gleostine

Luuydinsuppressioriskin etenkin trombosytopenia ja leukopenia, jotka voivat vaikuttaa verenvuotoa ja ylivoimainen infektiot jo vaarantunut potilas, on yleisin ja vakavia myrkyllisiä vaikutuksia on lomustiini. Veriarvoja tulee seurata viikottain vähintään 6 viikon kuluttua annoksen. Suositusannostus, kurssit lomustiinista ei tule antaa useammin kuin 6 viikon välein. Luuytimen myrkyllisyys Lomustinilla on kumulatiivinen ja siksi annostuksen muuttamista on harkittava pohjalta pohjalukema verenkuvan aikaisemmista annoksesta.

Käyttää Gleostine

Terapeuttinen luokka: Antineoplastiset Agent

Farmakologiset Luokka: alkylointiaineen

Kemiallinen luokka: nitrosourea

Lomustiini häiritsee syöpäsolujen kasvua, jotka ovat lopulta tuhoutuu. Koska kasvun normaalin kehon solut, voidaan myös vaikuttaa lomustiini, muita vaikutuksia saattaa esiintyä. Jotkut näistä voivat olla vakavia ja on ilmoitettava lääkärille. Muut vaikutukset (esimerkiksi hiustenlähtö) ei voi olla vakava, mutta voi aiheuttaa huolta. Jotkut niistä voivat tapahdu kuukausia tai vuosia sen jälkeen, kun lääkettä käytetään.

Ennen hoidon aloittamista lomustiinista, sinun ja lääkärin pitäisi puhua hyvä tämä lääke tekee sekä riskit käyttää sitä.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen Gleostine

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille lomustiinista ei ole tehty lapsipotilailla. Kuitenkin lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä tätä lääkettä lapsilla ei ole odotettavissa.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille lomustiinista iäkkäillä potilailla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, joka voi vaatia oikaisua annoksen saavilla lomustiini.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät lomustiini. Se ei voi olla nimenomaan Gleostine. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä kuin mitä lääkäri määräsi. Tarkka määrä lääkettä tarvitset on huolellisesti valmisteltuja. Liian paljon voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia, ottaen liian vähän ei ehkä parantaa kunnossa.

Jotta saat oikea annos lomustiini, voi olla kaksi tai useampia eri tyyppisiä kapseleita säiliössä. Tämä ei ole virhe. On tärkeää, että otat kaikki kapselit säiliössä samalla niin saat oikea annos lääkettä.

Ole varovainen käsitellessäsi tätä lääkettä. Käsineitä koskematta sisältävien kapseleiden tätä lääkettä. Älä riko, murskaa tai avaa kapseleita. Jos jokin lääkkeen pääsee iholle tai nenän tai suun, pese alue saippualla ja vedellä heti. Jos lääkettä joutuu silmiin, pese ne vedellä heti ja ota yhteyttä lääkäriin.

Tämä lääke on joskus annetaan yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Jos yhdistämällä lääkkeiden, varmista, että otat jokainen oikeaan aikaan ja eivät sekoita niitä. Pyydä lääkäriltä avulla voit suunnitella tapa muistaa ottaa lääkkeet oikeaan aikaan.

Pahoinvointia ja oksentelua esiintyy usein kanssa lomustiinista, mutta kestävät yleensä alle 24 tuntia. Ruokahaluttomuus voivat kestää useita päiviä. Tämä lääke on paras ottaa tyhjään vatsaan nukkumaan mennessä, joten se aiheuttaa vähemmän vatsavaivoja. Kysy lääkäriltä muita tapoja vähentää näitä haittavaikutuksia.

Jos oksennat pian otettuaan annoksen lomustiinista, tarkistaa lääkäriltä. Saatat olla määrännyt annos uudelleen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Oikea käyttö lomustiini

Tämä lääke on annettava kiinteän aikataulun. Jos et menetä annos, ota yhteyttä lääkäriin, kotisairaanhoidon hoitaja, tai hoito klinikan ohjeita.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista: kuume, vilunväristykset, kuiva yskä, kurkkukipu, sekavuus, hengenahdistus, jalkojen turvotus tai sääret, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat tai keltainen silmien tai ihon.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Gleostine

Samalla kun hoidetaan lomustiinista, ja hoidon lopettamisen jälkeen sen kanssa, ei ole mitään immunisointia (rokotukset) ilman lääkärin hyväksyntää. Lomustine saattaa alentaa elimistön vastustuskykyä ja on mahdollista saatat saada tartunnan immunisoinnissa halutaan estää. Lisäksi muut henkilöt elävät taloudessanne ei tule ottaa suun kautta otettavan poliorokotteen koska on olemassa mahdollisuus ne voisivat kulkea poliovirus sinulle. Vältä myös henkilöt, jotka ovat äskettäin suun kautta otettavan poliorokotteen. Älä päästä lähelle niitä, eivätkä pysy samassa huoneessa niiden kanssa kovin pitkään. Jos et voi ottaa näitä varotoimenpiteitä, kannattaa harkita yllään suojaava kasvonaamio, joka kattaa nenän ja suun.

Lomustine voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Yhdessä niiden tarvitaan vaikutuksia, lääkkeet kuten lomustiinista voi joskus aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten veren ongelmia, hiustenlähtö, ja muita sivuvaikutuksia, nämä on kuvattu alla. Lisäksi, koska näiden lääkeaineiden vaikuttavat kehoon, on olemassa mahdollisuus, että ne saattavat aiheuttaa muita ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat tapahtua vasta kuukausia tai vuosia sen jälkeen, kun lääkettä käytetään. Nämä jälkivaikutukset voivat sisältää tiettyjen syöpien, kuten leukemia. Keskustella näistä mahdollisista vaikutuksista lääkärin kanssa.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Gleostine Side Effects

Gleostine (lomustiini)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Aivosyövän sisplatiini, Afinitor everolimuusi, karmustiini, lomustiini, Zortress, Platinol, BiCNU

Anaplastic oligodendrogliooman vinkristiini, lomustiini, Oncovin, prokarbatsiinia, Matulane, Vincasar PFS, CeeNU

Hodgkinin lymfooma syklofosfamidi, doksorubisiini, Cytoxan, Opdivo, nivolumab, vinkristiini, etoposidi, adriamysiinin

 tai mennä liittyä Gleostine tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.