gynekologiset kirurgia – naistentautien ja synnytysten Minnesotassa

Division of Gynecologic Surgery henkilökunnan jäsenet ovat asiantuntijoita kirurginen hallintaan noncancerous ja kasvaintiloihin.

Continence Clinic tiimiin kuuluu virtsarakon uudelleenkoulutusta asiantuntijoita, gynekologit, sairaanhoitaja asiantuntijat, kirurgit erikoistunut urologian ja gynekologian, ja tutkijat. He työskentelevät yhdessä selvittää syy oman inkontinenssin ja kehittää hoitosuunnitelma tarpeidesi ja s.

Gynekologiset onkologit tarjota yhtenäinen lähestymistapa diagnosointiin ja hoitoon naisten syöpien, kuten kohdunkaulan, kohdun (kohdun limakalvon), munasarjojen, emättimen ja ulkosynnyttimien syöpä. He hallita hoitoa leikkausta (myös robotti leikkaus) koordinointiin kemoterapiaa ja sädehoitoa kanssa lääkäreitä lääketieteen ja säteily onkologia, jos merkitty. Ne voivat myös suorittaa hysterectomies, jos tarpeen käsitellä noncancerous olosuhteissa.

Urogynecologists ja niiden joukkueiden arvioida ja diagnosoida naiset, joilla on lantionpohjan olosuhteet kuten virtsan ja ulosteen pidätyskyvyttömyys, lantion urut prolapse, emättimen fistulas ja synnynnäinen kohdun ja emättimen poikkeavuuksia (puuttuminen emättimen tai kehityshäiriöitä vikoja kohtu). Urogynecologists tehdään kolme vuotta koulutusta naisten lantion terveyttä ja lantion korjaavassa kirurgiassa suoritettuaan neljän vuoden yleinen Naistentaudit koulutusta.

Gynekologit koulutettu invasiivisissa gynekologiset leikkaus hoito naisille, joilla on erilaisia ​​noncancerous gynecologic olosuhteissa mukaan lukien runsaat kuukautiset (runsaat kuukautiset), epäsäännölliset kuukautiset (metrorragia), lantion kipu, toistuvia raskauden menetys ja munasarjakystat. Kirurgit suorittaa nämä toimenpiteet yhden tai useamman lyhyt viillot. Vähän invasiivisia leikkaus voi aiheuttaa vähemmän leikkauksen jälkeisen kivun, lyhyempi sairaalassa, nopeuttaa palautumista ja joissakin tapauksissa parempi kokonaistulos.

Kirurgit voivat suorittaa monia näistä menettelyistä avohoidossa

pidättyvyys Clinic

gynekologiset onkologian

lääkäri henkilöstö

on tunnustettu paras Gynecology sairaalassa kansakunnan 2015-2016 US-News & World Report.

Urogynecology ja korjaavassa lantioleikkaus

Vähän invasiivisia gynekologia kirurgia

käydä lääkärin