Haemophilus b -konjugaattirokotteen lihakseen

Terapeuttinen luokka: Vaccine

Käyttää Haemophilus b konjugoitu rokote

Haemophilus b konjugoitu rokote valmistetaan lisäämällä kurkkumätä, meningokokin tai jäykkäkouristus liittyvät aineen prosessiin. Tämä rokote ei ota paikka säännöllisen rokotteiden kurkkumätää, jäykkäkouristusta, tai meningokokki että lapset ja aikuiset pitäisi saada. Kaikki Haemophilus b konjugaattirokotteissa toimivat samalla tavalla, mutta ne voidaan antaa eri ikäisten tai käyttämällä eri aikataulusta.

Infektiot Haemophilus influenza tyyppi b (Hib) bakteerit voivat aiheuttaa hengenvaarallisia sairauksia, kuten aivokalvontulehdus (aivosairaus), kurkunkannen (kurkun sairaus, joka voi aiheuttaa tukehtumisen), perikardiitti (sydänsairaus), keuhkokuume (keuhkosairaus) ja septinen artriitti (luun ja nivelsairaus). Hib aivokalvontulehdus voi aiheuttaa kuoleman tai jätä lasta vakavia ja pysyviä vaurioita, kuten kehitysvammaisuus, kuurous, epilepsia tai osittainen sokeutuminen.

Haemophilus b konjugoitu rokote suositellaan kaikille lapsille 2 kuukautta 5-vuotiaita (ts asti kuudes syntymäpäivä).

Hiberix® rokotetta käytetään tehosteannoksena lapsille, jotka ovat jo saaneet ensisijaisen sarjaan Haemophilus b konjugoitu rokote. Rokote “parantaa” tai lisätä suojaa että lapsi oli aiemmasta annoksesta.

Tämä rokote on tarkoitettu annettavaksi vain tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää rokotetta, riskit ottaen rokotteen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä rokotetta, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio Haemophilus b konjugoitu rokote tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Haemophilus b konjugoitu rokote

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Haemophilus b konjugaatti rokotteella 2 kuukautta 5-vuotiaita. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu lapsilla 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille ja alle 2 kuukauden iässä.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä Hiberix® rokotteella 15 kuukautta 4-vuotiaille. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu lapsilla 5-vuotiaat lapset ja vanhemmat, ja alle 15 kuukauden iässä.

Haemophilus b konjugoitu rokote ei suositella aikuisille tai geriatrisen potilailla.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa Tämän rokotteen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa lapsellesi tätä rokotetta. Tämä rokote annetaan laukaus lihakseen.

Tarkka aikataulu lapsesi rokotteet vaihtelevat tuotemerkin lääkettä käytetään ja lapsen ikä aikaan ensimmäisen annoksen. Yleensä lapsi saa ensimmäisen annoksen 2 ja enintään 6 kuukauden iässä, minkä jälkeen vielä 2 annosta vähintään 8 viikon välein. Lapsesi yleensä saada tehosteannos 15 18 kuukauden iässä, mutta hän voi saada Haemophilus b konjugaattirokote asti 5-vuotiailla.

On tärkeää, että lapsesi saavat kaikki rokoteannosta tässä sarjassa. Yritä pitää kaikki tapaamisia. Jos lapsi ei menetä annos tämän rokotteen, tee toinen tapaaminen mahdollisimman pian.

Lapsesi voi vastaanottaa muiden rokotteiden samanaikaisesti kuin tämä yksi, mutta eri kehon alueella. Sinun pitäisi saada tietosivujen kaikista rokotteiden lapsesi saa. Varmista, että ymmärrät kaikki tiedot, jotka annetaan sinulle.

On erittäin tärkeää, että lapsesi palaa lääkärin vastaanotolla oikeaan aikaan kunkin annoksen. Muista ilmoittaa lääkärille kaikista haittavaikutuksista, jotka tapahtuvat sen jälkeen, kun lapsi saa tätä rokotetta.

Tämä rokote voi häiritä laboratoriokokeita tarkistaa Hib taudin. Varmista, että lääkäri tietää, että lapsi sai rokotetta vakava infektio tapahtuu aikana 2 viikon kuluttua rokote annetaan.

Kerro lääkärille heti, jos lapsesi on allerginen lateksikumia. Rokote ruiskut ja injektiopullot sisältää kuivaa luonnonkumia. Tämä voi aiheuttaa allergisen reaktion potilailla, jotka ovat herkkiä lateksi.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö Haemophilus b konjugoitu rokote

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Haemophilus influenzae ennaltaehkäisevää rifampisiinin, Rifadin, Pentacel Haemophilus b-konjugaatti (PRP-T) rokote, Pediarix, Comvax, Hiberix, ActHIB, Rimactane, difteriatoksoidille / Konjugoitu Haemophilus tyyppi b (PRP-T) rokote / hinkuyskä, soluton / poliovirusrokotteen inaktivoitu / tetanustoksoidi, MenHibrix

 tai mennä liittyä Konjugoitu Haemophilus tyyppi b (PRP-T) rokote tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Haemophilus b konjugoitu rokote

Haemophilus b -konjugaattirokotteen Side Effects

Konjugoitu Haemophilus tyyppi b (PRP-T) -rokote