Havrix (hepatiitti aikuisten rokote) käyttää, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Havrixissa?

Hepatiitti A leviää kosketuksessa ulosteesta (suolen) henkilön tartunnan hepatiitti A-virus. Tämä tapahtuu yleensä syömällä ruokaa tai juomavettä, joka on kontaminoitunut seurauksena ajettavuutta tartunnan saaneen henkilön.

Havrixissa käytetään estämään tämän taudin aikuisilla. Rokote toimii altistamalla voit pieni määrä virusta, joka aiheuttaa kehon kehittää suoja tautia. Havrixissa ei kohdella aktiivinen infektio, joka on jo kehittänyt kehossa.

Rokotus Havrixissa suositellaan kaikille aikuisille, jotka matkustavat tietyillä alueilla maailmassa, jossa hepatiitti A on yleinen sairaus.

Tärkeää tietoa

Muita riskitekijöitä hepatiitti ovat: olla homoseksuaali mies; ottaa krooninen maksasairaus; suonensisäisen (IV) lääkkeet; hoidon hemofilia tai muu verenvuotohäiriö; työskentelee tutkimuslaboratoriossa tai ympärillä eläimiä (erityisesti apinat), jossa voi altistua hepatiitti A-virus; tai että alueella, jolla on ollut puhkeaa hepatiitti A.

Kuten kaikki rokote, Havrixissa ei välttämättä tarjoa suojaa tautia jokaisessa ihmisessä.

Havrixissa ei suojaa sinua vastaan ​​hepatiitti B, C ja E, tai muita viruksia, jotka vaikuttavat maksaan. Se voi myös ei suojaa hepatiitti A, jos olet jo virustartunta, vaikka et vielä oireita.

Tulet todennäköisesti saavat 2 erillistä injektiot Havrixissa 6 kuukauden välein, riippuen altistumista tai infektioriski. Lasten tulee saada heidän ensimmäinen Havrixissa välillä 12 kuukautta ja 23 kuukauden iässä.

Ennen vastaanottaa Havrixissa

Rokotus Havrixissa aikuisten rokote suositellaan kaikille aikuisille, jotka matkustavat tietyillä alueilla maailmassa, jossa hepatiitti A on yleinen sairaus.

Muita riskitekijöitä hepatiitti ovat: olla homoseksuaali mies; ottaa krooninen maksasairaus; suonensisäisen (IV) lääkkeet; hoidon hemofilia tai muu verenvuotohäiriö; työskentelee tutkimuslaboratoriossa tai ympärillä eläimiä (erityisesti apinat), jossa voi altistua hepatiitti A-virus; tai että alueella, jolla on ollut puhkeaa hepatiitti A.

Varmista saat kaikki suositellut annokset Havrixissa. Jos et saa täyttä sarjaa rokotteita, et voi olla täydellistä suojaa tautia.

Sinulle ei pidä antaa Havrixissa jos olet joskus ollut hengenvaarallinen allerginen reaktio jollekin sisältävän rokotteen hepatiitti A, tai jos olet saanut syövän kemoterapiaa tai sädehoitoa viimeisten 3 kuukauden.

Voit silti saada rokotetta, jos on kylmä tai kuumetta. Kun kyseessä on enemmän vakava sairaus, jossa kuume tai minkä tahansa infektio, odottaa, kunnes saat paremmin ennen kuin saa Havrixissa.

Tartunnalta hepatiitti A on paljon vaarallista terveydelle kuin vastaanottava rokotteen suojaamaan sitä. Kuten kaikki lääkkeet, Havrixissa voi aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta riski vakavia sivuvaikutuksia on erittäin alhainen.

Havrixissa ei suojaa sinua vastaan ​​hepatiitti B, C ja E, tai muita viruksia, jotka vaikuttavat maksaan. Se voi myös ei suojaa hepatiitti A, jos olet jo virustartunta, vaikka et vielä oireita.

Sinulle ei pidä antaa Havrixissa jos olet joskus ollut hengenvaarallinen allerginen reaktio jollekin sisältävän rokotteen hepatiitti A, tai jos olet saanut syövän kemoterapiaa tai sädehoitoa viimeisten 3 kuukauden.

Jos sinulla on jokin näistä ehdoista, hallinto Havrixissa rokote ehkä lykätä tai ei annettu lainkaan

verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö, kuten verenvuototauti tai mustelmaherkkyyttä

on ollut kouristuksia

neurologisista häiriö tai sairaus aivoissa

allergia lateksikumia

heikko immuunijärjestelmä aiheuttama sairaus, luuydinsiirron, tai käyttämällä tiettyjä lääkkeitä tai vastaanottaa syöpähoitojen; tai

jos käytät verenohennuslääkettä (varfariinia, Coumadin).

