flusytosiini

Käytä äärimmäisen varovaisesti potilailla, joilla on munuaisten vajaatoiminta. Tiivis seuranta hematologisten, munuaisten ja maksan tila kaikista potilaista on välttämätöntä.

Käyttää flusytosiini

Terapeuttinen luokka: Antifungaaliset

Flusytosiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä flusytosiini, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio flusytosiinia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä flusytosiinia lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, flusytosiini ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä flusytosiinia vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, flusytosiini ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen flusytosiini

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät flusytosiini, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä flusytosiini tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä flusytosiini tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön flusytosiinin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Joillakin potilailla flusytosiinia voi aiheuttaa pahoinvointia tai oksentelua. Jos käytät enemmän kuin 1 kapseli jokaisen annoksen, saatat tilaa ne pois aikana 15 minuuttia auttaa vähentämään pahoinvointia tai oksentelua. Jos tämä ei auta, tai jos sinulla on kysymyksiä, tarkistaa lääkäriltä.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää ottaa flusytosiini koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Älä unohda yhtään annosta.

Annoksen flusytosiini on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta flusytosiinin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää flusytosiini, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Lääkärin tulisi tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että flusytosiinia ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia.

Flusytosiini voi aiheuttaa veren ongelmia. Nämä ongelmat voivat johtaa suurempi mahdollisuus tartunnan, hidas paranemista, ja verenvuoto, kumeja. Siksi kannattaa olla varovainen, kun käytät säännöllisesti hammasharjat, hammaslanka, ja hammastikkuja. Dental työ mahdollisuuksien tulee tehdä ennen kuin aloitat flusytosiinia tai viivästyy kunnes veriarvot ovat normalisoituneet. Tarkista lääkäri tai hammaslääkäri, jos sinulla on kysyttävää suuhygienia (suun hoito) hoidon aikana.

Flusytosiini voi aiheuttaa iho herkempi auringonvalolle kuin se on normaalisti. Altistuminen auringonvalolle, edes lyhyitä aikoja, voi aiheuttaa ihottumaa, kutinaa, punoitusta tai muita ihon värjäytymistä, tai vakava auringonpolttama. Kun aloitat flusytosiinin

Jos sinulla on vaikea reaktio auringon, tarkistaa lääkäriltä.

flusytosiini voi myös aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit flusytosiinia ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys. Jos nämä reaktiot ovat erityisen kiusallinen, tarkista lääkäriltäsi.

Oikea käyttö flusytosiinin

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

Varotoimet Vaikka käyttäminen flusytosiinin

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Candida virtsatieinfektio flukonatsoli, Diflucan, itrakonatsoli, amfoterisiini b, Amphocin, Sporanox

Kryptokokkimeningiitti, Immuunivasteeltaan Host flukonatsoli, Diflucan, amfoterisiini b, Amphocin, Fungizone

Kandidemia flukonatsoli, Diflucan, itrakonatsoli, amfoterisiini b, vorikonatsoli, Amphocin

Kryptokokkimeningiitti, Immuuniovajaushoitoja Host flukonatsoli, Diflucan, itrakonatsoli, amfoterisiini b, Amphocin, Sporanox

flusytosiini Side Effects

flusytosiini