hamstrauksen häiriö valmistautuminen varaamiseksi

Jos tai rakastettusi on oireita hamstrauksen häiriö, terveydenhuollon tarjoaja voi kirjoittaa lähetteen mielenterveyden tarjoaja, kuten psykiatri tai psykologi, jolla on kokemusta diagnosointiin ja hoitoon hamstraaminen häiriö.

Koska monet ihmiset hamstraaminen häiriö oireet eivät tunnista, että niiden toiminta on ongelma, sinut kaveriksi tai perheenjäsen voi kokea enemmän ahdistusta yli hamstraaminen kuin rakkaasi tekee.

Mitä voit tehdä

Haluat ehkä ensin tavata yksin mielenterveyden tarjoaja kehittää mallia nostamalla huolta rakkaasi. Mielenterveyden tarjoaja voi auttaa valmistautumaan keskustelun edistämiseksi rakkaasi hakemaan apua.

Mitä odottaa oman mielenterveyden tarjoaja

Harkitsemaan hoitoon hakeutumisen, rakkaasi todennäköisesti tarvitse varmuuden siitä, että kukaan ei aio mennä hänen talon ja alkaa heittäminen ulos. Seuraavassa on joitakin tietoja, joiden avulla henkilö, jolla hamstraaminen häiriö oireita valmistautua ensimmäisen tapaamisen ja oppia mitä odottaa mielenterveyden tarjoaja.

Ennen nimittämistä, tehdä luettelo

Ota luotettu perheenjäsen tai ystävä pitkin, mikäli mahdollista, tukea ja auttaa muistamaan yksityiskohtia keskusteltiin tapaamisen.

Valmistaudu kysymystä oman mielenterveyden tarjoaja, kuten

Älä epäröi kysyä muita kysymyksiä aikana varaamiseksi.

Saada käsitys siitä, miten hamstrauksen häiriö vaikuttaa elämääsi, mielenterveyden tarjoaja voi pyytää