histamiini h2 antagonisti suun, injektio, suonensisäinen

Käyttää Tämä Medicine

Histamiini H2-reseptorin antagonistit, joka tunnetaan myös H2-salpaajat, niitä käytetään pohjukaissuolihaavojen ja estää niiden palauttamista. Niitä myös hoitoon mahahaavan ja joissakin olosuhteissa, kuten Zollinger-Ellison sairaus, jossa mahassa tuottaa liikaa happoa. Over-the-counter (OTC) vahvuudet, näitä lääkkeitä käytetään lievittää ja / tai estää närästys, hapan ruoansulatushäiriöt, ja hapan vatsaan. H2-salpaajia voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

H2-salpaajat toimivat vähentämällä määrä tuottama happo vatsaan.

H2-salpaajia ovat saatavilla sekä over-the-counter (OTC) ja lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, H2-salpaajia käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tämä lääke on testattu lapsilla, ja tehokkaina annoksina, ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia kuin se aikuisilla, kun käytetään lyhyitä aikoja.

Sekaannusta ja huimaus voivat olla erityisen todennäköinen iäkkäillä potilailla, jotka ovat yleensä herkempiä kuin nuoremmilla aikuisilla vaikutuksille H2-salpaajien.

Ennen lääkkeen käyttöä

H2-salpaajia ei ole tutkittu raskaana olevilla naisilla. Eläinkokeissa famotidiinin ja ranitidiinin ei todettu aiheuttavan sikiövaurioita tai muita ongelmia. Kuitenkin yksi Rotilla ehdotti, että simetidiini saattavat vaikuttaa miehen seksuaalisen kehityksen. Lisää tutkimuksia tarvitaan vahvistamaan tämän. Myös tutkimukset kaneilla hyvin suurina annoksina ovat osoittaneet, että nizatidine aiheuttaa keskenmenoja ja alhainen syntymäpaino. Varmista, että lääkäri tietää, jos olet raskaana tai jos voit tulla raskaaksi ennen H2-salpaajia.

Simetidiini, famotidiini, nizatidine ja ranitidiini kulkeutuvat rintamaitoon ja voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia, kuten Alentamismäärät mahahapon ja lisääntynyt jännitystä, että hoitokodissa vauva. Se voi olla tarpeen voit toista lääkettä tai lopettaa imetyksen aikana hoidon. Varmista, että olet keskustellut riskit ja hyödyt lääkettä lääkärin kanssa.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Potilaille, jotka saavat itsehoitoanalgeettikoostumusta vahvuudet näiden lääkkeiden närästys, hapan ruoansulatushäiriöt, ja hapan vatsa

Potilaille, jotka saavat reseptiä vahvuudet näiden lääkkeiden vakavampia ongelmia

Se voi kestää useita päiviä ennen kuin tätä lääkettä alkaa lievittää vatsakipua. Lievittää tätä tuskaa, antasideja voidaan ottaa kanssa H2-salpaaja, ellei lääkäri on määrännyt olla käyttämättä niitä. Kuitenkin, odota puoli yhden tunnin välillä ottaen antasidi ja H2-salpaaja. Ota lääke koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin. Lisäksi on tärkeää, että pidät tapaamisista lääkärin check-ups, jotta lääkäri pystyy paremmin kertoa milloin lopettaa lääkkeen ottamisen.

Potilaille, jotka saavat famotidiini purutabletit

Potilaille, jotka saavat famotidiini suun hajoavan tabletin

Potilaille, jotka saavat ranitidiini poretabletit

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö Tämä Medicine

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Osa testeistä voi vaikuttaa tätä lääkettä. Kerro hoitavalle lääkärille, että käytät tätä lääkettä ennen

Muista, että tietyt lääkkeet, kuten aspiriini, ja tiettyjen elintarvikkeiden ja juomien (esim sitrustuotteita virvokejuomia) ärsyttää vatsaa ja voivat tehdä ongelman pahempi.

Tupakointi näyttää pienenevän vaikutuksen H2-salpaajien lisäämällä hapon määrä on tuotettu vatsassa. Tämä on todennäköisesti vaikuttaa mahan yöllä tuotanto happoa. Ottaen H2-salpaajien, lopettaa tupakointi kokonaan, tai ainakin eivät tupakoi jälkeen kun viimeinen annos päivässä.

Alkoholijuomien ottaen H2-reseptorin antagonisti on raportoitu lisäävän veren alkoholin. Sinun pitäisi kuulla terveydenhuollon ammattilainen opastusta.

Tarkista lääkäriltä, ​​jos haava kipu jatkuu tai pahenee.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka lääkkeen käyttämisen

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Ei kaikki edellä mainituista haittavaikutuksista on raportoitu näistä lääkkeistä, mutta niitä on raportoitu ainakin yksi niistä. Kaikissa H2-salpaajia ovat samanlaisia, joten minkä tahansa edellä haittavaikutuksia voi esiintyä millä tahansa näistä lääkkeistä.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.