gelnique

Mikä on Gelnique?

Gelnique on nopeasti kuivuva, väritön paikallisen geelin käytetään hoitamaan oireita yliaktiivisen rakon, kuten usein tai kiireellinen virtsaaminen, ja inkontinenssin (virtsankarkailua).

Gelnique voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Sinun ei tule käyttää Gelnique jos olet hallitsematon ahdaskulmaglaukooma, tukos vatsassa tai suolistossa, tai jos et pysty virtsaamaan.

Tärkeää tietoa

Ennen Gelnique, kerro lääkärille, jos sinulla on virtsaaminen ongelmia, glaukooma, maksa- tai munuaissairaus, myasthenia gravis, vaikea ummetus, haavainen paksusuolen tulehdus tai muu suolistosairaus, gastroesofageaalinen refluksitauti (GERD), tai hidas ruoansulatus.

Älä kylpeä, suihku, uida, käytä kylpytynnyri tai harjoitus voimakkaasti vähintään 1 tunti levittämisen jälkeen Gelnique.

On parasta kattaa käsitelty iho vaatteilla jälkeen geeli on kuivunut. Tämä auttaa estämään saamaan lääkkeen käyttöön muissa iholle tai muita ihmisiä.

Gelnique geeli on syttyvää. Vältä avotulen, ja älä tupakoi, kunnes geeli on täysin kuivunut ihoon. Tämä lääkitystä voi aiheuttaa näön hämärtymistä ja voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan valppaana ja nähdä selvästi. Alkoholin nauttiminen voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia Gelnique.

Ennen lääkkeen

Vältä tulossa ylikuumentunut tai kuivattu harjoituksen aikana ja kuumalla säällä. Juo runsaasti nesteitä pitää itse sammutettua kun käytät Gelnique.

Sinun ei tule käyttää Gelnique jos olet allerginen oksibutyniini, tai jos

hoitamaton tai kontrolloimaton ahdaskulmaglaukooma

tukos suolistossasi (vatsassa ja suolistossa); tai

jos olet vähentynyt virtsaaminen tai eivät pysty virtsata.

Varmistaaksesi Gelnique on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

silmänpainetauti

maksa- tai munuaissairaus

myasthenia gravis

vaikea ummetus

laajentuneen eturauhasen

suoliston sairaus, kuten haavainen paksusuolen tulehdus

vatsa häiriö kuten refluksitauti (GERD) tai hidas ruoansulatus; tai

Jos sinulla on vaikeuksia tyhjentää rakon.

Gelnique ei odoteta voivan vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Ei tiedetä, onko oksibutyniini ajankohtaisista joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Käytä Gelnique täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Lue kaikki potilastiedot, lääkitys oppaita, ja ohjekorttien annetaan sinulle. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Gelnique voidaan levittää iholle vatsaan, olkavarteen, lapa tai reiteen. Levitä geeli eri paikkaan tahansa näistä ihoalueilla aina käyttää sitä. Älä levitä geeliä samaan ihon kaksi päivää peräkkäin.

Miten käytän Gelnique?

Pese kädet saippualla ja vedellä ennen ja jälkeen soveltaa tätä lääkitystä. Myös pese iho hoidettavan alueen, miedolla saippualla tai puhdistusaineella. Anna ihon kuivua täysin ennen Gelnique.

Revi avaa suljettu Gelnique paketin ja tyhjentää koko sisältö käteesi. Voit myös tyhjentää paketin suoraan hoidettavalle alueelle. Jokainen paketti Gelnique on yhtä käyttökertaa varten. Heitä pois tyhjän paketin paikassa, jossa lapset ja lemmikit eivät pääse sitä.

Levitä geeli eri paikkaan tahansa näistä ihoalueilla aina käyttää sitä. Älä levitä geeliä samaan ihon kaksi päivää peräkkäin.

Älä levitä geeliä äskettäin ajeltu iho, avoimia haavoja, arpia, tatuointeja, tai ärtynyt tai rikkoutunut iho. Älä koske rinnat tai sukupuolielimiin.

