami- tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä fluratsepaami- tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä fluratsepaami- kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön fluratsepaami-. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota fluratsepaami- vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Ota fluratsepaami- juuri ennen nukkumaanmenoa, kun olet valmis menemään nukkumaan.

Annoksen fluratsepaami on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta fluratsepaami-. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää fluratsepaami-, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja varmistaa fluratsepaami- toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä fluratsepaami- raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi käyttäen fluratsepaami-, kerro heti lääkärille.

Oikea käyttö fluratsepaami-

Fluratsepaami- voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Lopeta fluratsepaami- ja soittaa lääkärille heti, jos olet kutina, nokkosihottuma, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun kun käytät fluratsepaami-.

fluratsepaami- lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatteja (käytetään kohtausten), lihasrelaksantit, tai nukutusta (puuduttavaa lääkkeet), kuten jotkut hampaiden anestesia. Tämä vaikutus voi kestää muutaman päivän kuluttua lopetat fluratsepaami-. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät fluratsepaami-.

fluratsepaami- voi aiheuttaa joillekin ihmisille, erityisesti vanhuksia, tulla unelias huimausta, pyörrytystä, kömpelö, epävakaa, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Vaikka fluratsepaami- otetaan nukkumaan mentäessä, se voi aiheuttaa joillekin ihmisille uneliaisuutta tai valppauden seuraavana aamuna. Myös fluratsepaami voi aiheuttaa kahtena näkemistä tai muita näköongelmia. Varmista, että tiedät miten reagoit fluratsepaami- ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana eikä pysty ajattelemaan tai nähdä hyvin.

Jos kehittyy jokin epätavallinen tai epätavallisia ajatuksia ja käyttäytymistä ottaen fluratsepaami-, muista keskustella lääkärin kanssa. Joitakin muutoksia, jotka ovat tapahtuneet ihmiset ottaen fluratsepaami- ovat tuttua ihmiset juovat liikaa alkoholia. Muut muutokset voivat olla sekavuus, paheneminen masennus, hallusinaatiot (näkö-, kuulo, tai tuntoharhat eivät ole siellä), itsemurha-ajatuksia, ja epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus tai ärtyneisyys.

fluratsepaami- voi aiheuttaa uneen liittyvä käyttäytyminen, kuten auton ajaminen (uni-ajo), kävely (uni-kävely), seksiä, puheluihin, tai valmistella ja syövät ruokaa, kun olet unessa tai ei täysin hereillä. Jos nämä ongelmat esiintyy, kerro heti lääkärille.

Älä lopeta fluratsepaami- ilman lääkärin kanssa ensin. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan. Tämä voi auttaa estämään pahenemista kunnossa ja vähentää mahdollisuutta vieroitusoireita, kuten kouristuksia (kohtaukset), hallusinaatiot, vatsaan tai lihaskrampit, vapinaa tai epätavallista käyttäytymistä.

Jos tila ei parane sisällä 7-10 päivää, tai jos se on huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen fluratsepaami-

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

fluratsepaami- Side Effects

fluratsepaami-

CSA Aikataulu 4 Jotkut väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Unettomuus melatoniinia, loratsepaami, amitriptyliini, Ambien, Ativania, tsolpideemin, difenhydramiini, tematsepaamin, doxepin, Elavil, Lunesta, Restoril, eszopiclone, Belsomra, Sonata, Rozerem, triatsolaami, tsaleplonin, Silenor, Halcion, doksyyliamiini, Dalmane, Ramelteon, 5-HTP , Parasetamoli PM