flurbiprofeeni (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Saat turvallisen ja tehokkaan käytön tämän lääkkeen, älä ota sitä lisää, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin määrännyt lääkäri. Liian paljon tätä lääkettä saattaa lisätä haittavaikutuksia, erityisesti iäkkäillä potilailla.

Tämä lääke tulee lääkitys oppaan. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

Kun käytetään vaikean tai jatkuvan niveltulehdus, tämä lääke on otettava säännöllisesti määräämät lääkäriltä, ​​jotta se auttaa. Tämä lääke yleensä alkaa toimia viikon kuluessa, mutta vaikeissa tapauksissa jopa kaksi viikkoa tai jopa pidempään voi kulkea, ennen kuin alkaa tuntea paremmin. Myös useita viikkoja voi kulkea ennen kuin tunnet koko lääkkeen vaikutuksille.

Vähentää vatsavaivoja, voit ottaa lääkkeen ruoan kanssa.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

varastointi

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.