Hodgkinin lymfooma (Hodgkinin tauti) hoitojen ja lääkkeiden

Mitkä hoitovaihtoehtoja ovat sopiva Hodgkinin lymfooma riippuu tyypistä ja taudin vaiheeseen, yleistä terveydentilaa, ja s. Hoidon tavoitteena on tuhota niin monta syöpäsoluja kuin mahdollista ja tuo taudin palautukseen.

Kemoterapia lääkehoitoa, joka käyttää kemikaaleja tappaa lymfooman soluissa. Kemoterapia huumeita matkustaa läpi verenkiertoon ja pääsee lähes kaikki kehon osiin.

kemoterapia

Kemoterapia on usein yhdistetty sädehoidon ihmisten kanssa alkuvaiheen klassista Hodgkinin lymfooma. Sädehoitoa tehdään tyypillisesti kemoterapian jälkeen. Pitkälle edenneen Hodgkinin lymfooma, kemoterapia voi käyttää yksin tai yhdistettynä sädehoitoa.

Kemoterapia lääkkeitä voidaan ottaa pillerin muodossa, kautta laskimoon käsivarteen tai joskus molempia antotapoja käytetään. Useat yhdistelmät kemoterapiaa huumeita käytetään hoitoon Hodgkinin lymfooma.

Haittavaikutuksia solunsalpaajahoitoa riippuvat tiettyjen huumeiden olet antanut. Yleisiä haittavaikutuksia ovat pahoinvointi ja hiustenlähtö. Vakavia pitkäaikaisia ​​komplikaatioita voi esiintyä, kuten sydämen vaurioita, keuhkovaurioita, hedelmällisyys ongelmat ja muiden syöpien, kuten leukemia.

Sädehoitoa käytetään paljon energiaa palkit, kuten röntgenkuvat, tappaa syöpäsoluja. Klassisen Hodgkinin lymfooma, sädehoito voidaan käyttää yksin, mutta sitä käytetään usein kemoterapian jälkeen. Ihmiset, joilla on aikaisen vaiheen lymfosyytti-hallitseva Hodgkinin lymfooma tyypillisesti sädehoitoa yksin.

säteily

Aikana sädehoito, makaat pöydän ja suuri kone liikkuu ympärillänne, ohjaa energia palkkien erityisiä kohtia kehon. Säteily voidaan kohdistaa vaikuttaa imusolmukkeiden ja lähialueen solmujen joissa tauti saattaa edetä. Pituus sädehoitoa vaihtelee, riippuen sairauden vaiheesta.

Sädehoito voi aiheuttaa ihon punoitusta ja hiustenlähtö paikassa, jossa säteily on suunnattu. Monet ihmiset kokevat väsymystä aikana sädehoitoa. Enemmän vakavia riskejä ovat sydänsairauksien, aivohalvauksen, kilpirauhasen ongelmia, hedelmättömyys ja muiden syöpäsairauksien, kuten rinta- tai keuhkosyöpä.

Kantasolusiirteen on hoito vaihtaa sairaita luuytimen terveellistä kantasoluja, joiden avulla voit luoda uusia luuytimestä. Kantasolusiirteen voi olla vaihtoehto, jos Hodgkinin lymfooma palaa hoidosta huolimatta.

Aikana kantasolujen siirto, oman veren kantasoluja poistetaan, pakastaa ja tallentaa myöhempää käyttöä varten. Seuraavaksi saat suuriannoksista kemoterapiaa ja sädehoitoa tuhota syöpäsoluja elimistössä. Lopuksi sinun kantasolut ovat sulaneet ja ruiskutetaan kehon suonissasi. Kantasolut auttaa rakentamaan terveen luuytimen.

Kantasolujen siirto