glycate

Terapeuttinen luokka: Ruoansulatuskanavan Agent

Käyttää Glycate

Farmakologiset Class: Antimuskariinisesti

Glykopyrrolaatin voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä glykopyrrolaatin lapset 3 ja 16-vuotiaiden. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu lapsilla alle 3-vuotiaille lapsille.

Ei ole tietoa siitä, onko riski Glykopyrrolaatin-aiheuttamien haittavaikutusten lisääntyvät vanhuksilla, mutta sitä tulee käyttää varoen, koska iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin on ikään liittyvää maksasairaus, munuaissairaus, sydänsairaus tai eturauhasen ongelmia . Tämä saattaa edellyttää annoksen muuttamista tai seurattava huolellisesti iäkkäillä potilailla, jotka saavat glykopyrrolaattia.

Ennen Glycate

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät glykopyrrolaattia. Se ei voi olla nimenomaan Glycate. Lue huolellisesti.

Lääkäri kertoo, kuinka paljon tätä lääkettä käyttää ja kuinka usein. Annosta voidaan joutua muuttamaan useita kertoja saadakseen selville, mikä toimii parhaiten sinulle tai lapsellesi. Älä käytä enemmän lääkettä tai käyttää sitä useammin kuin lääkäri on määrännyt.

Tämä lääke tulee potilaan tiedot insertti. Lue ja noudata ohjeita insertin huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Mittaa suullinen neste merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

Tämä kannattaa ottaa lääkettä vähintään tunti ennen tai kaksi tuntia aterian jälkeen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oikea käyttö Glykopyrrolaatin

On erittäin tärkeää, että lääkäri tai lapsesi lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkärisi varmistaa, että tämä lääke toimii oikein ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Sinun ei tule kaliumkloridi tabletteja tai muita kaliumvalmisteita (tabletteina tai kapseleina muodot), kun käyttää tätä lääkettä. Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä voivat aiheuttaa viivästynyttä liikkeen kaliumlisä läpi ruokatorven ja mahalaukun.

Tämä lääke voi aiheuttaa ummetusta tai ripulia. Ummetus tai ripuli voi olla varhainen oire vakavasta suoliston ongelma. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä, ​​jos olet tai lapsesi on ummetus, ripuli, vatsan tai mahan turvotus (turvotus), kipu, pahoinvointi tai oksentelu.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos lapsi ei pysty virtsaamaan, on kuiva vaipat tai alusvaatteissa tai on seuraavia oireita, kun lääkkeen käyttämisen: itku, ärtyneisyys, lasku taajuus virtsan tai vaikeaa tai kivulias virtsaaminen.

Jos sinä tai lapsesi kehittyy ihottumaa, nokkosihottumaa tai allerginen reaktio tälle lääkkeelle, lopeta lääkkeen ja tarkistaa lääkäriltä mahdollisimman pian.

Tämä lääke voi aiheuttaa sinulle tai lapsellesi hiki vähemmän, mikä aiheuttaa kehon lämpötila kasvaa. Ole erityisen varovainen välttämään ylikuumentunut harjoituksen aikana tai kuumalla säällä kun olet lääkkeen ottamisen, sillä ylikuumeneminen voi aiheuttaa lämpöhalvaus.

Tämä lääke voi aiheuttaa Sinulle tai lapsellesi unelias tai aiheuttaa näön hämärtymistä. Vältä ajamista, koneiden, tai tehdä jotain muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Glycate

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Glycate Side Effects

Glycate (Glykopyrrolaatin)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

 tai mennä liittyä Glycate tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.