granisetronia (laskimoon) kuvaus ja tuotenimiä

Granisetroni injektio käytetään estämään pahoinvointia ja oksentelua, jotka voivat ilmetä hoidon jälkeen syöpälääkkeitä (kemoterapiaa tai sädehoitoa), mukaan lukien korkean annoksen sisplatiinia. Tätä lääkettä käytetään myös ehkäistä ja hoitaa pahoinvointia ja oksentelua, jotka voivat tapahtua leikkauksen jälkeen.

Granisetronia on selektiivinen 5-HT3-reseptorin antagonisti. Se toimii vatsassa estää signaaleja aivoihin, jotka aiheuttavat pahoinvointia ja oksentelua.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai sen välittömästä lääkärin valvonnassa.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, granisetroni injektio käytetään tietyillä potilailla

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ratkaisu

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

allergiat

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä granisetronin injektion lasten syövän. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu alle 2-vuotiaille lapsille.

pediatrinen

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille granisetroni injektio ehkäisyyn ja hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun leikkauksen jälkeen lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

geriatrinen

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä granisetronin injektion vanhuksilla.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Muut vuorovaikutukset

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Muut sairaudet

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tai lapsellesi tätä lääkettä sairaalassa tai syövän hoitoon keskus. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

Kun tätä lääkettä käytetään pahoinvoinnin ja oksentelun ehkäisemiseen syövän aiheuttama lääkkeet (kemoterapia), se annetaan yleensä 30 minuuttia ennen kemoterapiaa, ja ainoastaan ​​päivänä syöpä hoito on annettu.

Kun tätä lääkettä käytetään ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi pahoinvointia ja oksentelua aiheuttaman leikkauksen, se annetaan yleensä 30 sekuntia ennen anestesian (lääke laittaa nukkumaan ennen leikkausta) tai oikealle leikkauksen jälkeen pahoinvointia ja oksentelua alkaa.

Tarkista lääkäriltä, ​​jos vaikeaa pahoinvointia ja oksentelua jatkaa lähdettyään sairaalassa tai syövän hoitoon keskus.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita heti lääkärille, jos sinulla tai lapsellasi on ihottumaa, kutinaa, huimausta tai, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun saatuaan tätä lääkettä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinä tai lapsesi alkaa olla kipua tai turvotusta vatsan alueella. Nämä voivat olla merkkejä vakavasta mahalaukun tai suoliston ongelmia.

Tämä lääke voi aiheuttaa muutoksia sydämen rytmiä, kuten edellytys kutsutaan QT-ajan pidentymistä. Se voi muuttaa tapaa, sydän lyö ja aiheuttaa pyörtymistä tai vakavia haittavaikutuksia joillekin potilaille. Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos tai lapsellasi on oireita sydämen rytmihäiriöihin, kuten nopea, iskevät tai epätasaista Sykkeiden.

Tämä lääke sisältää bentsyylialkoholia, joka voi aiheuttaa vakavia reaktioita vastasyntyneen, ennenaikainen tai alhaisen syntymäpaino pikkulasten. Tarkista lääkäriltä, ​​jos olet huolestunut.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.