Älä kylpeä, suihku, uida, käytä kylpytynnyri tai harjoitus voimakkaasti vähintään 1 tunti levittämisen jälkeen tätä lääkitystä.

On parasta kattaa käsitelty iho vaatteilla jälkeen geeli on kuivunut. Tämä auttaa estämään saamaan lääkkeen käyttöön muissa iholle tai muita ihmisiä. Jos joku muu ei joudu kosketuksiin käsitellyn ihon alue, ne tulisi pestä kontaktialue heti saippualla ja vedellä.

Gelnique geeli on syttyvää. Vältä avotulen, ja älä tupakoi, kunnes geeli on täysin kuivunut ihoon.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Levitä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Yliannostus oireita voivat olla levottomuus, kihelmöintiä, kuume, epätasainen syke, oksentelu, ja vähän tai ei lainkaan virtsaamista.

Vältä tätä lääkettä silmiin, nenään tai suuhun. Jos näin ei tapahdu, huuhtele vedellä.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Vältä vedet, jauheet, öljyt ihoa aiot kohdella kanssa Gelnique. Nämä muut ihon tuotteita voi vaikeuttaa ihon imeä oksibutyniini ja se ei välttämättä toimi yhtä hyvin. Voit hakea Gelnique geeliä iholle, joka on käsitelty aurinkovoidetta.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Gelnique voi aiheuttaa näön hämärtymistä, uneliaisuutta tai huimausta. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan valppaana ja nähdä selvästi.

Alkoholin nauttiminen voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia Gelnique.

Mitä minun pitäisi välttää kun käytät Gelnique?

Vältä tulossa ylikuumentunut tai kuivattu harjoituksen aikana ja kuumalla säällä. Gelnique voi vähentää hikoilua ja saatat olla alttiimpi lämpöhalvaus.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Gelnique: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Lopeta Gelnique ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

Gelnique sivuvaikutuksia

vähän tai ei lainkaan virtsaamista

sekavuus, aistiharhat

oksentelu, vaikea närästys tai ylävatsakipu

kipu tai kirvely virtsatessa; tai

nestehukka oireet – tunne hyvin janoinen tai kuuma, ei pysty virtsaamaan, voimakas hikoilu, tai kuuma ja kuiva iho.

Yhteinen Gelnique haittavaikutuksia ovat

kuiva suu

kuivat silmät

näön hämärtyminen; tai

punoitusta tai lievää ihoärsytystä jossa geeli levitettiin.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Tämän lääkkeen käyttäminen muiden lääkkeiden uneliaisuutta voi pahentaa näitä vaikutuksia. Kysy lääkäriltä ennen Gelnique kanssa unilääke, huumausaineiden kipua lääketieteen, lihas relaxer, tai lääkkeitä ahdistuksen, masennuksen, tai kouristuksia.

Kerro lääkärin kaikki nykyiset lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat, erityisesti

kylmä tai allergia lääkettä, joka sisältää antihistamiinia

lääke Parkinsonin taudin

lääke liikaa mahahapon, mahahaava, matkapahoinvointia tai ärtyvän suolen oireyhtymä

bronchodilators – aclidinium, ipratropiumille tai tiotropiumi

lääke osteoporoosin hoitoon tai Pagetin tauti – alendronaatin, etidronaatti, ibandronaatti, pamidronaatti, risedronaatti, tiludronaatti, tsoledronihappo; tai

muut virtsarakon tai virtsateiden lääkkeet – darifenasiinia, fesoterodiinista suun oksibutyniini, tolterodiini solifenasiini.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa oksibutyniini ajankohtainen, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

3.01.2015-08-31, 11:30:52.

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Gelnique?

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

Gelnique (oksibutyniini)

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Yliaktiivinen rakko oksibutyniini, Myrbetriq, Vesicare, tolterodiini, Ditropan, Detrol, TOVIAZ, Botox

Inkontinenssi oksibutyniini, Vesicare, tolterodiini, Ditropan, Detrol TOVIAZ, Enablex, Detrol LA

Dysuria oksibutyniini, Pyridium, fenatsopyridiiniä, Ditropan, flavoksaatti, Ditropan XL, Urispas