Gravesin tauti

Gravesin tauti

Mikä on Gravesin tauti?

Mikä on Gravesin tauti ?; Mitä oireita Basedowin tauti ?; Mikä on Gravesin oftalmopatia ?; Kuka on todennäköisesti kehittyä Gravesin tauti ?; Miten Gravesin tauti diagnosoidaan ?; Miten Gravesin tauti käsitelty ?; Voiko hoito Gravesin tauti vaikuttaa raskauteen ?; Syöminen, Ruokavalio ja ravitsemus; Muistuttaa Muista;

Gravesin tauti, joka tunnetaan myös myrkyllisiä hajanainen struuma, on yleisin syy liikatoiminnan Yhdysvalloissa. Kilpirauhasen liikatoiminta on sairaus, joka ilmenee, kun kilpirauhanen tekee enemmän kilpirauhashormonin kuin keho tarvitsee.

Kilpirauhanen on 2 tuuman pitkä, perhosen muotoinen rauhanen edessä kaulan alapuolella kurkunpään tai äänihuulten. Kilpirauhasen tekee kaksi kilpirauhashormonit, trijodityroniinin (T3) ja tyroksiinin (T4). T 3 on valmistettu T 4 ja on aktiivisempi hormonia, jotka vaikuttavat suoraan kudoksiin. Kilpirauhashormonien liikkuvat koko kehon verenkiertoon ja toimimaan lähes joka kudosten ja solujen kehossa.

Kilpirauhashormonit vaikuttavat aineenvaihduntaan, aivojen kehitykseen, hengitys, sydämen ja hermoston toimintoja, kehon lämpötila, lihasvoimaa, ihon kuivumista, kuukautiskierron syklit, paino, ja kolesterolia. Kilpirauhasen liikatoiminta aiheuttaa monia kehon toimintoja nopeuttaa.

Kilpirauhashormonin tuotanto säätelee toisen hormonin kilpirauhasta stimuloivan hormonin (TSH), joka on valmistettu aivolisäkkeen aivoissa. Kun kilpirauhashormonin veressä ovat alhaiset, aivolisäkkeen vapauttaa enemmän TSH. Kun kilpirauhasen hormoni tasot ovat korkeat, aivolisäkkeen reagoi vähentämällä TSH tuotantoa.

Mitä oireita Basedowin tauti?

Kilpirauhasen tuotanto kilpirauhashormonien-T 3 ja T 4 -häntä säätelee kilpirauhasta stimuloiva hormoni (TSH), joka on valmistettu aivolisäkkeestä.

hermostuneisuus tai ärtyneisyys; väsymys tai lihasheikkous; kuumenna intoleranssi; univaikeudet; käden vapina; nopea ja epäsäännöllinen syke; usein suoliston liikkeitä tai ripulia; painonpudotus; struuma, joka on suurennettu kilpirauhasen jotka saattavat aiheuttaa kaulan katsoa turvonnut ja voivat häiritä normaalia hengittämistä ja nielemisvaikeuksia

kuiva, hiekkainen, ja ärtynyt silmät; pöhöttynyt silmäluomet; kahtena näkeminen; valonarkuus; painetta tai kipua silmissä; vaivaa liikkuvat silmät

Basedowin tauti on autoimmuunisairaus. Tavallisesti immuunijärjestelmä suojaa elimistöä infektiolta tunnistamalla ja tuhoamalla bakteereja, viruksia ja muita mahdollisesti haitallisia vieraita aineita. Mutta autoimmuunisairaudet, immuunijärjestelmä hyökkää elimistön omia soluja ja elimiä.

Gravesin tauti, immuunijärjestelmä tekee vasta-aine nimeltä kilpirauhasta stimuloiva immunoglobuliini (TSI) -sometimes kutsutaan TSH-reseptorin vasta-aine-, joka kiinnittyy kilpirauhassoluja. TSI jäljittelee TSH ja stimuloi kilpirauhasen tehdä liikaa kilpirauhashormonin. Joskus TSI-vasta sen sijaan estää kilpirauhashormonin tuotantoa, mikä ristiriitaisia ​​oireita, jotka voivat tehdä oikean diagnoosin vaikeampaa.

