Hoodia Gordonii: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Hoodia?

Tieteellinen nimi: Hoodia gordonii; Yhteisten nimet: Bushman hattu, xhoba

Hoodia on saanut julkisuutta viime aikoina sen luonnon ruokahalua vähentävää ominaisuuksia.

Potilaiden ei tule ottaa Hoodia keskustelematta ensin lääkärin kanssa, jos he

Mikä on tärkein tieto minun pitäisi tietää Hoodia?

Potilaat eivät pysty ottamaan Hoodia tai saattavat vaatia erityistä seurantaa hoidon aikana, jos heillä on jokin edellytyksistä tai otat jotain edellä lueteltujen lääkkeiden.

Hoodia ei ole arvioinut hallituksen turvallisuuden, tehokkuuden, tai puhtautta. Kaikki mahdolliset riskit ja / tai edut Hoodia ehkä tunneta. Lisäksi ei ole olemassa säänneltyä valmistusnormeja paikallaan näille yhdisteille. On ollut tapauksia, joissa kasviperäistä / terveyteen täydentää on myyty jotka saastuttamia myrkyllisiä metalleja tai muiden lääkkeiden kanssa. Kasviperäisiä / terveyteen täydentää olisi ostettu luotettava lähde minimoimiseksi saastumisen.

Hoodia on ostettavissa vähittäiskaupoissa ja verkossa; mutta kliinisissä tutkimuksissa eivät ole osoittautuneet Hoodia tehokkuuden tai turvallisuuden. Todelliset määrät hoodia mainostettuja tuotteita ei voida aina vahvistaa, ja tuotteet voivat olla väärennettyjä tai saastunut. Koska monet näistä tuotteista edistetään laihtuminen, mutta ei ole tutkittu kliinisesti, valmistajat rikkovat liittovaltion Food, Drug, ja Cosmetic Act.

Lokakuussa 2011 hallitus ilmoittanut kuluttajille, että “P57 Hoodia” markkinoimaa Huikng Pharmaceutical havaittiin sisältävän sibutramiini, hallitusti ainetta, joka poistettiin USA: n markkinoille lokakuussa 2010 turvallisuussyistä. Sibutramiini voi merkittävästi nostaa verenpainetta ja / tai sykenopeuden joillakin potilailla ja se voi aiheuttaa merkittävän riskin potilaille, joilla on ollut sepelvaltimotauti, sydämen vajaatoiminta, rytmihäiriö, tai aivohalvaus. Tämä tuote voi myös vuorovaikutuksessa hengenvaarallisia tavalla muiden lääkkeiden kuluttaja voi olla ottaen. 2

Miten Hoodia toimii?

Ruokahalua vähentävää vaikutuksia Hoodia havaittiin ensimmäisen kerran vuonna 1937 hollantilainen antropologi tutkii primitiivinen San Bushmen, Kalaharin autiomaassa.

Huomattiin, että nomadiarmeijat Bushmen, (jotka kutsuvat sitä Xhoba) söi varren Hoodia kasvin torjuakseen nälän aikana pitkiä metsästys matkoja niukkakasvuisilla alueella.

Vaikuttava aine Hoodia on ruokahalu-tukahduttamaan molekyyli, P57 tai oxypregnane steroidiglykosidi P57AS3. 3 niukasti kliinisissä tutkimuksissa, P57 on tutkittu arvioida sen potentiaali kuin lihavuuden hoitoon.

On teoretisoitu, että P57 vaikuttaa aivoihin samalla tavalla kuin glukoosi. Se temppuja aivot luulemaan yksi on täysi, vaikka ne eivät ole syöneet, vähentää kiinnostusta ruokaa ja viivästyttää ennen nälkä setit. Se näyttää toimivan tasolla hypotalamuksen estää nälkä signaaleja.

Potilaiden ei tule ottaa Hoodia keskustelematta ensin lääkärin kanssa, jos niillä on

Potilaiden tulisi keskustella lääkärin kanssa ennen Hoodia jos heillä on muita sairauksia, allergioita (erityisesti kasveille), tai jos he ottavat muita lääkkeitä tai kasviperäisiä / terveyteen täydentää.

Potilaiden ei tule ottaa Hoodia keskustelematta ensin lääkärin kanssa, jos he ovat raskaana tai voivat tulla raskaaksi.

