Gardasil 9

Terapeuttinen luokka: Vaccine

HPV-infektio on yleensä sukupuolitauti (STD) ja leviää helposti seksin kanssa tartunnan saaneen henkilön. Tämä rokote auttaa estämään peräaukon, kohdunkaulan, vulvan tai emättimen syöpä, sukupuolielinten syyliä, ja epänormaalia tai precancerous sairauksien peräaukon, kohdunkaula, emätin, ja ulkosynnyttimien tytöillä ja naisilla 9-26 vuotta vanhoja. Tämä rokote auttaa myös estämään epänormaalia tai precancerous sairauksien peräaukon, peräaukon syöpä, ja sukupuolielinten syyliä pojilla ja miehillä 9-26 vuotta vanhoja. Tätä rokotetta ei näiden sairauksien hoitoon tai suojautumaan sairauksia, jotka johtuvat muiden HPV-tyyppien. Rokote myös ei suojaa muita sukupuolitauteja, jotka eivät johdu HPV.

Käyttää Gardasil 9

Tämä rokote on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää rokotetta, riskit ottaen rokotteen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä rokotetta, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille ihmisen papilloomaviruksen rokotetta Alle 9-vuotiaille. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille ihmisen papilloomaviruksen rokotetta ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Ennen Gardasil 9

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa Tämän rokotteen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät ihmisen papilloomaviruksen rokotetta. Se ei voi olla ominaisia ​​Gardasil 9. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tai lapsellesi rokotteen. Se annetaan ammuttiin lihaksen olkavarren tai reiteen.

Jotta saat parhaan mahdollisen suojan infektiota HPV-virus, sinun pitäisi suorittaa rokotteen annosaikataulua, vaikka et ole suoraan alttiina HPV.

Tämä rokote annetaan yleensä kolme laukausta. Sinä tai lapsesi annosteluaikataulusi on nimenomaan tuotemerkin HPV-rokotteen.

Tämä lääke tulee potilaan tiedot insertti. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

Tämä lääke on annettava kiinteän aikataulun. Jos annos jää tai unohda käyttää lääkettä, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin ohjeita.

On erittäin tärkeää, että palaat lääkärin vastaanotolla oikeaan aikaan kaikille annoksilla. Muista ilmoittaa lääkärille kaikista haittavaikutuksista, jotka tapahtuvat saat tätä rokotetta.

Tämä rokote voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on ihottumaa, kutinaa, kielen ja kurkun tai hengitysvaikeudet jälkeen saat pistoksen.

On tärkeää kertoa lääkärille, jos tulet raskaaksi. Lääkäri saattaa haluta sinun liittyvän raskausrekisteriin potilaille saa tätä rokotetta.

Tämä rokote ei korvaa seulontakäytäntö testit peräaukon syöpä tai kohdunkaulan syöpä (papa-testi). Sinun täytyy nähdä lääkäriltä seulontatesteistä jälkeenkin saa tätä rokotetta.

Sinä tai lapsesi saattaa pyörryttää, sekavaksi, tai huimausta heti saat tätä rokotetta. Istuessa tai maatessa 15 minuutin kuluttua saada rokote voi auttaa. Jos jokin näistä haittavaikutuksista esiintyy, älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana. Jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Neulansuojus esitäytetyn ruiskun voi sisältää kuivaa luonnonkumia (lateksin johdannainen), joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita henkilöille, jotka ovat herkkiä lateksi. Kerro lääkärille, jos olet tai lapsesi on latex allergia ennen kuin saat tätä rokotetta.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö ihmisen papilloomaviruksen rokotteen

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Ihmisen papilloomaviruksen Profylaksia Gardasil, Cervarix

 tai mennä liittyä Gardasil 9 tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Gardasil 9

Gardasil 9 Side Effects

Gardasil 9 (ihmisen papilloomaviruksen rokote)