Henkilöt, joilla on Gravesin tauti voi olla yhteisiä Kilpirauhasen liikatoiminta oireita kuten

allergiset reaktiot, kuten ihottumat ja kutina; lasku valkoisten verisolujen elin, joka voi alentaa henkilön vastustuskykyä infektioita; maksan vajaatoiminta, harvoissa tapauksissa

Pieni joukko ihmisiä, joilla on Gravesin tauti myös kokea paksuuntumista ja ihon punoitus niiden säärissä. Tämä yleensä kivuton ongelma kutsutaan pretibial myxedema tai Gravesin dermopathy.

väsymys; heikkous; epämääräinen vatsakipu; ruokahalun menetys; ihottumaa tai kutinaa; helposti mustelmia; keltaisuus ihon tai silmän valkuaisten, ikterus; pysyviä kurkkukipu; kuume

Lisäksi silmissä ihmisiä, joilla on Gravesin tauti voi esiintyä laajentuneen koska niiden silmäluomet vedetään-näyttävät vedetään takaisin silmäkuopin-ja heidän silmänsä pullistuvat ulos silmäkuopin. Tätä tilaa kutsutaan Graves oftalmopatia (GO).

Gravesin oftalmopatia on tila, joka liittyy Gravesin tauti, joka ilmenee, kun soluja immuunijärjestelmä hyökkää lihasten ja muiden kudosten silmien ympärillä.

Tuloksena on tulehdus ja kertyminen kudokseen ja rasvan takana silmäkuopat aiheuttaen Silmän pullistua ulos. Harvoin, tulehdus on vakava riittää puristamaan näköhermon, joka johtaa silmän aiheuttaen näön menetys.

Mikä on Gravesin oftalmopatia?

Muita GO oireet ovat

Noin 25- 30 prosenttia ihmisistä, joilla Basedowin tauti lieviä GO, ja 2-5 prosentin kehittyä vaikea GO. 1 Tämä silmäsairaus kestää yleensä 1-2 vuotta ja usein parantaa omasta.

GO voi tapahtua ennen, samaan aikaan kuin tai sen jälkeen muita oireita liikatoiminnan kehittää ja saattaa jopa esiintyä ihmisiä, joiden kilpirauhasen toiminta on normaali. Tupakointi tekee GO pahempi.

Tutkijat voi ennustaa jotka kehittävät Basedowin tauti. Kuitenkin tekijät, kuten ikä, sukupuoli, perinnöllisyys, sekä emotionaalista ja ympäristön stressi ovat todennäköisesti mukana.

Gravesin tauti esiintyy yleensä alle 40-vuotias ja on seitsemän tai kahdeksan kertaa yleisempää naisilla kuin miehillä. 1 Naiset ovat useimmiten vaikuttavat vuotiaille 30 ja 60. Ja ihmisen mahdollisuus kehittää Gravesin tauti kasvaa, jos muut perheenjäsenet ovat sairaus.

Tutkijat eivät ole pystyneet löytämään tietyn geenin, joka aiheuttaa taudin välittämisen vanhemmalta lapselle. Vaikka tutkijat tietävät jotkut ihmiset perivät immuunijärjestelmän, joka voi tehdä vasta-aineita terveitä soluja, ennustavat joka vaikuttaa on vaikeaa.

Ihmiset, joilla muiden autoimmuunisairauksien on lisääntynyt mahdollisuus kehittää Basedowin tauti. Ehdot liittyvät Gravesin tauti kuuluu tyypin 1 diabetes, nivelreuma, ja vitiligo-sairaus, jossa joissakin osissa iho ei pigmentoituneet.

Terveydenhuollon tarjoajat voivat joskus diagnosoida Gravesin tauti perustuvat ainoastaan ​​lääkärintarkastuksesta ja sairaushistoria. Verikokeita ja muita diagnostisia testejä, kuten seuraava, sitten diagnoosin varmistamiseksi.

TSH testi. Ultraherkät TSH testi on yleensä ensimmäinen testi suoritetaan. Tämä testi havaitsee jopa pieniä määriä TSH veressä ja on tarkin mittari kilpirauhasen toiminta käytettävissä.

T 3 ja T 4 testiä. Toinen verikoe diagnosoida Gravesin tauti toimenpiteitä T 3 ja T 4 tasoa. Vuonna Diagnosoinnin terveydenhuollon tarjoajat etsiä alle normaalia TSH, normaalista kohonneet T 4, ja kohonneet T3.

Kuka on todennäköisesti kehittyä Gravesin tauti?

