Heroiini: saada apua

Ota selvää, mistä voit saada apua ja mitkä hoitovaihtoehdot ovat käytettävissä, jos sinulla on ongelma heroiinia.

Jos kysyä lääkäriltä tai paikalliseen lääkehoitoa palvelun apua, sinun arvioidaan ja tarjotaan hoitoa. Saat hoitosuunnitelma, joka on räätälöity tarpeitasi. Tähän voi kuulua seuraavanlaisia ​​hoidon.

Jos olet riippuvainen opiaattien ja kestää yleensä niitä joka päivä, ja jos olet valmis muuttamaan eli huumeiden tottumukset, sinulle saatetaan määrätä heroiinin korvikkeena, kuten metadoni tai buprenorfiini.

Aluksi heroiinin korvike on säädetty tasolle, joka minimoi vetäytyminen heroiinia.

Vakauttaminen sinun heroiini tapana

Metadoni ja buprenorfiini auttaa

Sekä määrätty lääkitys, puhuminen hoitoja, kuten neuvonta, voi auttaa ymmärtämään ja voittaa riippuvuus ja suunnitella tulevaa. Voit myös tarjota parit hoito, jos sinulla on kumppani, joka haluaa tukea teitä. Tai voit tarjota perheen terapia auttaa sinua ja perhettäsi muuttaa käyttäytymistä ympäri huumeita. Hoitosuunnitelma kehitetään tunnistamaan muita apua tarvitset, ja sinun keyworker varmistaa saat tämän apua.

Your keyworker voi järjestää apua sinulle muun muassa asumiseen, edut, koulutukseen ja työllisyyteen. Voit tarjotaan mahdollisuus oppia atk-taitoja tai kokeilla toimintaa, kuten urheilu ja liikunta.

Voidaan suositeltavaa liittyä tukiryhmä, jossa ihmiset, joilla on ollut ongelmia tavata ja tukea toisiaan. Ryhmät vaihtelevat alueelta toiselle, ja huumeiden palvelu voi kertoa mitä on saatavilla alueellasi.

Nimettömät narkomaanit (NA) on omatoimisuus organisaatio ryhmiin eri puolilla maata. Se on tyytyväinen tulokkaita, jotka haluavat lopettaa huumeiden. Lisätietoja soita UKNA puhelinpalvelu on 0300 999 1212.

Kun vakiintunut, ja oikeissa olosuhteissa, sinun on mahdollisuus tulossa pois metadonin (tai muu korvaava huumeet) ja tulossa lääkkeetön. Sinulle voidaan antaa valita yhteisön tai laitoshoito detox.

Talking hoitoja vieroitukseen

Yhteisön Detox on, kun metadonia (tai muu korvaava lääke) annosta pienennetään vähitellen ajan, minimoida mahdollisesti epämiellyttäviä vieroitusoireita. Sen jälkeen voit tarjota lääkettä nimeltä naltreksoni.

Naltreksoni voi pysäyttää sinua aaltomaisesti estämällä vaikutukset esimerkiksi heroiinin ja vähentämällä halu käyttää niitä.

Laitoshoito Detox liittyy toinen tai kolmen viikon oleskelu sairaalassa tai asuin kuntoutuskeskuksessa kanssa detox tilat. Sen avulla voit vähentää määrätty huumeiden korvikkeena annos paljon nopeammin.

Laitoshoito Detox seuraa usein ajan asuin kuntoutuskeskuksessa tai muuta sopivaa jälkihoidon projekti. On tärkeää, että jatkat edistyä jälkeen Detox, ja melko varmasti tarvitsevat apua pysyä pois huumeiden, kun lähdet. Tämä voi olla erityisen herkkä aikaa. Jos alkaa käyttää laittomien opiaattien uudelleen, mahdollisuudet yliannostuksen ovat paljon suuremmat kuin ennen Detox.

vakauttaa huumeiden käyttöä; lopettamaan laittomien huumeiden, muuttaa riskikäyttäytymistä, kuten suonensisäistä ja samoja neuloja ja laitteet; lopettaa tarvetta sitoutua rikoksia tallettaa tapana

Asuin rehab voidaan tarjota, jos olet jo yrittänyt luopua huumeiden yhteisössä ja epäonnistuneet. Voit myös tarjota asuin rehab jos sinulla on korkea huumeriippuvuus, ei ole tukea perheen tai työllisyystilanne, on monimutkaisia ​​fyysisiä tai psykiatrisia ongelmia, tai ovat riippuvaisia ​​alkoholista sekä lääkkeitä.

Itsehoito heroiinin

Asuin rehab yleensä tarjoavat yhdistelmän one-to-one neuvonta ja ryhmäterapiaa sekä muita hoitoja, sosiaalisia ja ammatillisia taitoja kehittämiseen ja koulutusmahdollisuuksia.

Asuin rehab lähes aina tarjotaan joko asiantuntija vapaaehtoissektori tai yksityiset organisaatiot. Saatat pystyä käyttämään rahoitusta lähiympäristöösi huumehoitopalveluihin tai sosiaalipalvelut avohoitoon joukkue voit syöttää asiantuntija vapaaehtoissektori kuntoutuskeskuksessa.

Sinun yleensä maksamaan päästä yksityisillä klinikoilla.

09/10 /

09/10 /

Pysäyttäminen heroiini täysin

Palvelut

Sijainti

Miten lääkkeet vaikuttavat te, tosielämän tarinoita riippuvuus, mistä saa apua, plus videoita päihteiden

Ex-hoitajien puhua kokemuksistaan ​​auttaa heidän poikansa toipua heroiiniriippuvuuteen

Palvelut lähelläsi

Drugs

“Poikani oli riippuvainen heroiini”