hepatopulmonaarinen oireyhtymä hoito

Korvaamalla vaurioitunut maksa uudella maksan kautta maksansiirto on ainoa tehokas hoito hepatopulmonaarinen oireyhtymä sekä lapsilla että aikuisilla. Happihoito lisätä alhainen veren happipitoisuus voi auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa mukavammaksi, mutta se ei vaikuta oireyhtymä itse. testaa joitakin kokeellisia lääkkeitä toivossa parantaa happipitoisuus.

Monet ihmiset hepatopulmonaarinen oireyhtymä kutsutaan, koska laaja kokemus hoitoon maksasairaus ja suorittamalla maksansiirron. Yli 5200 maksansiirroissa on tehty vuodesta 1985.

Lääkärit katsoi takaisin tuloksia kaikille ihmisille, jotka olivat maksansiirron seurauksena hepatopulmonaarinen oireyhtymä yli 24 vuoden ajan. Niistä 49 potilasta saavat siirrännäisen, 88 prosenttia oli elossa viiden vuoden kuluttua. Nämä tulokset ovat verrattavissa suotuisin kansallisen selviytymisen tilastot kaikille vastaanottamiseksi maksansiirto (hieman yli 70 prosenttia viiden vuoden eloonjääminen). Sen sijaan viiden vuoden eloonjääminen oli vain 23 prosenttia ihmisille hepatopulmonaarinen oireyhtymä, jotka eivät saaneet maksansiirto.