Fosamax plus d

Terapeuttinen luokka: Kalsium Säädin

Käyttää Fosamax Plus D

Farmakologiset luokka: D-vitamiini

Kemiallinen luokka: Alendronate

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Käyttö Alendronaatin ja kolekalsiferoli yhdistelmää ei ole tarkoitettu lapsille.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä alendronaatin ja kolekalsiferoli yhdistelmä vanhuksilla.

Ennen Fosamax Plus D

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tämä lääke tulee Lääkitys Guide. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Ota lääke lasillinen (6-8 unssia) pelkkää vettä tyhjään vatsaan. On otettava heti sängystä aamulla ja vähintään 30 minuuttia ennen mitään ruokaa, juomaa tai muita lääkkeitä. Ruoka ja juomat (esim mineraalivettä, kahvia, teetä tai mehua) vähenee määrän alendronaattia ja kolekalsiferoli yhdistelmä imeytyy elimistöön. Odotetaan yli 30 minuuttia antaa enemmän lääkettä imeytyä. Lääkkeiden, kuten antasidien, kalsium- tai vitamiinilisän laskee myös alendronaatin imeytymistä ja kolekalsiferoli yhdistelmä.

Tabletti niellään kokonaisena. Älä imeskellä tai pureskella tabletin koska se saattaa aiheuttaa kurkun ärsytystä.

Älä makuulle vähintään 30 minuutin kuluttua lääkkeen ottamisen ja ennen kuin ensimmäisen aterian päivän. Tämä auttaa lääkettä pääsee mahaan nopeammin. Se auttaa myös estämään ärsytystä ruokatorveen.

On tärkeää, että syöt tasapainoinen ruokavalio, jossa riittävä määrä kalsiumia ja D-vitamiinia (maidossa tai muita maitotuotteita). Älä kuitenkaan ota mitään elintarvikkeita, juomia tai kalsiumlisien 30 minuuttia tai pidempään tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. Muuten voi pitää lääkkeen toimimasta kunnolla.

Seuraa annostusta antamia ohjeita lääkärin tarkasti. Se voi vaikuttaa siihen, miten tämä lääke toimii, jos et. Älä lopeta lääkkeen yhtäkkiä kysymättä lääkäriltä.

Kerro lääkärille, jos et kantavissa harjoituksia, savua tai juo liikaa. Lääkäri tulee ottaa nämä huomioon päätettäessä annoksen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos sinulta jää ajoitettu annos tai olet unohtanut ottaa lääkkeesi, ota se seuraavana aamuna sen jälkeen, kun muistat. Jatka tavanomaiseen tapaan lääkkeen ottaminen valitsemanasi päivänä ensi viikolla.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö Fosamax Plus D

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistamaan ei-toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi ärsyttää ruokatorvea. Jos tämä lääke on alkanut vahingoittaa ruokatorven, lopeta lääkkeen ja ota yhteyttä lääkäriin. Jotkut oireet vahinkoa ruokatorven ovat närästys (joko uusia tai huonompi kuin tavallista), kipu nielemisen, kipu keskellä rintaa, vaikeuksia niellä, tai tunne, että ruoka juuttuu matkalla vatsaan.

On tärkeää, että kerrot kaikki terveydenhuollon tarjoajat että käytät alendronaatti ja kolekalsiferoli yhdistelmä. Jos sinulla on hammaslääkärin menettely hoidon aikana, saattaa olla lisääntynyt riski saada vakava ongelma leuka.

Muista kertoa lääkärille kaikista uusista lääketieteellisiä ongelmia, varsinkin hampaita tai leuat. Kerro lääkärille, jos sinulla on vaikea luu-, nivel- tai lihaskipu, kun lääkkeen käyttämisen.

Tämä lääke voi alentaa kalsiumin määrää veressä. Soita heti lääkärille, jos sinulle ilmaantuu merkkejä alhainen kalsiumpitoisuus, kuten lihaskouristukset tai nykiminen, tai puutuminen tai pistely sormissa, varpaissa tai huulet.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Fosamax Plus D

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä sairastua murtumia reisiluun. Tämä voi olla yleisempää, jos käytät sitä pitkään aikaan. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on himmeä tai aching kipu reisissä, nivusissa, tai lonkat.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Fosamax Plus D Side Effects

Fosamax Plus D (alendronaatti / kolekalsiferoli)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Osteoporoosi hydroklooritiatsidi, alendronaatti, Fosamax, estradioli, kalsiumkarbonaattia, Prolia, Premarin, Evista, Caltrate, Actonel, raloksifeeni, Boniva, kalsium / d-vitamiinia, Forteo, Reclast, Zometa, Caltrate 600 + D, ibandronaatti, Citracal + D, denosumabi, kalsitoniini, risedronaatti, Miacalcin®, prempro