genomiikka tutkimuksen kohteena naisten rintasyöpä

Genomics tutkimuksen kohteena naisten rintasyöpä

1 Kommentteja

Rintasyöpä genomin opastettu hoito tutkimuksessa, joka tunnetaan nimellä BEAUTY tutkimuksen, pyrkii kehittämään yksilöllisen hoidon naisten rintasyöpä.

Tutkimus on suunniteltu naisille, jotka ovat äskettäin diagnosoitu rintasyöpä ja suunnittelu on solunsalpaajahoitoa ennen leikkausta (kutsutaan myös neoadjuvanttikemoterapian).

Yksi painopiste Siksi nykyinen tavanomaisen kemoterapian toimii hyvin joillekin potilaille, mutta ei muille. Toinen on kehittää lääkkeitä parantaa ja yksilöllistää hoitoa perustuu kasvaimen geneettistä.

State-of-the-art genomiikan työkaluja käytetään, jotta tutkijat ymmärtää, miksi jotkut kasvaimet reagoivat paremmin kuin toiset kemoterapiaa.

Geneettinen tieto kerätään niin potilaiden kasvaimia sekä niiden verta, jotta täydellisen analyysin kaikista perimän muutoksia, jotka vaikuttavat vastauksena eri kemoterapiaa huumeita, joita annetaan tutkimuksen aikana.

Koepaloja otettu rinnan kasvain tutkimuksen aikana anna tutkijoille mahdollisuuden säilyttää ja kasvattaa potilaan syöpiä laboratoriossa hiirillä (kehon ulkopuolella), jotta voidaan testata ja löytää kemoterapiaa huumeiden (s), joka toimii parhaiten kunkin potilaan kasvain.

Nämä ksenografteja (kutsutaan myös avatarit) tarjota mahdollisimman aidonkuuloinen potilaan kasvain ja paras mahdollisuus tutkijoille yksilöllisiä hoito kehittämällä lääkkeitä räätälöityjä tuleville potilaille perustuu geneettiseen koostumukseen kasvain.

Tutkimuksessa liittyy käytön molekyylien rintojen kuvantaminen (MBI), uusi kuvantamisen työkalu, joka auttaa lääkäreitä paremmin kuvan rintasyöpä. MBI tuottaa tarkemman kuvan kasvaimen sijainnista ja koosta tarjoamalla tietoa siitä, miten kasvain on vastaamassa kemoterapiaa.

Kaikki naiset hiljattain diagnosoitu invasiivisen rintasyövän suunnittelu vastaanottamaan neoadjuvanttikemoterapian ovat oikeutettuja osallistumaan tutkimukseen, joka

Osallistujat valvoo tarkasti onkologian yhdessä kuvantaminen (mukaan lukien MRI ja MBI skannaa) nähdä, miten heidän kasvaimet reagoivat kemoterapiaa.

Kasvainkudoksen ja verinäytteet useana ajankohtana tutkimuksessa. Ensimmäinen biopsia suoritetaan ennen mitään kemoterapiaa, toinen sen jälkeen 12 viikkoa kemoterapian, ja lopuksi, kudosta kasvain on kerätty leikkauksen aikana.

Kasvaimen kuvantaminen tapahtuu samaan aikaan kohtia, jotka koepaloja kerätään. Naiset osallistuvat tutkimukseen seurataan tarkasti 5 vuotta.

Seuraa minua Twitterissä osoitteessa @ SherylNess1. Osallistu keskusteluun #livingwithcancer.

Kanssa

Sheryl M. Ness, R. N.

Seuraa Twitterissä; @ SherylNess1

Potilailla, joilla on kroonisia hetalh olosuhteet sekä vammaisten ja heidän perheet etsivät tarjoajia, jotka omaksuvat ja käytännön potilaan ja perhekeskeistä hoitoa. Tämä tarkoittaa sitä, tarjoajat, jotka potilaita ja perheitä kollegoiden hoitoon, tunnistaminen ja arvottaminen asiantuntemusta ja kokemusta potilaille ja perheille tuoda tasavertaisena jäsenenä hetalh hoitoryhmään. Käytän termiä kollegansa sijaan kumppanuuteen, koska se merkitsee erityyppinen realtionship. Termi kollega heijastaa tunnustamista asiantuntemusta ja kokemusta tuonut suhteeseen. Tämä käsite ei de-arvoa tärkeät asiantuntemusta ja kokemusta, jota lääkäri, mutta tunnustaa, että panos potilaiden ja perheiden on yhtä arvokas kuin prosessi diagnoosi tapahtuu ja tehdään päätöksiä hoito. Tämä käsite edellyttää asenteellisia ja kulttuurin muutoksia physicians.Equally tärkeää colleagueship yksittäisissä hoito on mielekäs osallistuminen potilaiden ja perheiden hetalh care ohjelman ja politiikan suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Potilaat ja perheet, jotka käyttävät usein hetalh hoitojärjestelmä on arvokasta tietoa siitä, miten järjestelmät todella toimivat, ei miten ne on suunniteltu toimimaan. Ne ovat usein asiantuntija keksimään luovia ratkaisuja ongelmiin, ja ovat korvaamattomia opetuksessa hetalh ammattilaisille muiden järjestelmien hoitoa. Jotta hetalh järjestelmä olla todella kärsivällinen ja perhekeskeisten ne eivät saa sisältää ainoastaan ​​vaan sisällyttää rooli potilaan ja perheen neuvonantajia komiteoissa koko järjestelmässä.

Ovat oikeutettuja kemoterapiaa ennen leikkausta, Have a 1,5 cm tai suurempi kasvain ilman syövän muualla (paitsi mahdollisesti niiden imusolmukkeiden) eivät ole raskaana olevat tai imettävät