fluzone suuren annoksen: miten se eroaa?

Fluzone High-annos on ruiskutettu influenssarokotteen suunniteltu ihmisille 65-vuotiaat ja vanhemmat. Kuten muutkin influenssarokotteet, Fluzone korkea-annos koostuu kolmesta influenssakannat todennäköisimmin aiheuttaa flunssan aikana tulevan kauden. Korkean annoksen rokotetta sisältää kuitenkin neljä kertaa niin paljon influenssaviruksen antigeenin – osa rokotteen, joka stimuloi immuunijärjestelmää – tavallisina Fluzone ja muut vakio influenssarokotteita.

Vastauksena säännöllisesti flunssa ammuttu, ikääntyneet tuottavat 50-75 prosenttia vähemmän vasta-aineita, jotka suojaavat rokotteen antigeenejä, kuin tehdä nuoremmilla aikuisilla.

Näyttö siitä, että korkean annoksen influenssarokote voi korjata tätä eroa kotoisin tutkimuksista, löytyi korkeampi jälkeinen rokote vasta-ainetasot vanhukset, jotka saivat suuren annoksen influenssarokote kuin niillä, jotka saivat standardi influenssarokotteen.

Lisäksi yksi tutkimuksessa todettiin lähes 25 prosenttia vähemmän tapauksia osoittautunut influenssa aikuisilla ikä 65 ja vanhemmat, jotka ottivat suuren annoksen rokotetta kuin niillä, jotka ottivat vakio-annoksen rokotetta.

Suurimmassa kolmesta kliinisestä verrattiin suuren annoksen ja vakio-annoksen influenssarokote, jotka saivat suurimman annoksen rokote olivat todennäköisemmin kehittää sivuvaikutuksia, kuten kuumetta ja arkuutta injektiokohdassa, viikolla rokotuksen jälkeen.

Miksi sitä tarvitaan?

Riskit flunssa komplikaatioita ovat korkeimmat ihmisiä 65-vuotiaat ja vanhemmat, niin suojaava tämä ryhmä on erityisen tärkeää. Food and Drug Administration kiihtynyt sen hyväksymisestä Fluzone suurina annoksina sillä ehdolla, että tutkimuksia jatketaan arvioimaan uuden rokotteen vaikutuksesta kausi-influenssan lopputuloksista, kuten tapauksia flunssa ja flunssa komplikaatioita, vanhukset. Jos muutaman seuraavan vuoden aikana, Fluzone korkea-annos osoittautuu ylivoimaiseksi tavallinen influenssa rokote Näiden toimenpiteiden, korkea-annos rokotetta voi tulla rokotteen valinta vanhusten.

Onko sivuvaikutuksia?

Kanssa

käydä lääkärin

Lisää tutkimusta tarvitaan