Voit silti saada rokotetta, jos on pieni kylmä. Kun kyseessä on enemmän vakava sairaus, jossa kuume tai minkä tahansa infektio, odottaa, kunnes saat paremmin ennen kuin saa Havrixissa.

Rokotteet voivat olla haitallisia sikiölle ja yleensä ei saa antaa raskaana oleville naisille. Kuitenkin, ei rokoteta äiti voisi olla vahingollista vauvalle jos äiti tulee tartunnan taudista, joka Havrixissa voisi estää. Lääkäri päättää, onko sinun pitäisi saada tätä rokotetta, varsinkin jos sinulla on suuri riski hepatiitti A.

Ei tiedetä, jos hepatiitti A -rokotetta joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Havrixissa pistetään lihakseen. Saat tämän injektio lääkärin vastaanotolla tai klinikalla ympäristössä.

Miten Havrixissa annetaan?

Tulet todennäköisesti saavat 2 erillistä injektiota Havrixissa 6 kuukauden välein, riippuen altistumista tai infektioriski.

Estämään hepatiitti A matkoilla, sinun pitäisi saada Havrixissa rokotetta vähintään 2 viikkoa ennen matkaa. Terveydenhuollon tarjoaja määrittää parhaan annostusohjelman tilanteeseen.

Lääkäri voi suositella hoitoon kuume ja kipu aspiriinia ilmainen kipulääkettä kuten parasetamoli (Parasetamoli) tai ibuprofeeni (Motrin, Advil, ja muut), kun kuva on annettu ja seuraavan 24 tunnin aikana. Seuraa käyttöohjeissa tai lääkärin ohjeita siitä, kuinka paljon tätä lääkettä käyttää.

On erityisen tärkeää estää kuume syntymisen jos olet kohtaushäiriö kuten epilepsia.

Ota yhteyttä lääkäriin, jos unohdat tehosteannos tai jos saat myöhässä. Seuraava annos annetaan mahdollisimman pian. Ei ole tarvetta aloittaa alusta.

Muista saada kaikki suositellut annokset Havrixissa. Et voi olla täysin suojattu, jos et saa täyttä sarja.

Yliannostus Rokotteen on epätodennäköistä.

Noudata lääkärisi ohjeita siitä mitään rajoituksia elintarvikkeiden, juomien tai aktiivisuutta.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Havrixissa: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Sinun ei pitäisi saada booster rokotetta ollut hengenvaarallinen allerginen reaktio ensimmäisen laukauksen jälkeen.

Seuraa kaikesta haittavaikutuksista on saatuaan Havrixissa rokotetta. Kun saat tehosteannos, sinun täytyy kertoa lääkärille, jos edellisen laukaus aiheuttaneet haittavaikutuksia.

Tartunnalta hepatiitti A on paljon vaarallista terveydelle kuin vastaanottava Havrixissa. Kuitenkin, kuten mikä tahansa lääke, tämä rokote voi aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta vakavien sivuvaikutusten on erittäin alhainen.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

korkea kuume

Nopea tai epätasaista Sykkeiden; tai

Mitä pitäisi välttää?

käyttäytyminen muuttuu.

Yhteinen Havrixissa haittavaikutuksia ovat

alhainen kuume

Havrixissa sivuvaikutuksia

päänsärky

huimaus, väsymys

pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, ripuli, ruokahaluttomuus

nivelkipu

kipeä kurkku; tai

turvotus, punoitus tai kovettuma jossa laukaus annettiin.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa rokotteen haittavaikutuksia Yhdysvaltain terveys- ja sosiaaliministeriön osoitteessa 822-7967.

Ennen kuin saivat Havrixissa, kerro lääkärille kaikista muiden rokotteiden olet äskettäin saanut.

Kerro myös lääkärille, jos olet hiljattain saanut lääkkeitä tai hoitoja, jotka voivat heikentää immuunijärjestelmää, mukaan lukien

suullinen, nenän, hengitettynä tai ruiskeena steroidi lääketiede

lääkkeet psoriasiksen hoitoon, nivelreuman tai muut autoimmuunisairaudet; tai

lääkkeitä hoitoon tai ehkäisyyn eiinsiirtohyljintä.

Jos käytät jotakin näistä lääkkeistä, et ehkä pysty vastaanottamaan rokotetta, tai joutua odottamaan kunnes muut hoidot ovat valmiit.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Havrixissa, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

2.01.2013-07-12, 04:38:21

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hepatiitti A Profylaksia Twinrix, Vaqta, hepatiitti aikuisten rokote

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Havrixissa?

Havrix (hepatiitti aikuisten rokote)