Koska yhdistelmä alhainen TSH ja korkea T 3 ja T 4 voi esiintyä muita kilpirauhasen ongelmia, terveydenhuollon tarjoajat voi määrätä muita testejä viimeistellä diagnoosin. Seuraavat kaksi testiä käyttävät pieniä, turvallisen annoksia radioaktiivista jodia koska kilpirauhasen käyttää jodia tehdä kilpirauhashormonin.

raskaana olevat naiset, jotka eivät siedä anti-kilpirauhasen lääkitys; epäillyt kilpirauhassyöpä, vaikka Gravesin tauti ei aiheuta syöpää; ihmiset, joille muut hoitomuodot eivät onnistu

Basedowin tauti on yleisin syy liikatoiminnan Yhdysvalloissa .; Vuonna Gravesin tauti, immuunijärjestelmä stimuloi kilpirauhanen tehdä liikaa kilpirauhashormonin .; Yhteinen kilpirauhasen liikatoiminnan kuuluvat hermostuneisuus tai ärtyneisyys, väsymystä tai lihasheikkoutta, lämpö-intoleranssi, univaikeuksia, käsi vapina, nopea ja epäsäännöllinen syke, usein suoliston liikkeitä tai ripuli, laihtuminen, ja goiter .; Henkilöt, joilla on Gravesin tauti voi myös olla pullistumia silmät, tilaa kutsutaan Graves oftalmopatia (GO) .; Basedowin tauti on useimmiten hoidettu radiojodikuvauksella hoitoa, joka vähitellen tuhoaa soluja, jotka muodostavat kilpirauhanen. Anti-kilpirauhasen lääkitys ja leikkaus poistaa kilpirauhasen käytetään joskus .; Silmä ongelmat liittyvät Gravesin tauti saattaa vaatia erillisen käsittelyn .; Raskaana olevan naisen, joka on käsitelty kirurgian tai radioaktiivista jodia ennen raskautta tulisi ilmoittaa hänelle terveydenhuollon tarjoaja, jotta vauva voi seurata kilpirauhasen liittyviä ongelmia myöhemmin raskauden.

Radioaktiivinen jodia testi. Tämä testi mittaa määrä jodia kilpirauhasen kerää verenkierrosta. Korkea jodia voi ilmoittaa Basedowin tauti.

Miten Gravesin tauti diagnosoidaan?

Kilpirauhasen Scan. Tämä tarkistus osoittaa, kuinka ja missä jodia jaetaan kilpirauhaseen. Gravesin tauti koko kilpirauhanen on mukana, joten jodi näkyy koko rauhanen. Muita syitä liikatoiminnan kuten kyhmyt-pienten palasten rauhanen-eroavuuksia jodin jakeluun.

TSI testi. Terveydenhuollon tarjoajat voivat myös suositella TSI testi, vaikka tämä testi yleensä ole välttämätöntä diagnosoida Basedowin tauti. Tätä testiä, jota kutsutaan myös TSH vasta-testi, mittaavasta TSI veressä. Useimmat ihmiset, joilla on Gravesin tauti on tämä vasta-aine, mutta ihmisiä, joiden liikatoiminta johtuu muita ehtoja ei ole.

Lisätietoja testausta kilpirauhasen ongelmia annetaan theernment terveydelle aihe, kilpirauhaskokeissa.

Henkilöt, joilla on Gravesin tauti on kolme hoitovaihtoehtoja: radiojodikuvauksella terapia, lääkitys, ja kilpirauhasleikkaus. Radiojodin hoito on yleisin hoito Basedowin tauti Yhdysvalloissa. Basedowin tauti on usein diagnosoitu ja hoidetaan endokrinologian-lääkäri, joka on erikoistunut elimistön hormoneja erittävä rauhaset.

Vuonna radiojodikuvauksella hoitoon potilaita ottamaan radioaktiivinen jodi-131 suun. Koska kilpirauhanen kerää jodia tehdä kilpirauhashormonin, se kerää radioaktiivisen jodin verenkierrosta samalla tavalla. Jodi-131-vahvempi kuin radioaktiivinen jodi käytetään diagnostisia testejä-vähitellen tuhoaa soluja, jotka muodostavat kilpirauhanen, mutta ei vaikuta muihin kudoksiin.

Monet terveydenhuollon tarjoajat käyttävät riittävän suuri annos jodi-131 sammuttaa kilpirauhasen kokonaan, mutta jotkut haluavat pienempiä annoksia pyrkiä saamaan hormonin tuotantoa osaksi normaalitasolle. Enemmän kuin yksi kierros radiojodin hoito voi olla tarpeen. Tulokset vie aikaa ja ihmiset käynnissä tämän käsittelyn välttämättä huomaa oireiden paranemista useita viikkoja tai kuukausia.

