HIV / AIDS-tutkimusohjelman

Discovering perusteet HIV / AIDS

HIV-lääkkeet ehkäisy

Vaikka edistystä on tapahtunut maailmanlaajuisessa HIV / AIDS-epidemia jatkuu tuhoavat Yhdysvaltojen ja kansainvälisen yhteisön on keskimäärin 50000 uutta hiv-tartuntojen vuosittain Yhdysvalloissa ja arviolta 33 miljoonaa hiv maailmanlaajuisesti . Johtavana U.S.ernment instituutin HIV / AIDS tutkimus, theernment on sitoutunut toimimaan tutkimusta tarvitaan onnistuneesti lopettaa HIV / AIDS.

Kautta laboratoriot ja klinikat on theernment kampuksen Bethesda, Maryland, ja laaja verkosto tukee tutkimusta yliopistoissa, terveyskeskukset ja kliinisen tutkimuksen ympäri maapallon, theernment pyrkii paremmin ymmärtämään HIV ja miten se aiheuttaa sairaus, löytää uusia työkaluja hiv-tartunnan ehkäisemiseksi lukien ennaltaehkäisevän rokotteen, kehittää uusia ja tehokkaampia hoitoja ihmisille HIV-tartunnan, ja toivottavasti löytää parannuskeinoa.

Tehokkaan HIV Vaccine

Koska sen monimutkaisen luonteen, HIV on erittäin kova tartuntataudin tutkijoille torjumiseksi. Parempi ymmärrys perusbiologian ja suhde HIV / AIDS ja ihmisen immuunijärjestelmää on avain löytämään uusia ja parempia lääkkeitä ihmisille HIV-tartunnan ja keinoja estää HIV-infektion, mukaan lukien rokotteen. Kautta kampuksella laboratorioita ja apurahan rahoittaman ulkopuolinen tutkimus, theernment selvittää edelleen, miten HIV infektoi yksittäisiä soluja ja aiheuttaa taudin avata uusia tavoitteita pysäyttää viruksen ja mahdollisuuksia parantaa immuunijärjestelmää infektiota vastaan.

ajankohtainen Eliöntorjunta

Keskeinen painopiste theernment hiv ehkäisy tutkimus tutkii, onko tarjoaa päivittäisen annoksen antiretroviruslääkkeitä ihmisille, jotka eivät ole HIV-infektio, mutta joilla on suuri riski saada tartunta voi estää HIV-infektio. Tämä strategia-kutsutaan pre-altistuksen profylaksia (PrEP) -asetusta, joka perustuu ajatukseen, että esto HIV: n kykyä lisääntyä, kun joku on altistunut virukselle voi estää tartunnan tarttuen. theernment on testannut samankaltaista strategiaa, joka on onnistuneesti estänyt äiti-lapsi HIV-tartunnan. Edelleen retroviruslääkkeet on onnistuneesti käytetty estää HIV-infektion terveydenhuollon työntekijöiden ja muiden työntekijöiden ammatillisen altistumisen virukselle, kun lääkkeet otettiin 48 ja 72 tunnin altistuksen ja jatkui lähes kuukauden.

Historiallisesti rokotteet ovat olleet paras ase taistelussa ihmiskunnan pahin tartuntataudit, kuten isorokko ja polio. HIV on kuitenkin erilainen kuin muiden tarttuvien tautien, että ihmisen kehon näyttää kykene käynnistämään tehokasta immuunivastetta estää viruksen etenee sairaus. Edelleen, ei ole yksi dokumentoitu tapaus kukaan on todella parantunut HIV-infektion. theernment käy perustutkimuksen ymmärtää paremmin, miten HIV vuorovaikutuksessa ihmisen immuunijärjestelmän ja testaa lupaavin koerokotteiden kun tieteellisesti asianmukaisia. Ja vaikka rokote estää HIV-infektio on edelleen tavoite, theernment tutkii myös rokotteita, jotka voivat merkittävästi muuttaa taudin kulun ja tarttuvuuden ihmisten HIV-tartunnan, joka voisi tarjota positiivisia terveysvaikutuksia sekä sairastuneiden ja laajemman yhteisön.

Seuraavan sukupolven HIV / AIDS Hoidot

Tällä hetkellä naiset muodostavat puolet ihmistä maailmassa elää HIV. Monet naiset eivät pysty kieltäytyä sukupuoleen tai neuvotella kondomin käyttöä miespuolisten kumppaneiden, jolloin ne alttiita HIV-infektio. Tarjota naisille HIV keino estää ne voivat aloittaa, theernment testaa mikrobisideihin-geelit, vaahdot tai voiteet-voidaan soveltaa paikallisesti emättimen estää seksuaalisen HIV: n ja muiden sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden. theernment on myös tutkia ajankohtaisia ​​mikrobisidejä, joita voidaan soveltaa rektaalisesti estämään HIV-infektion miehillä, joilla on seksiä miesten kanssa.

Yksi theernment suurimmista menestystarinoista on, että sen tutkimus johti kehitystä lukuisia retroviruslääkkeet HIV / AIDS kääntämällä mikä kerran oli tasaisen tappavan taudin hallittavissa krooninen sairaus monille. Tällä hetkellä meillä on 31 Food and Drug Administration-hyväksytty retroviruslääkkeet ihmisten saatavilla HIV-tartunnan. Vaikka nämä lääkkeet ovat mahdollistaneet ihmisten HIV-tartunnan johtaa pidempään ja terveempinä, lääkeresistenssi, siedettävyyttä ja myrkyllisyys ovat edelleen kysymyksiä joillekin potilaille. theernment työskentelee löytää uusia ja tehokkaampia terapeuttisia tuotteita, huumeiden luokat, ja yhdistelmät sekä turvallisia ja tehokkaita hoitoja vaarallinen AIDSiin liittyvien co-infektiot, kuten hepatiitti, malaria ja tuberkuloosi.

Behavioral interventiot

theernment selvittää myös hoitoja hillitseviä HI-viruksen määrää tällaiseen alhaiselle tasolle, että HIV-tartunnan saanut ei enää tarvitse hoitoa, koska hänen immuunijärjestelmä voisi pitää jäljellä virus kurissa, luoden pohjimmiltaan “toiminnallinen parannuskeinoa.”

HIV ehkäisy ei ole yhden koon kaikki lähestymistapaa. Jotta onnistuisi, meidän täytyy ymmärtää sosiokulttuurisen edistävät tekijät HIV riski tai suojaa, erityisesti yhteisöissä suurin riski HIV-infektiota. theernment kehitetään ja testataan hoidon avulla keskittyy miesten, naisten ja nuorten suuri riski HIV-infektiota ja interventiot suunnattu ihmisiä HIV-tartunnan saaneiden vähentämään tartuttaa HI-virusta muihin. Strategiat tutkittavana ovat monitahoisia ja sisältää HIV-neuvonta, HIV- ja sukupuolitauteja, päihde- ja mielenterveys seulontoja, ja lähete lääketieteellistä hoitoa ja hoidon.