FML s.o.p.

Käyttää FML S.O.P.

Terapeuttinen luokka: Silmälääkärin Agent

Farmakologiset Luokka: Lisämunuaisen Glucocorticoid

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille fluorometolonilla lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu alle 2-vuotiaille lapsille.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta fluorometolonilla vanhuksilla.

Ennen FML S.O.P.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät fluorometolonilla. Se ei voi olla ominaisia ​​FML S.O.P .. Lue huolellisesti.

Silmälääkäri kertoo, kuinka paljon tätä lääkettä käyttää ja kuinka usein. Älä käytä enemmän lääkettä tai käyttää sitä useammin kuin lääkäri on määrännyt. Tämä lääke ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Pese kädet saippualla ja vedellä ennen ja jälkeen lääkkeen käyttämisen.

Makaa tai kallistaa päätä taaksepäin. Etusormella, vetää alas alaluomen silmän taskun muodostamiseksi.

Jos haluat käyttää silmätippoja

Säilöntäaine käytettävät silmätipat saattaa imeytyä pehmeisiin piilolinsseihin ja aiheuttaa ärsytystä silmiin. Piilolinssit tulee ottaa pois ennen käyttöä fluorometolonilla. Linssit voidaan laittaa takaisin silmiin 15 minuutin kuluttua olet käyttänyt lääkettä.

Jos haluat käyttää silmä voidetta

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö fluorometolonilla

Fluorometolonilla silmätipat voivat säilyttää jääkaapissa. Suojaa jäätymiseltä.

Silmälääkäri haluaa tutkia silmä (t) säännöllisin käyntejä varmistaa lääkkeen toimii kunnolla ja ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi lisätä silmänpaineesi tai aiheuttaa muita silmä ongelmia, kuten glaukooma tai kaihi. Hidas tai hidastunut paraneminen voi ilmetä myös, kun käytät tätä lääkettä kaihileikkauksen jälkeen. Sinun täytyy käydä säännöllisesti näöntarkastuksia lääkäriltä tarkistaa näihin ongelmiin.

Jos loukkaantunut silmä tai kehittää silmätulehdus, keskustele lääkärin kanssa heti. Saatat joutua muuttamaan lääkkeen tai lopeta sitä.

Jos oireet eivät lievene kahden päivän kuluessa tai jos ne pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka käyttäminen FML S.O.P.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Eye Punoitus / Kutina fenyyliefriini oftalmiseen, oxymetazoline oftalmiset, Naphcon-A, fluorometoloni oftalmiset, nafatsoliini oftalmiset, triprolidiini, Opcon-A, Visine-A

FML S.O.P. Sivuvaikutukset

FML S.O.P. (Fluorometolonilla oftalmiset)

Ripsien Hypotrichosis bimatoprosti ajankohtainen, Latisse, fluorometoloni oftalmiset, FML, Flarex, FML Forte Liquifilm, FML Liquifilm

Eye Kuivuus / punoitus fenyyliefriini oftalmiseen, Systane, Artificial Tears, oxymetazoline oftalmiset, Refresh, fluorometolonilla oftalmiset