GONAL-f RFF Redi-JECT

Terapeuttinen luokka: Nainen Reproductive Agent

Käyttää Gonal-F RFF Redi-JECT

Farmakologiset Luokka: Ihmisen follikkelia stimuloiva hormoni

Follitropiinialfa käytetään hedelmällisyyden lääke kehittää munat naisilla, jotka eivät ole voineet tulla raskaaksi, koska ongelmia ovulaation. Myös monet naiset haluavat tulla raskaaksi käyttää tätä lääkettä, kun kirjoittautunut hedelmällisyyden ohjelmaan (Hedelmöityshoito [ART]), joka käyttää menettelyjä, kuten koeputkihedelmöitys (IVF) tai alkion siirto (ET). Follitropiinialfa voidaan käyttää yhdessä muiden lääkkeiden näihin tarkoituksiin.

Follitropiinialfa käytetään myös hedelmällisyyden lääke auttaa miehiä, joilla on alhainen siittiöiden määrä tuottaa enemmän spermaa. Hoito Istukkahormoni pitäisi tulla ennen hoidon follitropiinialfaan. Tämä esikäsittely nostaa määrä testosteronia oikealle tasolle. Hoito Istukkahormoni jatketaan niin kauan kuin follitropiinialfan on käytössä.

Jotkut potilaat voidaan hoitaa toisen hormonin kutsutaan gonadotropiinia vapauttavan hormonin agonisti (GnRHa) ennen hoidon aloittamista follitropiinialfan. GnRHa vähentää FSH vapautuu aivolisäkkeestä. Tämä tapahtuu niin, että lääkäri voi korvata niiden FSH follitropiinialfaan että oikea määrä päivittäin saavuttaa hedelmällisyyttä.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Gonal-F RFF Redi-JECT

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät follitropiinialfalle. Se ei voi olla spesifinen Gonal-F RFF Redi-JECT. Lue huolellisesti.

Jotta käyttäen follitropiinialfa yhtä turvallista ja luotettavaa kuin mahdollista, sinun pitäisi ymmärtää, miten ja milloin käyttää tätä lääkettä ja mitä vaikutuksia voidaan odottaa. Paperi tietoa potilaalle annetaan sinua täynnä reseptiä ja antaa monia yksityiskohtia käyttöä koskevat follitropiinialfa. Lue tämän asiakirjan huolellisesti ja kysy terveydenhuollon ammattilaiselta lisätietoja tai selityksiä.

Joskus follitropiinialfan voidaan antaa injektiona kotona. Jos lääkkeen käyttämisen kotona

Kerro lääkärille, jos käytät viimeisen annoksen follitropiinialfaa. Follitropiinialfa edellyttää usein, että toinen hormoni koriongonadotropiinia (hCG) annetaan kerta-annoksena päivää viimeisen annoksen jälkeen follitropiinialfaa annetaan. Lääkäri antaa sinulle tämän lääkkeen tai järjestää voit saada lääkkeen oikeaan aikaan.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä usein säännölliset vierailut varmistaa, että lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia. Lääkäri luultavasti halua seurata kehittää munat sisällä munasarjat tekemässä ultraäänitutkimus ja mitataan hormoneja verenkiertoon. Kun enää saa follitropiinialfaa, sinun edistymistä edelleen on tarkistettava vähintään 2 viikkoa.

Jos lääkäri on pyytänyt sinua tallentaa perusinsuliinin kehon lämpötilaa (BBTs) päivittäin, varmista, että teet tämän joka päivä. Käyttämällä BBT kirjaa tai jollakin muulla menetelmällä, lääkäri auttaa päättämään, milloin olet kaikkein hedelmällisin ja milloin ovulaatio tapahtuu. On tärkeää, että yhdynnässä tapahtuu ympärillä kun olet kaikkein hedelmällisin antaa sinulle parhaat mahdollisuudet tulla raskaaksi. Noudata lääkärisi ohjeita huolellisesti.

Jos vatsakipu ilmenee käytön follitropiinialfan, keskeyttää hoito ja ilmoittaa ongelmasta heti lääkärille. Eivät saa injektion ihmisen koriongonadotropiinia (hCG) ja välttää yhdyntää.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta. Jos tämä sivuvaikutus ilmenee, älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana, kun käytät follitropiinialfa ja 24 tuntia sen jälkeen, kun lopetat sen.

Oikea käyttö follitropiinialfaa

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Lopeta lääkkeen ja saada hätätilanteessa apua välittömästi, jos jokin seuraavista vaikutukset ilmenevät

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kun lopetat lääkkeen, se voi silti tuottaa joitakin haittavaikutuksia, jotka tarvitsevat huomiota. Tänä ajan, tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat seuraavia haittavaikutuksia

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Varotoimet Vaikka GONAL-F RFF Redi-JECT

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

GONAL-f RFF Redi-JECT Side Effects

GONAL-f RFF Redi-JECT (follikkelia stimuloiva hormoni)