fluvirin

Terapeuttinen luokka: Vaccine

Käyttää Fluvirin

On olemassa monia erilaisia ​​influenssavirusten, mutta kaikki eivät aiheuta ongelmia jonakin vuonna. Siksi ennen influenssarokotteen tuotetaan vuosittain, Maailman terveysjärjestö (WHO) ja USA: n ja Kanadan Public Health Services mitkä virukset todennäköisesti syy influenssainfektioita kyseisenä vuonna. Antigeenit, jotka ovat aineita, jotka aiheuttavat suojaavia vasta-aineita voidaan muodostaa, nämä virukset sisältyvät influenssarokotteen. Yleensä Yhdysvalloissa ja Kanadassa käyttävät samaa influenssarokotteen, mutta heidän ei tarvitse tehdä niin.

On välttämätöntä saada influenssarokotteen injektio vuosittain, koska influenssa infektiot johtuvat yleensä erilaisia ​​viruksia ja suojaa saama rokotteen kestää alle vuoden.

Influenssa on virusinfektio kurkun, keuhkoputkien ja keuhkojen. Influenssa infektio aiheuttaa kuume, vilunväristykset, yskä, päänsärky, lihassärky, ja kivut selässä, käsivarret ja jalat. Lisäksi aikuisten ja lasten heikensi muita sairauksia tai sairauksia, ja henkilöt 50-vuotiaita ja yli, vaikka ne ovat terveitä, voivat saada paljon vakavampi sairaus, joka voidaan joutua sairaalahoitoon. Vuosittain tuhannet ihmiset kuolevat seurauksena influenssan infektio.

Paras tapa estää influenssainfektioita on saada influenssarokotteen vuosittain, yleensä marraskuun alussa. Immunisaatio (saada rokote) influenssaa vastaan ​​on hyväksytty imeväisille 6 kuukauden iässä ja vanhemmat, kaikki lapset, ja kaikki aikuiset (mukaan lukien 65-vuotiaita ja vanhempia).

Tämä rokote on annettava ainoastaan ​​tai valvonnassa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen.

Päättäessään käyttää rokotetta, riskit ottaen rokotteen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä rokotetta, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Fluvirin

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Agriflu®, Flucelvax®, Flulaval ™, Fluzone® suurina annoksina, Fluzone® Ihon tai Fluzone® Ihon valenssi lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Afluria® ei ole tarkoitettu lapsille alle 5-vuotiaita. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Fluvirin® lapsille alle 4-vuotiaille lapsille. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Fluarix® tai Fluarix® valenssi on alle 3-vuotiaille lapsille. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Fluzone® tai Fluzone® valenssi lapsille alle 6 kuukauden ikäisiä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta fluenssavirusrokotteen vanhuksilla.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Fluzone® Ihon tai Fluzone® Ihon valenssi on geriatrisen väestöstä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä rokotetta, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Vastaanottaminen rokotteiden kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa Tämän rokotteen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät fluenssavirusrokotteen. Se ei voi olla nimenomaan Fluvirin. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tai lapsellesi rokotteen. Tämä rokote annetaan laukaus johonkin lihaksia tai ihoon, yleensä olkapään alueella.

Joskus ei ole tarpeeksi influenssarokotteen kaikille. Jos näin tapahtuu, ja olet terve aikuinen, ehkä odottamaan myöhemmin flunssa kausi ennen saada rokotusta.

Sinun täytyy saada influenssarokotteen vuosittain suojella sinua flunssa.

Jotkut lapset saattavat tarvita toisen rokoteannoksen. Jos lapsi tarvitsee toisen annoksen rokotetta, on erittäin tärkeää lapselle vastaanottamaan toisen annoksen aikataulussa. Jos sinun täytyy peruuttaa nimeämisen, tee toinen tapaaminen mahdollisimman pian.

Fluzone® Nahansisäinen valenssi ja Fluzone® valenssi mukana potilastietojen arkki. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

Oikea käyttö fluenssavirusrokotteen

On erittäin tärkeää, että lapsesi palaa lääkärin vastaanotolla oikeaan aikaan, jos lapsi tarvitsee toisen annoksen rokotetta. Muista ilmoittaa lääkärille kaikista haittavaikutuksista, jotka tapahtuvat sinä tai lapsesi saa tätä rokotetta.

Tämä rokote voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on ihottumaa, kutinaa, kielen ja kurkun, tai levoton hengitys kun saat injektion.

Lapset, jotka ovat saaneet tietyn merkkistä influenssarokotteen (Afluria®) ovat kehittäneet kuume ja joissakin tapauksissa kuumetta kouristuskohtauksia. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolestunut tästä.

Jos olet hyvin sairas ja on korkea kuume, luultavasti täytyy odottaa, kunnes olet hyvin ennen saa tätä rokotetta.

Influenssavirus rokote ei suojaa kaikkia joka saa rokotteen. Myös tämä rokote ei kohdella flunssan oireet, jos sinulla on jo virus.

Kärki korkki esitäytetyn ruiskun tiettyjen merkkien injektion (Agriflu®, Flucelvax®, Fluvirin®, Fluzone®, Fluzone® korkea-annos) sisältää kuivaa luonnonkumia (lateksin johdannainen), joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita ihmisille jotka ovat herkkiä lateksi. Kerro lääkärille, jos sinä tai lapsesi on latex allergia ennen kuin saat tätä rokotetta.

Varmista, että lääkäri tietää, jos sinä tai lapsesi käyttävät lääke tai hoito, joka heikentää immuunijärjestelmää, kuten steroidi, säteily, tai syövän hoitoon. Tämä rokote ei ehkä toimi niin hyvin, jos käytät myös näitä lääkkeitä. Lääkäri voi haluta saat rokotetta, koska se voi antaa sinulle jonkin verran suojaa.

Vuonna 1976 joukko ihmisiä, jotka ovat saaneet “sikainfluenssa” influenssarokotteen kehitetty Guillain-Barrén oireyhtymä (GBS), joka on sairaus, joka voi aiheuttaa halvaantumisen. Useimmat näistä ihmisistä oli yli 25-vuotiaita. Vaikka vain 10 ulos jokaista miljoonaa ihmistä, jotka saivat rokotteen todella kehittynyt GBS, tämä luku oli 6 kertaa suurempi kuin yleensä olisi ollut odotettavissa. Useimmat ihmiset, jotka saivat GBS toipui täysin.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Fluvirin

Oletetaan, että “sikainfluenssa” virus sisältyvät vuoden 1976 rokote aiheutti ongelman, mutta tämä ei ole todistettu. Siitä lähtien tutkimukset ovat osoittaneet, että riski hankkia GBS peräisin influenssarokotteen on hyvin alhainen (yksi joka miljoonaa ihmistä).

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Fluvirin Side Effects

Fluvirin (fluenssavirusrokotteen, inaktivoitu)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Influenssan Tamiflu, amantadiini, Fluzone, oseltamiviiri, Afluria, Fluzone suurina annoksina, Symmetrel, rimantadine, fluenssavirusrokotteen Inaktivoitu Fluarix, tsanamiviiriä, Flumadine, Fluzone 2015-2016, Fluzone High-Dose 2015-2016, Flucelvax, Relenza, Fluzone nelivalenttista Nahansisäinen 2015-2016, Fluzone Ihon, Fluarix nelivalenttista 2015-2016, FluLaval, Flublok, Agriflu, FluMist

 tai mennä liittyä Fluvirin tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.