forteo

Uros- ja naarasrotilla, teriparatidi aiheutti lisääntymistä osteosarkooman joka oli riippuvainen annoksesta ja hoidon kestosta. Teriparatidi ei tule määrätä potilaille, jotka ovat lisääntynyt lähtötilanteessa riski osteosarkooman (myös ne, joilla Pagetin tauti tai selittämätön seerumin alkalisen fosfataasin, avoin kasvulevyjen, tai ennen ulkoinen säde tai implantti sädehoitoa luustoon).

Käyttää Forteo

Terapeuttinen luokka: Kalsium Säädin

Farmakologiset Class: Lisäkilpirauhasen

Teriparatidi on käyttänyt injektiona laskimoon testinä auttaa diagnosoimaan ongelmia lisäkilpirauhasen. Tämä testi määrittää, onko teillä hypoparatyroidismi tai eräänlainen pseudohypoparathyroidism.

Tämä tuote, käytettäväksi testi auttaa diagnosoimaan ongelmia lisäkilpirauhasen, vedettiin USA: n markkinoille tammikuussa 1997.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksiin teriparatidia lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu. Käyttö lapsilla tai nuorilla aikuisilla ei suositella, koska mahdolliset vaikutukset kasvavat luut.

Ennen Forteo

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatria tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta teriparatidia vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Jos pistät lääkkeen itse, käyttää sitä täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Erityiset potilasohjeet tulee lääkkeen kanssa. Lue ohjeet huolellisesti ennen lääkkeen käyttöä. Varmista, että ymmärrät

Jos sinulla on kysyttävää, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Älä käytä lääkettä, jos näet kiinteitä hiukkasia nesteessä.

Älä käytä lääkettä viimeisen käyttöpäivän jälkeen pakkaukseen.

Ensimmäisten pistos lääke, jossa voi istua tai makuulle heti jos saat huimausta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä jääkaapissa. Ei saa jäätyä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Heitä pois Teriparatidin kynä 28 päivän kuluttua ensimmäisestä injektiosta, vaikka on vielä lääke siinä. Älä käytä lääkettä, jos se on jäätynyt.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Oikea käyttö Forteo

Älä pistä tätä lääkettä laskimoon tai lihakseen.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai nopea sydämenlyöntejä. Jos näin tapahtuu, istu tai asetu makuulle, kunnes olosi paranee. Jos et tunne paremmin, ota terveydenhuollon tarjoaja ennen hoidon jatkamisen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Forteo

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Osteoporoosi hydroklooritiatsidi, alendronaatti, Fosamax, estradioli, kalsiumkarbonaattia, Prolia, Premarin, Evista, Caltrate, Actonel, raloksifeeni, Boniva, kalsium / d-vitamiinia, Reclast, Zometa, Caltrate 600 + D, ibandronaatti, Citracal + D, denosumabia, kalsitoniini, risedronaatti, Miacalcin®, prempro

Forteo Side Effects

Forteo (teriparatidi)