Potilaiden ei tule ottaa Hoodia keskustelematta ensin lääkärin kanssa, jos he imetät.

Ei ole tietoa saatavilla käyttöä koskevat Hoodia lasten. Älä anna mitään kasviperäisten / terveys täydentää lapsen keskustelematta ensin lapsen lääkäri.

Käyttö Hoodia kulttuurin ja perinteisten asetukset voivat poiketa käsitteistä hyväksyneet nykyisen länsimaisen lääketieteen. Kun harkitaan yrttilisistä, kuulemisen ensisijainen terveydenhuollon ammattilainen on suositeltavaa. Lisäksi on kuultu lääkärin koulutettu käyttötapoja kasviperäisten / terveyteen täydentää voi olla hyötyä, ja koordinointi hoito kaikkien terveydenhuollon tarjoajat mukana voi olla edullista.

Toteutettava Hoodia vain lääkärin ohjeiden mukaan, apteekkiin tai muu terveydenhuollon tarjoaja.

Säilytä Hoodia kuten suunnattu paketti.

Ei ole tietoa koskien jäänyt annos Hoodia. Neuvotella lääkärin, apteekkiin tai terveydenhuollon tarjoaja jos lisätietoja tarvitaan.

Hakeutukaa lääkärin hoitoon.

Tiedossa ei ole rajoituksia elintarvikkeiden, juomien tai toimintaa ottaen Hoodia, ellei toisin ohjannut terveydenhuollon tarjoaja.

Potilaiden tulisi keskustella lääkärin kanssa mitään haittavaikutuksia ne saattavat kehittyä.

On rajoitettu huumeiden vuorovaikutus tietojen välillä Hoodia ja muiden lääkkeiden. On suositeltavaa, että potilaat keskustella lääkärin, apteekkiin tai terveydenhuollon tarjoaja ennen minkään reseptiä tai over-the-counter lääkkeiden tai muiden kasviperäisten / terveyteen täydentää.

In vitro tutkimus on osoittanut, että suoliston kuljetusta P57 välitti P-glykoproteiinin ja monilääkeaineresistenssin proteiinien MRP1 / MRP2. P57 näytteillä heikko esto maksassa sytokromi P450 3A4-entsyymiä. 3 Mahdollisuuksia merkittävät yhteisvaikutukset on tuntematon.

Julkaistu vertaisarvioidut, satunnaistetussa kontrolloidussa kliinisissä tutkimuksissa arvioidaan tehoa Hoodia gordonii puuttuvat.

Kuka ei pitäisi ottaa Hoodia?

15 päivän, satunnaistetussa kliinisessä tutkimuksessa julkaistiin vuonna 2011 arvioitiin Hoodia gordonii puhdistettua uutetta (HgPE) lumelääkkeeseen verrattuna. Terve, ylipainoisilla naisilla (n = 64) sai 1110 milligrammaa HgPE tai lumelääkettä muotoiltu jogurtti juoda yksi tunti ennen aamiaista ja päivällistä. Valikot muuten pysyivät muuttumattomina ja osuudet eivät olleet hallinnassa. HgPE oli vähemmän hyvin siedetty kuin lumelääke johtuen jaksot pahoinvointi, oksentelu, ja ihotuntemukset. Verenpaine, pulssi, syke, bilirubiini ja alkalinen fosfataasi merkittävästi lisääntynyt HgPE ryhmässä. Mitään merkittäviä vaikutuksia energian saannista tai painoa lumelääkkeeseen verrattuna osoitettiin.

Saatavuus? Tuntematon

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

Liikalihavuus Alli, fentermiini, amfetamiini, Contrave, metamfetamiini, Belviq, Saxenda, Adipex-P, Qsymia, liraglutidilla, orlistaatti, Desoxyn, Xenical, Evekeo, fendimetratsiinia, fentermiini / topiramaatti, Meridia, dietyylipropioni, Fastin, sibutramiini, lorcaserin, bentsfetamiini, Tenuate , Bontril Slow Release, bupropioni / naltreksonia

Miten minun pitäisi ottaa Hoodia?

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Mitä pitäisi välttää?

Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset Hoodia?

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Hoodia?

Mitä tuloksia Hoodia kliinisten tutkimusten?

Viitteet

hoodia