gen-nitro

Käyttää Gen-Nitro

Terapeuttinen luokka: Rintakipua lievittävä

Kemiallinen luokka: Nitraatti

Nitroglyseriini kuuluu lääkeryhmään nitraatteja. Se toimii rentouttava verisuonia ja lisäämällä verta ja happea sydämeen vähentäen samalla sen työmäärää. Kun käytetään säännöllisesti pitkällä aikavälillä, tai juuri ennen liikuntaa tai stressaava tapahtuma, tämä auttaa estämään rintakipukohtausten syntyminen.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille nitroglyseriiniä lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Gen-Nitro

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta nitroglyseriinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla potilailla nitroglyseriinin.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät nitroglyseriiniä. Se ei voi olla spesifinen Gen-Nitro. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Nitroglyseriini on saatavana kahden tyyppisiä tuotteita, joita käytetään eri syistä. Pidennetty vapauttavat kapselit käytetään päivittäin tietyn aikataulun estää rintakipukohtausten. Suullinen spray ja resoribletit työskennellä nopeasti pysäyttää rintakipukohtaus joka on jo alkanut tai niitä voidaan käyttää estämään angina, jos aiot käyttää tai odottaa stressaavan tapahtuman.

Kun alkaa tuntea hyökkäys angina alkaen (rintakipu, puristava tunne tai puristamalla rinnassa), istu alas. Sitten tapahtuu kielenalustabletissa suussa tai kielen alle. Jos käytät suun spray, sinun pitäisi spray se tai kielen alle. Voit tulla huimausta, pyörrytystä tai pyörtyy pian käytön jälkeen tabletin tai spray, joten on turvallisempaa istua sijaan seistä, kun lääke toimii. Jos huimausta tai heikko istuen, kestää useita syvään henkeä ja taivuta eteenpäin pään välissä polvet. Pysyä rauhallisena ja sinun pitäisi tuntea paremmin muutamassa minuutissa.

Nitroglyseriini resoribletteja ei saa pureskella, murskata, tai niellä. Ne toimivat paljon nopeammin, kun sitä imeytyy suun limakalvon. Pane tabletti kielen alle tai posken väliin, ja kumi ja anna sen liueta. Älä syö, juo, tupakoi tai käytä purutupakka kun tabletti liuottamalla.

Nitroglyseriini resoriblettiä yleensä antaa helpotusta 1 5 minuuttia. Kuitenkin, jos kipu ei ole vapautettu, voit käyttää toista tabletti 5 minuutin kuluttua sen ottamisesta ensimmäisen tabletin. Jos kipua edelleen vielä 5 minuuttia, kolmasosa tabletti voidaan käyttää. Jos sinulla on vielä rintakipua jälkeen yhteensä 3 tablettia, ota yhteys lääkäriin tai mene sairaalaan ensiapuun välittömästi. Älä aja itse ja soita 911 tarvittaessa.

Voit hallinnoida 1 tai 2 suihketta Nitroglycerin suun spray alkaessa rintakipu. Jos kipu jatkuu 5 minuutin kuluttua, kolmasosa spray voidaan käyttää. Odota, 5 minuutin kuluttua ensimmäisestä 1 tai 2 suihketta ennen kolmatta spray. Jos sinulla on vielä rintakipua jälkeen yhteensä 3 sumutetta, ota yhteys lääkäriin tai mene sairaalaan ensiapuun välittömästi. Älä aja itse ja soita 911 tarvittaessa. Älä käytä enemmän kuin 3 suihketta 15 minuutin ajan.

Niellä laajennettu versio kapseli kokonaisena. Älä jakaa, murskata tai pureskella.

Sinun pitäisi ottaa laajennettu versio kapseli ensimmäinen asia aamulla ja noudattaa samaa aikataulua joka päivä. Tämä lääke toimii parhaiten, jos on “huumeeton” ajan joka päivä, kun et ota sitä. Lääkäri ajoittaa annoksia päivän aikana, jotta huumeettomaan ajan. Seuraa aikataulu annostuksen huolellisesti, jotta lääke toimii kunnolla.

Tämä lääke tulee potilaan tiedot insertti. Lue ja noudata ohjeita insertin huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Oikea käyttö nitroglyseriinin

Jos haluat käyttää suun spray

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä laajennettu versio kapselit suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Gen-Nitro

Resoribletteja säilytettävä alkuperäisessä lasipullossa. Kierrä korkki tiiviisti jokaisen käyttökerran jälkeen ja säilytä pullo huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta.

Säilytä suun spray huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Älä pidä tätä lääkettä autoon, jossa se voi altistua kuumuudelle tai kylmyydelle. Älä väkisin avata pakkaus tai heittää tuleen, vaikka se on tyhjä.

Jos tulee lääkkeen pitkään, se on hyvin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Älä ota avanafil (Stendra®), riociguat (Adempas®), sildenafiili (Viagra®), tadalafiili (Cialis), tai vardenafiili (Levitra®), kun käytät tätä lääkettä. Käyttämällä näitä lääkkeet voivat yhdessä aiheuttaa näön hämärtyminen, huimaus, tai pyörtyminen. Jos näitä lääkkeitä ja olet rintakipukohtaus, sinun täytyy mennä sairaalaan heti.

Tämä lääke voi aiheuttaa päänsärkyä. Nämä päänsäryt ovat merkki siitä, että lääke toimii. Älä lopeta lääkkeen tai muuttaa aikaa käytät sitä, jotta vältetään päänsärkyä. Jos sinulla on voimakasta kipua, keskustele lääkärin kanssa.

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat nopeasti makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti saattaa auttaa. Myös makuulla jonkin aikaa voi lievittää huimausta tai.

Huimaus, tai pyörtyminen on myös todennäköisempää, jos juot alkoholia, seisomaan pitkiä aikoja, liikuntaa, tai jos sää on kuuma. Kun olet lääkkeen, varo määrä rajoitetaan alkoholin kanssa. Myös erityisen varovainen harjoituksen aikana tai kuumalla säällä tai jos sinun täytyy seistä pitkiä aikoja.

Gen-Nitro Side Effects

nitroglyseroli

Älä lopeta lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan.

Näön hämärtyminen tai suun kuivuminen voi tapahtua, kun lääkkeen käyttämisen. Tarkista lääkäriltä, ​​jos tämä koskee sinua.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet halkeamia ihossa, lämmön tunnetta, lämpöhäviöitä kehosta, ihottuma, punainen, turvonnut iho, kasvojen punoitus, niska, käsivarret ja joskus, ylempi rinnassa tai hilseilevä ihoa käytät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Angina aspiriini, amlodipiini, metoprololi, atenololi, karvediloli, Norvasc

Anal halkeamia ja fisteli nitroglyseriini, Rectiv

Heart Attack Plavix, lisinopriili, aspiriini, metoprololi, atenololi, varfariini

Angina pectoris Profylaksia aspiriini, metoprololi, atenololi, diltiatseemi, nitroglyseriini, Toprol-XL