Miten Gravesin tauti hoidetaan?

Ihmiset, joilla GO pitäisi puhua terveydenhuollon tarjoaja kaikista riskeistä radioaktiivisen jodin hoitoja. Useat tutkimukset viittaavat siihen radiojodikuvauksella hoito voi pahentaa GO joillakin ihmisillä. Muut hoidot, kuten reseptiä steroidien, voi estää tämän komplikaatio.

Voiko hoito Gravesin tauti vaikuttaa raskauteen?

Vaikka jodi-131 ei tiedetä aiheuttavan sikiövaurioita tai hedelmättömyyttä, radiojodikuvauksella hoitoa ei käyttää raskaana oleville naisille tai imettäville naisille. Radioaktiivinen jodi voi olla haitallista sikiön kilpirauhanen ja voi tarttua äidistä lapseen äidinmaidossa. Asiantuntijat suosittelevat, että naiset odottaa vuosi hoidon jälkeen ennen raskautta.

Lähes jokainen, joka vastaanottaa radioaktiivisen jodin hoito lopulta kehittyy kilpirauhasen vajaatoiminta, joka syntyy, kun kilpirauhanen ei tuota riittävästi kilpirauhashormonin. Henkilöt, joilla on kilpirauhasen vajaatoiminta on otettava synteettinen kilpirauhashormonin lääkitys, joka korvaa niiden luonnollinen kilpirauhashormonin.

Syöminen, Ruokavalio ja ravitsemus

Beetasalpaajat. Terveydenhuollon tarjoajat voivat määrätä lääkettä nimeltään beetasalpaaja heikentää monia kilpirauhasen liikatoiminnan, kuten vapinaa, sydämen tykytys, ja hermostuneisuus. Mutta beetasalpaajat eivät lopeta kilpirauhashormonin tuotantoon.

Muistuttaa Muista

Anti-kilpirauhasen lääkitys. Terveydenhuollon tarjoajat joskus määrätä anti-kilpirauhasen lääkitys ainoana hoito Basedowin tauti. Anti-kilpirauhasen lääkkeet häiritsevät kilpirauhashormonin tuotantoa, mutta ei yleensä ole pysyviä tuloksia. Käyttää näitä lääkkeitä edellyttää usein seurantaa terveydenhuollon tarjoaja. Useammin, anti-kilpirauhasen lääkkeitä käytetään esikäsitellä potilaille ennen leikkausta tai radiojodikuvauksella terapiassa, tai niitä käytetään täydentävää hoitoa jälkeen radiojodin hoito.

Anti-kilpirauhasen lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia joillekin ihmisille, mukaan lukien

Yhdysvalloissa, terveydenhuollon tarjoajat määrätä anti-kilpirauhasen lääkitys metimatsoli (Tapazole, Northyx) useimpien liikatoimintaa.

Anti-kilpirauhasen lääkkeet ja raskaus. Koska raskaana oleville ja imettäville naisille voi vastaanottaa radiojodikuvauksella hoitoa, ne ovat yleensä hoidettu anti-kilpirauhasen lääkitys sijaan. Asiantuntijat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että naiset ensimmäisen raskauskolmanneksen pitäisi todennäköisesti ottaa metimatsoli takia harvinaista vahinkoa sikiölle.

Toinen anti-kilpirauhasen lääkitys, propylthiouracil (PTU), on saatavilla naisille tässä vaiheessa raskautta tai naisille, jotka ovat allergisia tai siedä metimatsoli ja joilla ei ole muita hoitovaihtoehtoja. Terveydenhuollon tarjoajat voivat määrätä PTU ensimmäisen raskauskolmanneksen ja siirtyä metimatsoli toisen ja viimeisen kolmanneksen aikana.

Jotkut naiset voivat lopettaa anti-kilpirauhasen lääkitys viimeisten 4 tai 8 viikon raskauden takia peruuttamista liikatoiminnan, joka tapahtuu raskauden aikana. Nämä naiset olisi edelleen seurattava uusiutumisen kilpirauhasen ongelmia toimituksen jälkeen.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että äidit ottamalla anti-kilpirauhasen lääkkeet saattavat turvallisesti imettää. Niiden tulisi kuitenkin ottaa vain kohtalainen annoksia, alle 10-20 milligrammaa päivässä, anti-kilpirauhasen lääkitys metimatsoli. Annokset tulee jakaa ja ottaa vasta feedings ja pikkulasten tulee seurata sivuvaikutuksia. 2

Naiset vaativat suurempia annoksia anti-kilpirauhasen lääkitys hallita liikatoiminta ei pitäisi imettää.

