histreliiniä (ihon alle) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä nähdä, jos implantti on oikea paikka ja jos se toimii oikein. Tietyt lääketieteelliset testit voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Naispotilaille: Sinun ei tule saada tätä lääkettä, jos olet raskaana tai saattavat tulla raskaaksi. Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Lapsille käyttäen Supprelin® LA: Lääke voi aiheuttaa lyhyen veriarvojen nousu joidenkin hormonien. Tänä aikana saatat huomata enemmän merkkejä murrosiän lapsesi, kuten kevyt verenvuoto emättimestä ja rintojen tytöillä. Jos lapsesi oireet eivät lievene 4 viikon kuluessa tai jos ne pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin.

Miespotilaille

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Saatat joutua lopettamaan lääkkeen useita päiviä ennen kuin olet lääketieteelliset testit.