GALZIN

Sinkki täydentää käytetään ehkäistä tai hoitaa sinkin puute.

Käyttää GALZIN

Keho tarvitsee sinkkiä normaalin kasvun ja terveys. Potilaille, jotka eivät pysty saamaan tarpeeksi sinkkiä niiden säännöllinen ruokavalio tai jotka tarvitsevat enemmän sinkkiä, sinkki täydentää voi olla tarpeen. Ne ovat yleensä otetaan suun mutta jotkut potilaat saattavat olla vastaanottamaan niitä injektiona.

Sinkki lisäravinteet voidaan käyttää muita ehtoja sääntöjen mukaan terveydenhoidon ammattilainen.

Puute sinkkiä voi johtaa huonoon hämäränäön ja haavan paranemista, lasku merkityksessä maku ja haju, alentunut kyky torjua infektioita, ja heikko kehitys sukuelimiin.

Lisäksi keskosilla saattaa tarvita lisää sinkkiä.

Lisääntynyt tarve sinkki olisi määriteltävä hoitohenkilökunnan.

Väittää, että sinkki on tehokas estämään näön menetyksen vanhuksilla ei ole näytetty toteen. Sinkki ei ole osoittautunut tehokkaaksi hoidossa porfyria.

Ruiskeena sinkki annetaan tai valvonnassa terveydenhuollon ammattilainen. Muut muodot sinkki ovat saatavilla ilman reseptiä.

Merkitys Diet

Kun lääke tai ravintolisä on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, sinkki täydentää käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista. Jos luulet että et saa tarpeeksi vitamiineja ja / tai kivennäisaineita ruokavalioosi, voit valita ottaa ravintolisä.

Sinkkiä löytyy eri elintarvikkeet, kuten vähärasvaista punaista lihaa, äyriäiset (erityisesti silli ja osterit), herneet, ja pavut. Sinkki on myös todettu kokonaisia ​​jyviä, mutta suuria määriä koko-rakeiden on havaittu vähentävän sinkin määrä, joka imeytyy. Muita sinkkiä voidaan lisätä ruokavalion kautta käsitelty (galvanoitu) astioita. Foods tallennettu päällystämättömän tölkit voivat aiheuttaa vähemmän sinkkiä olevan käytettävissä imeytymistä ravinnosta.

Päivittäinen sinkin määrä tarvitaan on määritellä useilla eri tavoilla.

Normaali päivittäinen suositeltava saanti milligrammoina (mg) ja sinkki ovat yleensä määritellään seuraavasti

Jos otat ravintolisä ilman reseptiä, lue ja noudata varotoimia etiketissä. Näiden lisäravinteet, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ongelmia lapsilla ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

Ongelmat iäkkäiden ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä. On olemassa jonkin verran näyttöä siitä, että vanhukset voivat olla vaarassa tulla puutteellinen sinkkiä huonon ruoan valintaan, vähentynyt imeytyminen sinkkiä elimistöön, tai lääkkeitä, jotka vähentävät imeytymistä sinkkiä tai lisätä menetys sinkin kehosta.

On erityisen tärkeää, että saat tarpeeksi vitamiineja ja kivennäisaineita, kun raskautta ja että olet edelleen saada oikea määrä vitamiineja ja kivennäisaineita koko raskauden. Tervettä kasvua ja kehitystä sikiön riippuvat tasainen tarjonta ravinteita äidin. On olemassa näyttöä siitä, että alhainen veren sinkki voi johtaa ongelmiin raskauden tai vikoja vauva. Kun kuitenkin otetaan suuria määriä ravintolisä raskauden aikana saattaa olla haitallista sekä äidille ja / tai sikiölle ja sitä tulisi välttää.

On tärkeää, että saat oikean määrän vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta vauva saa myös vitamiineja ja kivennäisaineita tarvitaan kasvaa kunnolla. Kun kuitenkin otetaan suuria määriä ravintolisä imetyksen voi olla vahingollisia vaikutuksia äidille ja / tai vauvan ja sitä tulisi välttää.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä ravintolisiä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä ravintolisiä tässä luokassa on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttö ravintolisien tässä luokassa. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät sinkkiä täydentää. Se ei voi olla nimenomaan GALZIN. Lue huolellisesti.

Sinkki lisäravinteet ovat tehokkaimpia, jos ne toteutetaan vähintään 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen. Jos sinkki täydentää aiheuttaa vatsavaivoja, ne voidaan ottaa aterian. Sinun tulee kertoa hoitohenkilökunnalle, jos käytät oman sinkki täydentää aterioiden yhteydessä.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Ennen GALZIN

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos ottaminen jää väliin sinkki täydentää yhden tai useamman päivän ei ole syytä huoleen, koska kestää jonkin aikaa kehosi tulla vakavasti alhainen sinkki. Kuitenkin, jos terveydenhuollon ammattilainen on suositeltavaa ottaa sinkki, yritä muistaa ottaa se ohjeiden päivittäin.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kun sinkkiä yhdistyy tietyissä elintarvikkeissa niitä ei saa imeytyä kehon ja se tekee sinulle mitään hyvää. Jos käytät sinkki, seuraavien elintarvikkeiden tulee välttää tai ottaa 2 tunnin kuluttua sen ottamisesta sinkki

Älä ota sinkki täydentää ja kupari, rauta, tai fosforia täydentää samanaikaisesti. On parasta tilaa annoksia näiden tuotteiden 2 tunnin välein, saada täyden hyödyn jokaisesta ravintolisä.

Oikea käyttö sinkki täydentää

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, ravintolisä voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen GALZIN

GALZIN Side Effects