Pysäytä anti-kilpirauhasen lääkitys ja ota terveydenhuollon tarjoaja heti, jos saat jonkin seuraavista ottaen anti-kilpirauhasen lääkitys

Leikkaus on vähiten käytetty vaihtoehto hoitoon Basedowin tauti. Joskus leikkaus voidaan käyttää hoitoon

Ennen leikkausta, terveydenhuollon tarjoaja voi määrätä anti-kilpirauhasen lääkitys väliaikaisesti tuoda potilaan kilpirauhashormonien määrän osaksi normaalitasolle. Tämä esikirurginen käsittely estää niin kutsuttu kilpirauhasen myrskyn äkillinen, vakava oireiden pahenemista-, joka voi ilmetä, kun hyperthyroid potilailla on yleisanestesiaa.

Kun leikkaus on käytetty, monet terveydenhuollon tarjoajat suosittelevat koko kilpirauhanen poistetaan poistamaan mahdollisuutta, että kilpirauhasen liikatoiminnan palaa. Jos koko kilpirauhanen on poistettu, elinikäinen kilpirauhashormonin lääkitys on välttämätöntä.

Vaikka harvinaista, tiettyjä ongelmia voi esiintyä kilpirauhasen leikkausta. Lisäkilpirauhasten voivat vaurioitua, koska ne sijaitsevat lähellä kilpirauhasen. Nämä rauhaset hillitä kalsiumin ja fosforin pitoisuuksia elimistössä. Vahinkoa kurkunpään hermo, myös lähellä kilpirauhasen, voi johtaa äänen muutoksiin tai hengitysvaikeuksia.

Mutta kun leikkaus suoritetaan kokenut kirurgi, alle 1 prosentilla potilaista on pysyvä komplikaatioita. 1 Ihmiset, jotka tarvitsevat apua löytää kirurgi voi ottaa yhteyttä jonkin organisaatiot lueteltu “Lisätietoja.”

Silmä ongelmat liittyvät Gravesin tauti ei ehkä parantaa seuraavia kilpirauhasen hoidon, joten kaksi ongelmaa käsitellään usein erikseen.

Silmätipat voivat lievittää kuiva, hiekkainen, ärtynyt silmät-yleisin on lievemmät oireet. Jos kipu ja turvotus esiintyy, terveydenhuollon tarjoajat voivat määrätä steroidia kuten prednisonia. Muita lääkkeitä, jotka tukahduttaa immuunivastetta voi myös tarjota helpotusta.

Erityiset linssit lasit voi auttaa valonarkuus ja kahtena näkemistä. Henkilöt, joilla on silmä oireita voidaan suositeltavaa nukkua niiden pään koholla vähentää silmäluomen turvotusta. Jos silmäluomet eivät täysin sulje, teipata kiinni yöllä voi estää kuivat silmät.

Vaikeammissa tapauksissa, ulkoisen säteilyn voidaan soveltaa silmiin vähentää tulehdusta. Kuten muita säteilyn hoidon hyödyt eivät ole välittömiä; useimmat ihmiset tuntevat helpotusta oireisiin 1-2 kuukautta hoidon jälkeen.

Leikkaus voidaan käyttää parantamaan pullistumia silmät ja korjaa visio aiheuttamia muutoksia painetta näköhermon. Menettely kutsutaan silmäkuopan purku tekee silmäkuopat isompi ja antaa silmän tilaa vajota takaisin enemmän normaaliin asentoon. Silmäluomen leikkaus voi palata vedettynä silmäluomet normaaliin asentoon.

Hoito Basedowin tauti voi joskus vaikuttaa raskauteen. Hoidon jälkeen leikkauksen tai radioaktiivista jodia, TSI vasta-aineet voivat silti olla läsnä veressä, vaikka kilpirauhasen tasot ovat normaalit. Jos raskaana oleva nainen on saanut kumpaakaan näistä hoidoista ennen raskautta, vasta-aineet hän tuottaa voivat matkustaa kulkeutuvan istukan vauvan verenkiertoon ja stimuloivat sikiön kilpirauhasessa.

Raskaana olevan naisen, joka on käsitelty kirurgian tai radioaktiivista jodia tulee ilmoittaa hänen terveydenhuollon tarjoaja, jotta vauva voi seurata kilpirauhasen liittyviä ongelmia myöhemmin raskauden. Raskaana olevat naiset voivat turvallisesti käsitellä anti-kilpirauhasen lääkitys.

Lisätietoja raskauden ja anti-kilpirauhasen lääkkeitä, katso “Lääkehoito” alla osio “Miten Gravesin tauti hoitaa?” Lisätietoa raskauden ja kilpirauhasen sairaus annetaan theernment terveydelle aihe, Raskaus ja kilpirauhasen.

Asiantuntijat suosittelevat, että ihmiset syövät tasapainoista ruokavaliota saada eniten ravinteita. Lisätietoja ruokavaliosta tarjoaa National Agricultural kirjaston saatavilla www.nutrition.

Jodi on välttämätön kivennäisaine kilpirauhasen. Kuitenkin ihmiset autoimmuunisairaus kilpirauhasen sairaus voi olla herkkä haitallisia sivuvaikutuksia jodin. Kun jodi tippoina tai syövät elintarvikkeita, jotka sisältävät suuria määriä jodia, kuten merilevää, dulse tai kelp-saattaa aiheuttaa tai pahentaa liikatoimintaa. Lisätietoja jodi saatiin National Library of Medicine tietolehtisen, jodi ruokavalion, saatavilla osoitteessa www.nlmernment / MedlinePlus.

Naiset tarvitsevat enemmän jodia, kun he ovat raskaana, noin 250 mikrogrammaa päivässä, koska vauva saa jodi äidin ruokavalio. Yhdysvalloissa, noin 7 prosenttia raskaana olevat naiset eivät välttämättä saa riittävästi jodia niiden ruokavalioon tai synnytystä vitamiineja. 3 Valitsemalla Jodisuolan-suola täydennetty jodia koskien tavallista suolaa ja synnytystä vitamiineja sisältävät jodia varmistaa Tähän tarpeeseen vastaaminen.

Auttaa varmistamaan koordinoitu ja turvallinen hoito, ihmisten pitäisi keskustella käyttö ravintolisiä, kuten jodi, heidän terveydenhuollon tarjoaja. Vinkkejä juttelee terveydenhuollon tarjoajat ovat saatavilla National Center for täydentävä ja Integrative Health.

National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri tus) ja muut osat theernment tus) suorittaa ja tukemalla tutkimusta moniin sairauksiin ja tiloihin.

Mitkä ovat, ja ovat ne oikea sinulle ?; ovat osa kliinistä tutkimusta ja ytimessä kaikkien lääketieteen kehityksen. etsimään uusia keinoja estää, havaita, tai hoitaa sairauksia. Tutkijat myös tarkastella muita näkökohtia hoitoa, kuten parantamaan elämänlaatua ihmisiä, joilla on kroonisia sairauksia. Selvitä, jos juuri sinulle.

Mitkä ovat auki ?; jotka ovat avoinna ja rekrytoivat nähtävissä osoitteessa www.ClinicalTrials.

Tämä tieto voi sisältää sisältöä lääkkeitä ja, kun otetaan määrätty, olosuhteet he kohtelevat. Kun valmis, tämä sisältö sisältyi uusimmat tiedot saatavilla. Päivityksiä tai kysyttävää lääkkeitä, ota yhteyttä Yhdysvaltain Food and Drug Administration maksuton 1-888-INFOernment (1-888-463-6332) tai käy wwwernment. Kysy terveydenhuollon tarjoaja lisätietoja.

U.S.ernment eikä hyväksy tai suosi mitään erityistä kaupallinen tuote tai yritys. Trade, omistamista tai yritysten nimet tässä asiakirjassa esiintyvien käytetään vain, koska niitä pidetään tarpeellisina yhteydessä annettuja tietoja. Jos tuote ei ole mainittu, jättäminen ei tarkoita eikä tarkoita, että tuote on epätyydyttävä.

Theernment kiittää; Lewis Braverman, M. D., Boston University School of Medicine ja Boston Medical Center, Leonard Wartofsky, M. D., M.A.C.P., Washington Hospital Center, Nicholas J. Sarlis, M. D., tus, Nabeel Babar, M. D., tus, National Eye Institute, tus

elokuu 2012